Şimdi Ara

SAMSUNG QE 55Q60RA TV TAVSİYESİ ALINIRMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bugra_091

Hocam 100 hz ama 4k için değil, burdan görebilirsiniz. Ayrıca diğer detaylara da burdan bakabilirsiniz.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled
    65 Q60 kaç hrz.

• elcas kullanıcısına yanıt
    O da aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nidoran N kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba sız hangi ürünü aldınız detaylarını yazmıssınızda göremedim konuyu acdımda takıp edemiyorum arkadaslar sagolsunlar baya ilgililer yardımcı oluyolar Q60rat alıcam gibi duruyor yüksek ihtimal ile
  • arkadaşlar çok çok acil degilse bekleyin bekleme kararı aldım dügünüm nasipse ekim ayında olucak ozamana ortalık durulur belki 6000tl zaten gözden cıkarmişiz Q60RAT modeli yada yeni ürünler olabilir inşallah
  • 5500e insin alalım dedik en düşük 6200 civarı oldu TV.
    Kafa ufaktan nu8000 aramaya yatmaya başladı ama model yılı düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamilkamilov K kullanıcısına yanıt
    bu üründe başarılı ama Netflix
    YouTube uygulaması mecvut degil program de smart hub taraycısı Q60da wep tarayıcısı mevcut ıkısının arasındakı farkı bılmıyorum arastırmak gerek netflıx youtubede arayüzde yoksa almaya bence gerek yok diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar merhaba, Hiç bu fiyat aralığına çıkacağımı düşünmüyordum bütçe olarak 4000-5000 arası tv bakıyordum samsung Q serisini görünce almaya karar verdim fakat bu sefer de geç kaldım heryerde tükenmiş. Vatan bilgisayarın tamamında teşhir varmış.. bende bi gayret sirkeciye doğubanka gittim oradaki pasajları gezerken tesadüf kapalı kutu buldum 6400 tl ye.Tabii taşıma ücreti 12 taksit derken totalde 6650 tl yi buldu.Tv yi aldım şükür evde, şimdi p.tesi kuruluma gelecek servis..Diyeceğim almayı Düşenenler varsa son kapalı kutu Tv-beyaz eşya satan esnaflarda bulunabiliyor..
  • merhabalar arkadaşlar ürünü aldım dügün yapamadıgım için malum sebeblerden covid denen illet yüzünden kapalı kutu evde duruyor içim gidiyor herhalde dügünde yapamayacagım icin bu yıl acdırmam gerekiyor en kısa zamanda yapıcam bunu alan arkadaslar güle güle kullansnlar temmuz ayında teknosada kampanya vardı 6000tl ye düşdü bekliyordum en sonunda gerçekleşti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.