Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
29
Favori
61.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ülkede ne ucuz ki TV box fiyatlarına takılalım? Shield'ı dolar 3 lirayken Amazon kampanyasıyla 600 liraya almıştım. Bu para bile aşırı fazla ama şu anda 1900 lira civarından aşağı gelmediğini düşünürsek o zaman almasam daha alamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

hangi tv'yi alırsanız alın smart özelliklerde sorun var. birinde bir program düzgün çalışsa diğer tvlerde sorunlu.
    o yüzden smart özelliği olmayan tvler satışa çıksa daha iyi olur. smart özelliği harcayacakları emeği ve parayı panel kalitesine harcasınlar.
    tv'nin yanına alacasın apple tv 4k. sorunsuz izleyeceksin.
    Samsumg müşteri temsilcisi ile görüştüm tarayıcı ile bein sports mac özetlerini açmıyor, puhubtv videolarını açmıyor, bir-çok dizi film sitesi videolarını açmıyor güncelleme ile bu çözülemez mi dedim. Sitenin altyapısı desteklemiyor tv ile alakalı yazılımla düzelmez dedi. Ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum en azindsn maç özeti izleyebilmek önemliydi açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Samsumg müşteri temsilcisi ile görüştüm tarayıcı ile bein sports mac özetlerini açmıyor, puhubtv videolarını açmıyor, bir-çok dizi film sitesi videolarını açmıyor güncelleme ile bu çözülemez mi dedim. Sitenin altyapısı desteklemiyor tv ile alakalı yazılımla düzelmez dedi. Ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum en azindsn maç özeti izleyebilmek önemliydi açıkçası.

Alıntıları Göster
    benim yaşadığım sorunu yaşayan birini gördüm sonunda. puhu-fox-trt-iptv gibi uygulamalar açılmıyor en başından beri.ama telefonun interneti ile açılıyor.
    internet firmanız nedir hocam?

• quote:

benim yaşadığım sorunu yaşayan birini gördüm sonunda. puhu-fox-trt-iptv gibi uygulamalar açılmıyor en başından beri.ama telefonun interneti ile açılıyor.
    internet firmanız nedir hocam?

Alıntıları Göster
    Türknet. Temsilci site video altyapısının telefon ve bilgisayardan izleme için oluşturulduğunu söyledi. O sitelerin tvye uygun olmadığını söyledi. Tek tek arayıp adamlara biz tvmizden izleyemiyoruz kardeşim değişin şu video formatınızı mı diyeceğiz
    Az da değil yani. Birçok site ve uygulama var bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 15 Temmuz 2020; 11:0:39 >

• Madem burası SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ ise
    TV bölümündeki hemen hemen her konuda hatta kendi açtığı bir konuda Q60R'yi kötüleyen, bu modeli önermeyin diye yırtınan
    Şu ŞUBAT adlı kullanıcıya bir sözünüz olur mu?
    Neymiş efendim bi Q60 almış açıklık varmış bu sorun sırf kendinde değil KRONİK vakaymış,
    Bu arkadaş kendi tezini kanıtlamak için mağazalarda, forumda araya araya açıklığı olan 1-2 panel daha bulunca cevher bulmuşa döndü,
    Ben bu gördüğü açıklığın kronik değil üretim hatası yada sonradan oluşmuş bir arıza olduğunu kronik vaka olmadığını,
    Öyle olsa idi, 6bin bandında QLED/VA/100hz donanımı ile 2019'un en çok satan bu modelini şimdiye değin alan bu insanların tepkisini çekerdi diye,
    En ağır şekilde eleştirimi yapsamda, hala konu konu gezip bu yetmezmiş gibi Q60'ın TR'de ototeyp'çilerin montajladığını vs söyleme, Q60'ı karalamaya gözden düşürmeye devam ediyor.
    Profiline girip bakın, tv bölümünde yazdığı neredeyse tüm mesajlar bu konu ile alakalı,
    Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı Yoksa bu vatandaş samsungu gözden düşürmeye çalışan bir LG satıcısımıdır saplantılımıdır ben karar veremedim
    Bizzat kullanıcılar olarak Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum?
    https://forum.donanimhaber.com/profil/243105
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-q60-panel-acikligi-ayipli-mallar-piyasada--144302840

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Mesajlarda çok geri gitmedim ama eğer q60 içinse yaşadığınız sorun, şaşırdım. Bende sorun olarak bahsettiğiniz herşey çalışıyor.

bende de superonline var. bir arkadaş daha yazmış bazılarında da hiç sorun yok. bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
    modemden bir ayardan mıdır diyerek modemi kurcalamış, güncelleme yapmış ve servisin bile anlamadığı şekilde bozulmuştu. modemi değiştirdiler ama değişen bir şey olmadı.

bana kalırsa servis menüsünden bir ayar yüzünden çalışmıyor/açılmıyor bu uygulamalar. yazmıştım da kimse cevap vermemişti. bir arkadaş servis menüsünün bütün ayarlarını fotoğrafını çekerse farklı olan ayarlar varsa düzelir diye düşünüyorum.
  • quote:

bende de superonline var. bir arkadaş daha yazmış bazılarında da hiç sorun yok. bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
    modemden bir ayardan mıdır diyerek modemi kurcalamış, güncelleme yapmış ve servisin bile anlamadığı şekilde bozulmuştu. modemi değiştirdiler ama değişen bir şey olmadı.

bana kalırsa servis menüsünden bir ayar yüzünden çalışmıyor/açılmıyor bu uygulamalar. yazmıştım da kimse cevap vermemişti. bir arkadaş servis menüsünün bütün ayarlarını fotoğrafını çekerse farklı olan ayarlar varsa düzelir diye düşünüyorum.
    Servis menüsüne nasıl giriliyor hocam?
    Bu uygulama ve sitelerdeki videoları sorunsuz izleyen birinin ayarların fotoğrafını çekmesi gerekecek sanırım, sorarız tv'yi kullanan arkadaşlara.

• Türk.net kullanıyorum ve bende puhutv falan sorunsuz çalışıyor tarayıcıdan. Modemden DNS'i 8.8.8.8 8.8.4.4 ayarlarsanız çözülür diye düşünüyorum eğer internetle alakalı bir sorunsa.
    xeriphas kullanıcısına yanıt
    Bu verdikleri kumanda ile girilmiyor. Normal kumandadan lazım. Bizde eski samsung lcd de olduğu için onun kumandasıyla girebiliyorum.

Tv kapalıyken sırasıyla info-menü-mute-power tuşlarına basıyoruz.(tuşları basılı tutmuyoruz)

@xeriphas
    Hocam denemediğim dns kalmadı. Yol kalmadı.
    Serviste bilmiyor bu konuyu. Uygulamalardan ötürü diyor. Kaç kere tv’ye uzaktan bağlandılar. İlk bağlandıklarında servis menüsünden sıfırladıktan sonra o zaman iptv kullanıyordum açıldı yayın. Sonrasında yine açılmadı.

• dallass kullanıcısına yanıt
    Ya dostum tamam herkesde açıklık çıkmayabilir de sen de Samsung'dan para almış gibi her konuda yırtınmasan keşke be. Bak ben bunu Q60 kullanan ve panelinde açıklık olan biri olarak söylüyorum. Şubat dediğin adam belli ki Q60 TV alınca böyle bir sorun çıkmasından başı ağrımış ve hayal kırıklığına uğramış, insanları uyarmaya çalışıyor bunda yanlış ne var?

Ben TV'mi açıklığı ile kullanıyorum çünkü kullanımı etkilemiyor ama herkes bu konuya göz yummak zorunda değil ve bu TV'yi almayı düşünen herkesin böyle bir problemden haberdar olması hakları. Dediğim gibi sen bence farklı amaçlara hizmet ediyorsun, Şubat dediğin adamı da tanımam seni de tanımam dışarıdan bakan bir göz olarak yorumluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriphas

Türk.net kullanıyorum ve bende puhutv falan sorunsuz çalışıyor tarayıcıdan. Modemden DNS'i 8.8.8.8 8.8.4.4 ayarlarsanız çözülür diye düşünüyorum eğer internetle alakalı bir sorunsa.
    Servis menü ayarınız nasıl peki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Mesajlarda çok geri gitmedim ama eğer q60 içinse yaşadığınız sorun, şaşırdım. Bende sorun olarak bahsettiğiniz herşey çalışıyor.
    Evet maalesef q60 hocam. Büyük hayal kırıklığı bu oldu bunların açılmaması

Servis menüsünden kastınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriphas

Servis menüsünden kastınız nedir?
    Yukarıda nuwanda'nın bahsettiği şekilde menü hocam ama bizim kumandalar ilenolmuyirmus sanırım.
    Dns ayarında sadece birbirine yeri var 8.8.8.8 mesela. Altına 8.8.4.4 girecek yeri bulamadım

• xeriphas kullanıcısına yanıt
    Bende o kumandadan yok hocam ama DNS deneyecekseniz modemden ayarlamanız lazım onu.
  • Bugün bu TV 'den alarak ben de aranıza katıldım arkadaşlar :) İlk önceliğim 100hz olması.. PS4 kullanıcısıyım..
    Önceliklerine göre kullanım sıralamam:
    PS4, Netflix, Digitürk..

Memnun musunuz? Özellikle oyun konsolu olan arkadaşlar memnun mu acaba 😄

• hayırlı olsun hocam. var mı köşesinde bir yerinde açıklık. bazı arkadaşlar fazla ısrarcı da yeni aldığınıza göre sorun var mı yok mu kontrol edin.

oyun konsolu ile fazla kullanamadım,arada pc'de kullanıyorum yeni konsol almak için satmıştım. ama oyun modu ayarlarını yapmayı unutmayın, renkler canlı oluyor.

bu arada bu sitedeki ayarları yaptım. 4k için yine dinamikte görüntü güzel oluyor ama hd görüntünün kalitesi 4kya yaklaştı gözümde.
    sitedeki bütün ayarları yaptıktan sonra arka ışık, kontrast'ı kendi hoşunuz gidecek şekilde ayarlayın. sadece oradaki ayarlarla bırakılırsa karanlık bir görüntü çıkıyor.https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled/settings

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam. Cihaz yaklaşık 10 gün sonra gelecek. Ayarları vs. dediğiniz şekilde yapıcam..
    Umarım panel açıklığı gibi bir sorunla karşılaşmam :/

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.