< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redplus -- 18 Ağustos 2018; 9:15:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redplus -- 18 Ağustos 2018; 9:15:50 > |
Tabii ki B7
55FN de öneririm ama tuvalete koyacaksan |
Hayırlı olsun. Oled varken artık bu edge led qler falan denen lcdnin makyajlı hali olan çöp tvlere para vermemeniz akıllıca olmuş.
|
senin kim olduğunu herkes biliyor merak etme.
|
Bu 2 tv arasında 2 ay araştırdım.hatta 55q7fn siparişi verdim sonrasında iptal ettim.En sonunda gittim 3 gün once 55b7v aldım.goruntu kaliteleri aralarında dağlar kadar fark var.Su bir gerçek bu kadar para verdikten sonra kesinlikle led alınmaz.5 senedir nerdeyse tv izlemiyordum fakat 55b7v sonra başından kalkamiyorum:) Hatta bu söylediklerim 4k yayınlar için değil uydu yayınlarında söylüyorum.oled tek dez avantajı ekran yapışması. Fakat şuana kadar forumda bu sorunla karşılaşan olmadi.Ayrica bu gibi durumlarda herne kadar firmalar garanti vermesede tüketici mahkemesi ile kesinlikle değişim sağlanır diye düşünüyorum.Cunku 1 ölü pixel için bile değişim yapmak zorunda kalıyorlar.Dolaysiyla sana tavsiyem kesinlikle oled olucaktir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|