Bildirim
SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (31. sayfa)
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Geçen ayın 29 unda almışdım netten üç gün sonra TV geldi.Servis çağırdım normal dediler baktım olacak gibi deyil aynı ürünü almamak için geri iade ettim Ayın 12 sinde evden aldılar tvyi, şuan TV kayıp .Para iadesi istedim bu işin peşini bırakmam ben para iadesi olsa dahi bu panelle ilgili insanları uyarmaya devam edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 28 Haziran 2020; 4:42:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ancak kafamı ekrana dayayınca çok az bir açıklık ben de gördüm tv'de. Ancak iade düşünmüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu panel açıklığı işi daha 4_5 ay olmamıştır belki gündeme geleli ve son zamanlarda da sıkça yaşanmaya başladı. Bakalım uzun süreli kullanımlarda bu tv ne sorun verecek?
Şimdi siz " ben eğilip mi bakıyorum, ben kendimi ruh hastası sayarım" diyerek bizlere ruh hastası demiş oluyorsunuz,üslubunuza dikkat edin Samsungculuk oynamak için bana hakaret edemezsiniz.tvnizi nasıl izlerseniz izleyin.
Benimkinde 4 köşe de açıktı, umarım sizde olmaz ama bir köşesinden toz değil büyük böcek bile girebilirdi,çalışınca açılıyor,soğuyunca kapanıyor.
6 bin lira belki benim 1 maaşım ama benim için çok büyük para,bunu ölçmek sizin haddinize değil,
Benim Tv'de sorun yok deyip kapatabilirdiniz ya da bir başka hoca gibi azıcık panel açıklığı var ama iade etmek istemiyorum dersin yani kendine yorum yaparsın.
Netflix youtubeta bazen görünyü takılıyor, kasıyor! Nasıl çözebilirim bu sorunu
Hocam internet bağlantınız nasıl ?.. İnternetle ilgili olabilir belki !quote:
Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16
Netflix youtubeta bazen görünyü takılıyor, kasıyor! Nasıl çözebilirim bu sorunu
Hocam yorumumu tekrar okursanız düşüncemin tamamen kişisel olduğunu anlarsınız. Kendim diye yazdım belirttim , siz farklı düşünebilirsiniz elbette. Kesinlikle sizlere bir sataşma amaçlı yazmadım , yanlış anlaşılma için kusura bakmayın. Konuya dönecek olursak kemdimi şanslı kesimde sayıyorum , çünkü bende neredryse yok gbi birşey , çünkü görmek için şartları çok zorlamam gerek. Benim panel durumunda belkide bir çok markada durum aynıdır diye düşünüyorum. Açıklık oranı fazla olan arkadaşlarada Allah cc kolaylık versin ,can sıkıcı bir durum kesinlikle .....quote:
Orijinalden alıntı: rewkdark
Bu panel açıklığı işi daha 4_5 ay olmamıştır belki gündeme geleli ve son zamanlarda da sıkça yaşanmaya başladı. Bakalım uzun süreli kullanımlarda bu tv ne sorun verecek?
Şimdi siz " ben eğilip mi bakıyorum, ben kendimi ruh hastası sayarım" diyerek bizlere ruh hastası demiş oluyorsunuz,üslubunuza dikkat edin Samsungculuk oynamak için bana hakaret edemezsiniz.tvnizi nasıl izlerseniz izleyin.
Benimkinde 4 köşe de açıktı, umarım sizde olmaz ama bir köşesinden toz değil büyük böcek bile girebilirdi,çalışınca açılıyor,soğuyunca kapanıyor.
6 bin lira belki benim 1 maaşım ama benim için çok büyük para,bunu ölçmek sizin haddinize değil,
Benim Tv'de sorun yok deyip kapatabilirdiniz ya da bir başka hoca gibi azıcık panel açıklığı var ama iade etmek istemiyorum dersin yani kendine yorum yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam hocam anlıyorum sizi.
Teşekkürler.
Auto motion ayarını nasıl kullanıyorsunuz?
Maç izlerken kapalı kalması en iyisi.
Ancak normal yayında bulanıklık 5, titreme 10 olunca daha iyi oluyor sanki
Ben hep kapalı kullanıyorum, overshoot'a sebep oluyor. Görüntü bozulmaları yaşatıyor bana çoğu zaman. -
İnternetim 35 mbps ve 5ghz'den bağlanıyorum, 4k izleyebiliyorum internet yetiyoryani alttaki çubuk ilerliyor görebiliyorum fakat görüntünün akıcı olmadığını söyleyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
Hocam internet bağlantınız nasıl ?.. İnternetle ilgili olabilir belki !
Alıntıları Göster -
Allah aşkına şu sorunun çözümünü söyleyin auto motion kapalı yapıyorum aynı fulllüyorum kişiselden yine ayı 6k'ya televizyon aldık ayıptır yav -
Arkadaşlar samsungun sayfasında nisan tarihli bir güncelleme var. Benim ayarlarda otomatik güncelleme açık olduğu için tv kendini güncellemiş. Güncellemeyi almayan varsa belki yazılımsal sorun yaşayanların çözümü olabilir. Bir kontrol etmenizde fayda var ...
https://www.samsung.com/tr/support/model/QE55Q60RATXTK/
-
Ambient modeda hava durumunu falan gösteriyor mu? Yoksa sadece saat mi var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntünün Akıcı olmamasının sebebi Video kaynağından olabilir baktınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16
Allah aşkına şu sorunun çözümünü söyleyin auto motion kapalı yapıyorum aynı fulllüyorum kişiselden yine ayı 6k'ya televizyon aldık ayıptır yav
Ben 4k İzlerken Tv'im xf9005, sahneler de titreme mevcut idi..Daha sonra q90r aldık aynı sahneyi ikisinde de denedim video kaynaklı..
Youtube dan tabi dediğim sahneler.. -
Televizyonum bugün monte edildi konuyu görünce bakayım dedim sağ üst de büyük bir açıklık var sağ alt ve sol üst de küçük açıklar mevcut.Servis yarın temizleme losyonu vermek için gelecekti geldiklerinde değişim talep edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gehinnomm -- 29 Haziran 2020; 19:11:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Televizyonu nereden aldınız? İnternet üzerinden ise servisle hiç muhatap olmadan ürünü beğenmedim diyerek iade ediniz. Zira servis bunu sorun olarak görmeyip talebinizi reddedecek.
İstanbul da bir Samsung bayiinden hocam tanıdığım çalıştığı için oradan aldım ürünü bakalım yarın servisle konuşacağım eğer olmazsa tanıdığımla iletişime geçeceğim.Açıkcası para iadesi istemiyorum çünkü bu fiyata alınabilecek en iyi model olduğunu düşünüyorum daha fazla veremeyeceğim için bu model ideal benim için.
Q60da panel açıklığı yaşayan arkadaşlar
TV genelde sorun yaşayan gurubu olusturdum orada toplanalım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 29 Haziran 2020; 21:31:58 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X