Şimdi Ara

Samsung Q55FN mi LG 55C7V mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni evlendim televizyon araştırıyorum salon için sizce bunlardan hangisi daha iyi?
    LG:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c7-55-139-cm-4k-uhd-webos-3-5-smart-oled-tv-dahili-uydu-alici.html
    Samsung:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55q7f-55-138-cm-4k-uhd-qled-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
    Karşılaştırma:https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/73626-107264/samsung-55q7f_lg-oled55c7v/
    Kullananlar da eksi ve artı yönlerini yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redplus -- 18 Ağustos 2018; 9:15:50 >

• Bu 2 tv arasında 2 ay araştırdım.hatta 55q7fn siparişi verdim sonrasında iptal ettim.En sonunda gittim 3 gün once 55b7v aldım.goruntu kaliteleri aralarında dağlar kadar fark var.Su bir gerçek bu kadar para verdikten sonra kesinlikle led alınmaz.5 senedir nerdeyse tv izlemiyordum fakat 55b7v sonra başından kalkamiyorum:) Hatta bu söylediklerim 4k yayınlar için değil uydu yayınlarında söylüyorum.oled tek dez avantajı ekran yapışması. Fakat şuana kadar forumda bu sorunla karşılaşan olmadi.Ayrica bu gibi durumlarda herne kadar firmalar garanti vermesede tüketici mahkemesi ile kesinlikle değişim sağlanır diye düşünüyorum.Cunku 1 ölü pixel için bile değişim yapmak zorunda kalıyorlar.Dolaysiyla sana tavsiyem kesinlikle oled olucaktir
  • siyah performansı ve görüş açısı çok önemli değilse q7fn daha keyifli kullanırsınız garanti dışı saçma sapan sorunlar acaba başıma gelirmi diye kafanızda soru işaretleri olmaz..

ama genelde film-dizi izlerim görüş açısı önemli parlaklık çok önemli değil logo yapışmaya dikkat ederim derseniz oled daha iyi bi model genel performans olarak
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    aaa ama ayıp ettiniz şimdi siz demiyomusunuz insanlara siyah performansı çok önemli ben siyaha bakarım tv de sizlerede tavsiye ederim şöyle iyi böyle iyi

ayıp değilmi arkadaş. insanları kandırmaya utanmıyomusun. yazık yazık seni hala bu forumda barındırıyolar. insanlara samsung aldırmak için elinden geleni yaptın yapmaya devem ediyosun. insanlarda sen bilgilisin sanıyolar. bu insanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micr0line

aaa ama ayıp ettiniz şimdi siz demiyomusunuz insanlara siyah performansı çok önemli ben siyaha bakarım tv de sizlerede tavsiye ederim şöyle iyi böyle iyi

ayıp değilmi arkadaş. insanları kandırmaya utanmıyomusun. yazık yazık seni hala bu forumda barındırıyolar. insanlara samsung aldırmak için elinden geleni yaptın yapmaya devem ediyosun. insanlarda sen bilgilisin sanıyolar. bu insanlara üzülüyorum.
    evet siyah önemli sen q7fn yi 3000liralık ips modellerle karıştırdın herhalde..

ayrıca sıkılmadınmı papağan gibi aylardır aynı şeyleri yazmaya ? yazıkmış evet yazık senin gibi kendini idare edemeyen adamlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz..
  • merhaba üstad. sana tavsiye sakın olaki tv tavsiyesi arıyosan RNNN adlı kullanıcı Ve DAllas Adlı kullanıcıların tavsiyelerini dinleme ürünlerin kullanıcı yorumlarına göre hareket et. bu forummda malesef sana iyi olan cihazı değil aldırması gerekn cihazın tavsiyesini verirler buda samsung tur bunu unutma. he anlaşılmasın diye arada bir kaçtane sonny modeli söylerler ama emin olun eksik yönlerini sayarak sizden onu vazgeçirtip samsung a döndürürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micr0line

merhaba üstad. sana tavsiye sakın olaki tv tavsiyesi arıyosan RNNN adlı kullanıcı Ve DAllas Adlı kullanıcıların tavsiyelerini dinleme ürünlerin kullanıcı yorumlarına göre hareket et. bu forummda malesef sana iyi olan cihazı değil aldırması gerekn cihazın tavsiyesini verirler buda samsung tur bunu unutma. he anlaşılmasın diye arada bir kaçtane sonny modeli söylerler ama emin olun eksik yönlerini sayarak sizden onu vazgeçirtip samsung a döndürürler.
    bana attığın iftiralar içinde seni allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum sana başka ne desem boş çünkü..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    senin kim olduğunu herkes biliyor merak etme.
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    benim merak ettiğim birşey yok içimde rahat seninkide rahatsa problem yok..
  • Tabii ki B7

55FN de öneririm ama tuvalete koyacaksan
  • B7 oled öneririm.
  • Bu 2 tv arasında 2 ay araştırdım.hatta 55q7fn siparişi verdim sonrasında iptal ettim.En sonunda gittim 3 gün once 55b7v aldım.goruntu kaliteleri aralarında dağlar kadar fark var.Su bir gerçek bu kadar para verdikten sonra kesinlikle led alınmaz.5 senedir nerdeyse tv izlemiyordum fakat 55b7v sonra başından kalkamiyorum:) Hatta bu söylediklerim 4k yayınlar için değil uydu yayınlarında söylüyorum.oled tek dez avantajı ekran yapışması. Fakat şuana kadar forumda bu sorunla karşılaşan olmadi.Ayrica bu gibi durumlarda herne kadar firmalar garanti vermesede tüketici mahkemesi ile kesinlikle değişim sağlanır diye düşünüyorum.Cunku 1 ölü pixel için bile değişim yapmak zorunda kalıyorlar.Dolaysiyla sana tavsiyem kesinlikle oled olucaktir
  • Tabiki b7. Hadi q9fn olsa bir nebze tercih edilebilir,(benim için o da tercih edilmez) fald panel. Ama q7fn edge panel, ucuz olsa o zaman belki alınabilir ama fiyat olarakta çok yüksek fiyatı var.O yüzden b7 çok daha doğru bir seçim olacaktır. Hele de film sever biriyseniz, başka bir modele bakmaya gerek yok.
  • Arkadaşlar biraz araştırdım yine LG'nin B7'si yerine C7 tavsiye ediyorlar linki:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c7-55-139-cm-4k-uhd-webos-3-5-smart-oled-tv-dahili-uydu-alici.html sanırım biraz oynamışlar üstünde buna ne dersiniz?
  • Redplus R kullanıcısına yanıt
    B7 ile C7 aynı paneli kullanıyor sadece renk ve tasarım farkı var hangisi ucuz ise onu alın.
  • Redplus R kullanıcısına yanıt
    C7nin nesi üstünmüş de b7den, onun tavsiye ediyolar? Bi de tavsiye edenler kimler?
  • C7 ve B7 aynı cihaz, tüm özellikleri aynı. Görsel olarak hangisi hoşunuza gidiyor ise onu alın yada hangisi daha ucuz ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

siyah performansı ve görüş açısı çok önemli değilse q7fn daha keyifli kullanırsınız garanti dışı saçma sapan sorunlar acaba başıma gelirmi diye kafanızda soru işaretleri olmaz..

ama genelde film-dizi izlerim görüş açısı önemli parlaklık çok önemli değil logo yapışmaya dikkat ederim derseniz oled daha iyi bi model genel performans olarak
    TV BÖlümüne popüler olucam diye millete ordan burdan tavsiye verip aklını karıştırmaktan başka teknik değerler konusunda sıfır birisin kardeşim vallaha bence sen yorum işini bırak
  • Akrep kamil burda Mı,?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.