Iş bankası 250 tl maximum puan veriyor. Fiyati piyasanin altina iniyor. SAMSUNG 55Q70B 55" 138 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QLED TV https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-55q70b-55-138-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-ultra-hd-qled-tv-1221513.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 12 Eylül 2022; 1:54:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung q70b 55 inch 16 bin tl
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
SAMSUNG ALMAYIN, ALDIRMAYIN !
GARANTİSİ BİTEN SAMSUNG LED TV DE DİKEY ÇİZGİLER OLUŞTU(PANEL ARIZASI) TV ÇÖP OLDU...
-
O dediğin şans işi, benim samsung tv 11 sene sonra dikey çizgi yaptı, değiştirdim yine samsung aldım. Samsung dan şaşmam. O renk doygunluğu, netlik, parlaklık hiçbir tv de yok. Samsung q led in bir üstü oled tv ler, onlarda da yanık problemi var diyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 4 gundur bu fiyat amazon 2 adeti 13bine satti alamadik.13 bini gorunce buna 16 vermek hic icimden gelmiyor :(
Hedefim q80b ama oda inmiyor guzel bir fiyata.
Sacmalik ise 15 20 gun once 16 16.500s q80b satiliyordu suanki fiyatlara bak...
Yüksek fiyatlı tizen ve webos TV alınmaz.
Q70t kullandım 2021 model, çıtlama ve patlama sesleri geldi. 7-8 ay servis müşteri hizmetleriyle kavgalar ettim. Sonunda ben kazandım q80b ile değiştirdiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o q60 b serisiydi diye biliyorum. Bu ürün max 15400 e indi ben de o zaman aldim. 2 aydir takipteyim yahu
q70r aldım ölü piksel var diye 2 kez değişim yapıldı. Hepsinde vardı para iadesi aldım. Çok pişmanım çok hoşuma gitmişti o televizyon.
Şuan x90j var nedense ondaki tadı alamıyorum. Bu yüzden q80b bakıyorum.
-
Memnunum güzel tv q80b yer varsa 65” daha iyidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de 55q70b aldim, amazondan. ölü piksel var. Değişimi samsung garantiden mi yaptınız yoksa satıcıdan mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 13 Eylül 2022; 21:22:37 >
Servis gelip bakip rapor tutup herseyi hallediyor hocam. Siz samsungdan kayit actirin sadece.
çok teşekkür ederim. iyi akşamlar
-
vay anasını be 1 yıl olmadan fiyat 25 bin olmuş
-
allah canını almasın.
-
valla linke tıkladım 25.500 dedi :)
-
Bir heyecanla girdim. Son 1 yıl rüyadır belki diye 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X