Şimdi Ara

Samsung Q55FN mi LG 55C7V mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thaboss

Evet anladığım kadarıyla en iyi görüntüyü Oled veriyor ancak ondada logo yapışması gibi can sıkıcı bir durum var.
    Yani düşünsenize televizyon almışım işe gideceğim fakat annemi sıkı sıkı tembihleyeceğim, annecim sakın aynı kanalda 2 saatden fazla kalma, e kadıncağız saatlerce aynı kanalı seyrecebilir, malum gün ortasında yayında olan kadın programları sayesinde..
    Yani açıkcası o kadar para verip de aman ekran yanmasın kaygısı ve bunun için özel bir çaba sarf etmek istemiyorum. Varsın siyahlar çok derin olmasın, kontrast biraz daha düşük olsun, gidip Oled alıp bu kaygıları yaşamaktansa qled veya arkadan aydınlatmalı led almak daha mantıklı geliyor bana. Evet belki aynı görüntü kalitesini yakalayamam ama kafam rahat olur hiç olmazssa.

Tabi ki bu benim şahsi görüşümdür.
    Hacı baba günlük kanal tv izliyen OLED almasın dedik OLED keyfe kederdir,PASAT ile Ferrai bir tutamayız passat her türlü yola gider ama ferrari keyfe kederdir her yola gitmez,ama ferrari sana passat rentecarı açar

Ben 55EG910V 2015 FHD 3D modeli kullanıyorum sadece film amaçlı HTPC panele bağlı kırmızı,yeşil,mavi,genelde boş ekranda verdiğim bu renklerde ne iz ne yanma ne ghostting hiç birşey yok günde 2 film veya tek atarım Bd film izliyoruz tabiki A kalite,kaldıki logo vs'de yok hatta çoğu filmler 2:35:1 alt-üst bant olduğu için no sıkıntı..

Ama adam var OLED alıyor tv8 O ses türkiye izliyor ,tv izlemek için A-101 toshiba tv'ler veriyor uyguna alınır tv izlenir ötesi yemez

• Teşekkürler arkadaşlar buradan aldığım tavsiyelerle LG 55B7V aldım 5 aydır da kullanıyorum gayet memnunum tavsiye de ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.