Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam arkadaşın paylaştığı videoyu izlemişmiydiniz parmağıyla içeri basıyor tv silerken hangimiz o kadar baskı yapıyoruz?
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Q60'ta Türkiye üretimi olup olmadığını nasıl anlarız?
    Kutu açılmadan anlama imkanı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    kutunun yanında üretim yeri ve montaj yeri yazar
    Hmm
    Bu iyiymiş o zaman..
    Bu ekran açıklığı sorunu yaşayan arkadaşlar bir bakabilir mi kutuda üretim ve montaj yeri ne olarak gözüküyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 27 Haziran 2020; 3:23:0 >
    bu muhabbetin üstüne 2 gün önce foruma gittim teknosa ve samsung mağazasındaki q60r baktım öyle bi açıklık yoktu ne kadardır teşhirde diye sordum forumdakine çktığından beri aynı tv dedi ya son gelen postalar sıkıntı yada türkiye montajların çoğu sıkıntı sunny e tv montajlatmakta ne biliyim...
    ayrıca önceki yıllarda tr montajla yurtdışı montaj tvlerin kutusuda farklıydı hala farklıysa ordanda anlaşılır
    yine ek olarak bildiğim kadarıyla philipsleride bunlar montajlıyor onlardada aynı sıkıntı var
    Demek ki doğruymuş Sunny montajı olduğu 🙁
    Ahh ulan Samsung.. Yani ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte..
    Sorunu olan arkadaşlar bir görse de hangi montaj olduğunu görsek..
    Kaldı ki son zamanlarda bu sorun çıktı daha önce hiç böyle bir şey yok.. Yani son partta böyle bir sorun olabilir haklısınız hocam..
    Q70 ve Q80'in üretimini bitir elde stok bırakma git Sunyy'e Q60 montajı yaptır.. Böyle olur işte..

Montajı bile beceremiyorlar 😡

bu konuyla ilgili sektörün içinde olan adem helvacı var şu yazısını bi okuyun derim..
    https://tavsiyeforumu.com/konu/sunny-uretimi-samsung-tvler-hakkindaki-dusunceleriniz.4360/

birde giriş ve orta seviye olarak gördükleri modelleri bunlara montajlatıyorlar genelde yıllardır aynı muhabbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam arkadaşın paylaştığı videoyu izlemişmiydiniz parmağıyla içeri basıyor tv silerken hangimiz o kadar baskı yapıyoruz?
    Onu bulamadim Paylasirmisin sana zahmet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    silmiş arkadaş sorun olur diye herhalde
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Size de gecmis olsun,sorun cozulur insallah en kisa zaman da..

• Ben bir yere bastırdım ki videoda nasıl göründüğü önemli değil çok çok hafif bastırdım ama ben değer değmez açıldığı için çok güç uugulamış hissi vermiş bazı arkadaşlara, videoya bakarak ne kadar güç uyguladığımı bilmeniz mümkün değil, ben dokundum orası açıldı,çok güç uyguladığımı sandılar.
    Ama şuan 4 köşe de açık,birisi elimi bile değmeden aşırı açık,hatta orta kısma doğru gitmiş hem sağ hem sol ,yani kesik kesik gidiyor açıklık, köşe açık, sonra kapalı sonra açık şekilde öbür köşeye gidiyor.Yani bu fizik kurallarına aykırı, benim bastırmamla ilgili olsa şerit halinde komple açılır, bu da ne kadar adi bir işçilik olduğunu gösterir, aslında yine de basit bir işçilik var, tv çiçek gibi her yerinden açıldı,pandemi döneminde birleştirildi, nasıl olsa satınca geri almıyor da firma, hiçbir özen gösterilmedi galiba.

Ben TV alırken Teknosa elemanı TV'ye çok ser vurdu,bana öyle geldi, böyle bile bir şey olmaz dedi, arkadaşım hem LG ekranına bastıdı,bu çok sıcak dedi sonra bunun ekranına bastırdı, böyle bir sorunu olsa,aman elleme derdi elemenlar

Diğer konuya gelirsek made by Samsung assembled in Turkey, yazıyor yani ne oluyorsa burada oluyor, Samsung da bunu kabul etmiyor demek ki.

Bunu ben daha yeni geldi,dediler diye aldım, halbuki yeni diye alınmaması lazımmış. Baktım hâlâ kargo bilgileri üzerinde ,21inde Adana depodan gönderilmiş.

Bu ürünün Direkt yurtdışı montajı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 27 Haziran 2020; 9:39:8 >

• rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar baktım benim dediğim sağ köşe dahil tv öalışmayınca kapanmış, sol üstteki büyük açıklık iseçok azalmış, nasıl bir tv bu?

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Üstteki mesajda size cevap yazmıştım rnnn hoca alıntılanmış yanlışlıkla, durumu yukarıda anlattım.

• Gündüz belli olmuyor

• Bir kişi görmedim şuraya gelip ben 55Q60r kullanıyorum böyle bir sorunum yok yazan. Günlerdir soruyorum önceki alan arkadaşlarda var mı böyle sorun diye tık yok. İyi ki geri göndermişim, bir de ikinci kez alıp şansımı tekrar denemeyi düşünüyordum vazgeçtim. Her alanda aynı sorun çıkıyorsa şu an için kronik denebilir öncesini bilemem. Tv’ye hiç bir sözüm yok çiçek gibi panel özelliklerine bayıldım ama bu kabul edilebilir bir sorun değil maalesef.

• rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Ben beğenmedim iade etmek istiyorum de hocam. Sebep sorarsa anlatırsın panelde açıklık var gece izlerken rahatsız ediyor dersin. Direkt teknosa ile konuş samsung ile muhatap olma. Teknosadan sonuç alamazsan Samsung ile konuşursun.

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Sabah aradım teknosayı kutu açılınca 14 gün işi olmaz dedi, böyle kanun mu olur,kutudan içeri bakıp bozuk olduğunu anlamamız lazım sanırım, büyük bir saçmalık.

Teknosa Samsungu arayın gelsin rapor tutsun pna göre değişim ya da iade olur diyor,

Samsungu aradım gelip bi bakalım diyor

Yani benim iş de sıkıntılı.

Sabah kapanacağını bilsem video çekerdim,3_4 resim var elimde iyi niyetli olurlarsa kabul eser yoksa zor. Ben de tvyi hiç kapatmayacağım gerekirse 2 gün boyunca çalışsın hem de denemiş olurum,çalıştıkça tekrar placak mı?

Bir gelişme olursa yazarım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.