Şimdi Ara

SAMSUNG QE 55Q60RA TV TAVSİYESİ ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG QE 55Q60RA 55'' 138 CM 4K UHD SMART QLED TV,DAHİLİ UYDU ALICI bu ürünü almayı dusunuyorum kullanan arkadaşlar var ise lutfen bilgi verebilirmi bana bu fıyat sekmentinde önericeniz ürünler de olabılır ortalama 6bin tl başlıyor 55 ekran olması istiyorum artı olarak uzerıne 1000tl daha koyup daha iyi ürün alabılırım yardımcı olursanız cok memnun olurum teşşekkürler şimdiden

• hocam merhaba valla o fiyat segmentinde yok gibi. Ben de aynı fiyat aralığında bakıyorum ama acelem yok diyorsanız 55q70r için indirim kovalayın derim belki 6500 e falan iner alırız
  • dostum biraz beni o zorlar o ürün seçdim üründe kararlıyım bakalım beklıyorum belki dip fıyat daha
  • Bende 1 haftadır her forum sitelerinde araştırıyorum 55Q60R almak istiyorum ama bulutlanma ve ışık sızması sorunundan bahsediliyor kenar aydınlatma olduğu için q80 veya q90 öneriliyor fullarray olduğu için ama fiyatlar çok pahalı ne yapıcam nasıl karar vericem de bir TV alıcam bilemiyorum 6000 7000 veripte bulutlanma veya ışık sızması sorunu yaşamak istemiyorum
  • pysco_wanted P kullanıcısına yanıt
    Hocam olaya şu yönden bakmak gerek bende araştırdım bulutlanma olayıda şu sekılde elektronik malzeme bende kötü çıkar sende iyi cıkar yani senın bahsettin ürünler fıyatları almış başını gıtmıs sureklı TV acıp ızleyecek halın yok işden eve gelınce fılm olur tv programları olur daha kalıtelı netlik olarak ürün gayet yeterli fazla abartılacak kronik sorunu yok butcem maksimim 6000 cıkabılırım dugun yapıcam oyuzden yıne fazla bıle gelır bu ürün ama acelen yok ise eylule kadar bekle derim fıyat düşer yeni ürünler de düşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubarmajian06

Hocam olaya şu yönden bakmak gerek bende araştırdım bulutlanma olayıda şu sekılde elektronik malzeme bende kötü çıkar sende iyi cıkar yani senın bahsettin ürünler fıyatları almış başını gıtmıs sureklı TV acıp ızleyecek halın yok işden eve gelınce fılm olur tv programları olur daha kalıtelı netlik olarak ürün gayet yeterli fazla abartılacak kronik sorunu yok butcem maksimim 6000 cıkabılırım dugun yapıcam oyuzden yıne fazla bıle gelır bu ürün ama acelen yok ise eylule kadar bekle derim fıyat düşer yeni ürünler de düşebilir
    7/24 film izlemiyorum ama genelde YouTube netflix fazla zaman geçiriyorum birde ps4 te oyun performansı önemli.
    Ürün de sizin ps4 kasma problemi oldunu duymusdum özellıkle yırtılma HZ den dolayı bu ama yeterli düzeyde oldugunu düşünüyorum bence alınması gereken ürün özellikle netflix olsun gayet arayüz başarılı donma kasma problemı yok deneme şansına sahıp oldum ürün baya hoşuma gitti ama oturma odasına alırsan o boyutu cok fazla gelir ya oturma odan büyük olucak yada salona koyucaksın keyfine bakıcaksın
  • Rubarmajian06 kullanıcısına yanıt
    3.5 metre mesafe var TV ünitesi ile koltuk arasında bence ideal boyut
    alıcakmısın peki şuan Tv'yi
  • Rubarmajian06 kullanıcısına yanıt
    Şuan fiyatı en ucuz 6000 TL bende 5000 TL var kararsız kalıyorum acaba indirime girmesini bekliyim mi yoksa 55RU7400 mü alıyım 7400 50hz olması pek bir fark yaratır mı bilmiyorum 1400 TL fark var aralarında şuan
    Q60 altından hızlı değerlendi.
  • bugra_091 kullanıcısına yanıt
    Arz talep meselesi ne kadar çok talep edilirse fiyat o kadar artıyor. Anlam veremediğim konu şu normal alışveriş sitelerinden TV yi alan hiç kimse kötü yorum yapmamış ama forumlarda bulutlanma ve ışık sızması sorunundan bahsedilmiş bu herkesin başına gelen birşey değil ama gözlemlerime göre 100 kişiden 1 inde çıkmış. Madem forumlarda milletin kötülediği kadar varsa neden bu kadar satıyor?
    Hocam gözlemlediğim kadarıyla forumlardaki insanlar daha çok araştırıp daha detaya inen insanlar, öyle detaylı bakınca da zaten üst model tvlerin bile kusuru var. Biraz da şans meselesi tabi, kimisinde daha çok çıkarken kimisinde daha az çıkıyor bulutlanma gibi faktörler. Bir de her insanı ne kadar rahatsız ettiği de önemli. Gün sonunda bakacak olursak sadece tv çok önemli değil ama en azından parasının hakkını versin.
    Yaptığım araştırmalar sonucunda her TV için farklı sorunlar dile getirilmiş ne yapmalıyız peki? Bu gidişle TV alamıycam heralde
    Şu an fiyatlar da yükseldi ama düşecek diyorlar bilemiyorum. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. Yeni modeller de girecek piyasaya ama çok bir şey değişeceğini sanmam önceki modellere göre. Sizin için neyin öncelikli olduğuna karar verip - konsol için, uydu için, netflix youtube için - o doğrultuda bakmanız daha faydalı olabilir. Bir de alacağınız tv yi mutlaka gözle görün bence.
    Benim ihtiyacımı Q60R ın karşılayabiliceğini düşünüyorum ama dediğim gibi sadece kafama takılan bulutlanma ve ışık sızması sorunu
    Çok detaycı biri değilseniz ve gelen tv problemli değilse o kadar sorun olacağını düşünmüyorum. Yukarda yazdığınız bütçeye göre alınabilecek en iyi tv bence.( kesinlikle tavsiye değildi bu dediğim sadece kendi fikrim.) Ben de bu tv için indirim bekliyorum. Ayrıca bu tvde 4k da 50hz verebiliyor.
    Bazı yerlerde 50hz diyor ama 55"ler 100 hz olduğu kesin diyolar
  • Hocam 100 hz ama 4k için değil, burdan görebilirsiniz. Ayrıca diğer detaylara da burdan bakabilirsiniz.

RTINGS.com
    Samsung Q60/Q60R QLED Review (QN43Q60RAFXZA, QN49Q60RAFXZA, QN55Q60RAFXZA, QN65Q60RAFXZA, QN75Q60RAFXZA, QN82Q60RAFXZA)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled

SAMSUNG QE 55Q60RA TV TAVSİYESİ ALINIRMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_091 -- 24 Nisan 2020; 21:12:20 >

Yani 100 hz olmasının bir anlamı yok mu? Anlamayamadım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.