Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
30
Favori
61.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginç bir durummuş ilk defa duydum.

Benim sorunum ise Netflix'te altyazılar çok küçük. Acaba sadece bende mi böyle? Yardımcı olun lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet maalesef öyle. Zannedersiniz ki benim hd hesabım 4K , arkadaşımın 4K hesabı HD.
    Altyazı ile ilgili ise Amazon Prime'ın desteği var fakat Netflix'in font ve punto desteği yok diye biliyorum.
  • mathildass kullanıcısına yanıt
    Sizinki bence muhteşem bir sorun. Hatta sorun diyemeyiz.

Altyazı font punto ayarları ise Netflix'te de varmış. Tarayıcıdan Netflix ayarlarınıza ulaşarak yapabilirsiniz. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.

Düzenleme: Televizyonda Netflix hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girmeniz gerekebilir.

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 25 Şubat 2020; 19:46:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sorunu Netflix müşteri hizmetleri aracılığı ile çözdüm. Netflix'in internet kotasına çok yük binmemesi için internet tarayıcısı üzerinden girildiğinde profil ayarlarında "yürütme ayarları" diye bir bölüm varmış. Arkadaşım bana denemek için verdiği profilde bilmeden o profilin yürütme ayarını en düşüğe almış. Ayarı yüksek olarak güncelleyince sorun çözüldü.
  • Samsung 55Q60RAT almayı düşünen varsa, HB'de fiyat 5539 lira şuan..
    www.hepsiburada.com
    Samsung 55Q60RAT 55" 138 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-55q60rat-55-138-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBV00000JRW1V
  • Arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum, kronik bir problem var mı? Netflix performansı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

Arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum, kronik bir problem var mı? Netflix performansı nasıldır?
    Sistem masallah cok stabil.

Netflix performansı güzel

Kronik şuana kadar duymadım

• netflix'de bir problem yok ama amazon prime sıkıntılı. tuşuna basıyorsun gidiyor arka planda açıkta en son ne varsa mesela youtube onu açıyor. amazon'u geç açıyor, bazen açmıyor. 2 haftadır filan sorunlu.
  • 82Q60R satın aldım. Bende konuyu takipteyim.
  • Eski samsunglarda hdr için servis menüsünden aktif hale getirme gerektigi ile ilgili konu açılmış.bu televizyonda hdr için birşey yapmamız gerekiyormu?? LG de hdr ye gecinde sağda hdr yaziyordu bunda öyle birşeyde göremedim..

• Tv'yi izlerken ekranın alt kısmından yarıya kadar gökkuşağı gibi rengarenk oluyor. Galiba bozuk tv aldık. Mağazadan alışveriş yaptığım için geri iade de yapamıyorum. Daha alalı 3 gün oldu. Artık servis çağırcaz eve. Şansımı seveyim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerizmir

Eski samsunglarda hdr için servis menüsünden aktif hale getirme gerektigi ile ilgili konu açılmış.bu televizyonda hdr için birşey yapmamız gerekiyormu?? LG de hdr ye gecinde sağda hdr yaziyordu bunda öyle birşeyde göremedim..
    hdr içerik olunca ayarlara gelince hızlı ayarlar kısmında resim modunda hdr yazıyor.doğal-dinamik olan yerde.
  • Fenerli01 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş Olsun . Gerçekten üzücü bir durum.. elektronik maalesef şans işi.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    TV den şüphe eder oldum..Netflix hdr film.acip belirttiğin kısma baktım..ancak dinamik doğal standart film harici birşey yazmıyor.. bilmediğim farklı birşey mi var acaba?

• tanerizmir T kullanıcısına yanıt
    forum fotoyu ters yüklemiş. hdr yazan yerde içerik hdr 10 ise de hdr 10 yazıyor. yazmıyorsa da servşs ayarlarında mı kapalı acaba.
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 17 Mart 2020; 23:45:2 >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    problem netflixden kaynaklanıyor diye düşünürek youtube 4 k video açtım . belirttiğin şekilde hdr yazdı. teşekkür ederim. sorun netflix miş:(
  • tanerizmir T kullanıcısına yanıt
    Bugün servis geldi ama beni resmen delirttiler. Şimdi burda uzun uzun anlatmıycam ama yarın ilk iş Tüketici Mahkemesi'ne gitmek olacak onu söyliyim ! Bundan sonra Samsung mu Allah korusun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerli01 -- 18 Mart 2020; 16:12:27 >
  • Arkadaşlar 55q60R almayı düşünüyorum, herhangi bir ekstra cihaz kullanmayacağım karasal yayın kullanacağım. Bağlantı için normal anten kablosu mu almam gerekiyor, yoksa özel bir kablosu daha iyisi falan var mı? Birde servis kurulumu sırasında nelere dikkat etmem gerekiyor? bilgi verirseniz mutlu olurum, teşekkürler.
  • CyClopSx kullanıcısına yanıt
    TV'yi kargodan teslim alırken dah önce açılmış olup olmadığını kontrol et. Mağazadan alırsan servis eve getirirse yine aynı kontrolü sağla.
    Servise TV'nin kurulumunu yaptır. Ölü piksel testi yaptır. Servis kumandası ile kullanım saatine baksınlar.
    TV'nin uydu yayınlarını düzgün aldığından, internete bağlandığından emin ol.
  • telefonu yansıtıp pubg denedim. tv maalesef geç tepki veriyor. lg de bu birebir ekrana bakıp oynabiliyordum.

deneyen oldu mu? izleniminiz nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.