Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz nasıl geri gönderdiniz? İade mi ettiniz? Bu panel açıklığını kabul ettiler mi tek sebep olarak kabul etmiyorlarmış da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim modelde de aynı durum söz konusu, hiçbir şekilde normal kullanırken fark edemiyorum dibine girmem gerekiyor. Sizce iade etmeli miyim? Amazon'dan aldım, iade hakkım bulunuyor.
  • Bu ışık sızması ilerde daha büyük boyutlara ulaşıp ekranın tamamınıda kaplayabilir, iade imkanı olan varsa neden iade etmesin ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.. Diğer arkadaşlar da kutu üzerinde yazan montaj yerini söyleyebilir mi?
    Tam olarak öğrenmiş olalım Türkiye montajlı olanların sorunlu olduğunu..
    Bir de Türkiye dışı montaj olan varsa ve onda böyle bir sorun yoksa durum tamamen aydınlatılmış olur..

• Teşekkürler hocam, biraz önce servis geldi,tvnin yüksekliği için pazartesi gelip biraz aşağı alacaktı, ama şimdi gelince durumu anlattım baktı, zaten de panel sabaha kadar soğuyunca kapanmıştı,1 köşe açıktı,baktı,servis elemanı çok iyiydi ama yine de bundan bir şey olmaz dedi ben de böyle kabul edemem dedim bu bir sorun değil yine de arkasına da bi bakalım dedi ve tvyi indirdi sonra baktı sağ üst köşe kasa kırık,yani yerine oturmuyor bak bundanmış tırnak oturmamış şimdi hallederim dedi 4_5 kere bastırdı oturmadı baktı ki kırık ayrıca kırık büyük ve içi görünüyor dedim bak köşesi de kırık adam dedi bu bir hata işte,sen bunu bize ver kapak değiştirelim 1 yıl da garanti verelim dedi asla olmaz dedim tamam hocam iade hakkın var bu sorundan ben iade yazacağım ama fabrika bunu kabul etmesi zor,başka tekliflerle seni arar, değişim yapalım, garanti verelim vb tarzda dedi sen cevaplarsın dedi.
    Ona da dedim Türkiye de birleştirilenlerde sorun var seri komple sorunlu iadeden başka kabul etmiyorum diye.

Bu şartlarda ben şuan ne yapmalıyım iade alabilmem için?

• eu.community.samsung.com
    Q60: gap between panel and frame
    https://eu.community.samsung.com/t5/TV/Q60-gap-between-panel-and-frame/td-p/1565942

Sanırım sorun sadece Türkiye'den ibaret değil.

• TheBadu kullanıcısına yanıt
    bu paylaşım iyi oldu hocam, en azından bu tvinin komple böyle olduğunu anladık, benimki iade diye gitti ama açıklıktan değil kırık olmasından dolayı, umarım iade alırlar yoksa işimiz zor.

bile bile aldığımıa yanıyorum, bir daha satış elemanlarının tuzağına düşmem umarım.

gönderdiğiniz linkte herkes şikayetçi, bazıları 1 ay sonra ortaya çıktığını söylüyor, bazıları Samsung satan mağazadaki elemanın samsung ucuz tvlerinde kalite eksiği sorunu sıkça çıkıyor dedi diyor, bir tanesi de " İYİ Kİ 3. GÜNÜMDE FARKETTİM PARA İADESİ ALACAĞIM " diyor demek ki orada müşteri para iadesini bizim gibi zorluklar yaşamadan alıyor.

başka birisi ona karşılık " ne yazık ki ben o kadar şanslı değilim ve ilk panel değişiminin ardından samsung bir daha servşs ya da değişim hakkı tanımadı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 27 Haziran 2020; 14:26:26 >
  • Arkadaşlar ben uzunzamandır grubu takip etmiyordum. Bu son tartışılan konu panel açıklığı ve ışık sızması bende yok. 2 ay oldu alalı , 55Q60R kullanıyorum. Resim video isteyen olursa ne şartlarda istediğini paylaşırsa yardımcı olurum.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşların attığı gibi akşam karanlıktan tv'nin köşelere bakar mısınız?
    Işık sızması vs var mı?
    Bir de kutuda montaj yeri neresi olarak gözüküyor söyler misiniz?

iyice eğilip tüm köşelere bakın, beyazlık,açıklık var mı?

dün bir arkadaş da sizin gibi sorun yok dedi ama bu şekilde eğilip bakınca açıklık varmış dedi.

@drangela61 hocam bir arkadaş paylaşmış yurtdışında da bu model sorunluymuş, burada birleştirilmesi değil galiba sebep.
    eu.community.samsung.com
    Q60: gap between panel and frame
    https://eu.community.samsung.com/t5/TV/Q60-gap-between-panel-and-frame/td-p/1565942

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Böyle bir video yüklemiştim youtuba. İşinize yarar inşallah. Montaj yeri ise sanırım Türkiye. Köşeler için bu gece tekrar bir göz atarım.

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

Orhan 146155youtube
    Samsung 55Q60RAT gece siyah ekran testi...
    https://www.youtube.com/watch?v=an6mq5omoBc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 27 Haziran 2020; 15:50:34 >

Eğilerek bakmadım hiç karşıdan bir sorun gözükmüyor ama yani eğilerek bakmakta , ne bilim güç uygulamak gibi davranışlarda bana normal gelmedi işin açıkçası.Yinede bu gece resm edip paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 27 Haziran 2020; 15:51:59 >
    Ben amazondan almıştım, amazon 30 gün içinde sebep belirtmeksizin kabul ediyor hocam. İnternet üzerinden aldıysanız teknosanın da kabul etmesi gerek diye biliyorum

Karşıdan zaten kimse sorun görmüyor hocam. Buradaki sorun görüp görmemek değil. O boşluklardan toz giriş zamanla panele zarar vereceği ve o zaman garantiniz bitmiş olacağından büyük meblağların ortaya çıkması. Yoksa ben de tv’den gayet memnundum bu olayı keşfedip iade edene kadar. Gece siyah ekran bir görüntü açıp yandan bakın köşelere lütfen, muhtemelen göreceksiniz. Eğer görmezseniz de ne mutlu size şansı kısımdasınız güle güle kullanırsınız umarım.

@RNNN hocam siz niye engellediniz beni? Sizin tavsiyenizle alıp sorun çıkınca iade ettim. Bize sorunlu panel denk geldi yapacak bir şey yok. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim, açıklık hariç gayet güzel bir tv memnun kaldığımı da belirtmiştim. Sorun nedir anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 27 Haziran 2020; 16:22:32 >
    güç uygulama , elini değme , eğil bak.

hocam öyle diyorsun da bana da 6 bin liralık tvnin kenarlarının açık olması garip geliyor, madem normal bir durum bu Samsung için neden başka bir modelinde hiç böyle şikayet yok hatta diğer markalarda da duymadım.

Ayrıca orada hafif de bşr boşluk olması zamanla içine toz ve hatta küçük sinek vb kaçmasına sebep olmaz mı, 7-8 yıl kullanacağınızı düşünseniz.

ben kendi adıma bu riske girmem, o kadar para verdiysem her açıdan tam ve sağlam olmasını isterim
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizi engellemedimki nerden çıkardınız onu:)

• Ben sanırım iade etmeyeceğim ama bu durumdan rahatsız iseniz bence sonuna kadar hakkınızı arayın. Sonuçta ufak da olsa bir kusur söz konusu.
  • Servis menüsüne girebilen bir arkadaş bir gün müsait olduğunda servis menüsündeki tüm ayaların fotoğrafını çekip koyarsa çok memnun olurum.

Daha evvelde yazdım bende bazı uygulamalar çalışmıyor, puhu,fox,trt gibi. Bir ayar yüzünden çalışmıyor gibi geliyor. Bu sorunda çözülebilecek tek kaynak da servis menüsü gibi geldiği için bu bilgiye ihtiyacım var. Çünkü samsung servis bile bu menünün içeriği hakkında bilgiye sahip değil.
  • TheBadu kullanıcısına yanıt
    Adamlar bu TV için falan ucuz diye konuşmuşlar ya gülesim geldi vay bizim halimize.

Bu arada ben de amazondan aldım hafif açıklık var ama iade etmeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonun 4k disinda canli hd youtube yayinlari basta olmak uzere tv kanallarinda pastel boya tarzinda, net olmayan bir goruntu vermesinin sebebi ne olabilir? . 4k da kullandigim gibi yine bu yayinlarda da dinamikte kullaniyorum Siz ne tavsiye edersiniz? Veya baska bir sebebi mi var? Normal yayin goruntusunden hic memnun degilim. Muhtemelen eksik bir ayar var.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.