Şimdi Ara

SAMSUNG QE 55Q60RA TV TAVSİYESİ ALINIRMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosa'da 55QR70 onun 80 tl altına şu anda var.
    olayın nasıl saçma olduğunun başka bir ispatı
  • Nidoran N kullanıcısına yanıt
    dostum bilgilerin için teşşekkür ederim film zevki önemli benim için evlenicem oyüzden evime alıcam baya ürünler arasında kaldım renk kalitesi ve ayrıca izlerken zevk vermesi istiyorum verdimiz parada az bir para degil gerçekten
  • Arkadaşlar ürün düşücek 5660 kadar gördüm tredyolda felan oyüzden biraz bekleyin dügünümde ekıme dogru ozamana alıcam şartlar yüksek zaten yapıcam pek bişey kalmamiştir alıcaz bakdık belki o fıyat sekmentinde daha iyi modeller gelebilir takıpde kalın arkadaşlar ürün fıyat performans ürünüdür oyüzden tavsiye ederim her kullanıcı olumlu yorumluyor aldımda ps4 alır ara sıra oyun zevkimede bakar netflix film mac için gayet idael oldugunu düiünüyorum
  • Herkes koşa koşa alıyor da ben o kadar iyi bir TV olduğunu düşünmüyorum. Gerçek yenileme hızının 100 Hz olması doğru ve doğal renk üretemedikten sonra birşey ifade etmez. Benim de takibimde olan bir model ancak mağazada çalışırken görmeden almak doğru değil. Aşağıdaki videoda Sony XG8096 ile karşılaştırması var. Samsung'un görüntü modu, bilmem ne ayarı olması gerektiği gibi de olmayabilir ama doğru ve doğal renk üretiminde Sony daha başarılı bana göre. Bununla birlikte 8096'da da yandan bakıldığında renklerde matlaşma, görüntü kalitesinde düşme net olarak görülüyor. Bana göre Sony'nin başarılı olmayan bir modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Mayıs 2020; 6:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    hocam epeyde karşılaştırma yaptım ürünü samsung 100hz sony 50hz farkı multımedya özellikleri samsung daha fazla QLed diger led olarak yapılmış ama parlak istiyorsan samsung odan güneşli ise QLed devreye giriyor gecede karanlıkta samsung baya iş yapiyor bu üründe kesinlikle samsung ön planda renk doygunlugu sonyde mevcut yandan mat görüntüye sahıb hız akışı samsungda oldukca fazla yinede samsung çok ön planda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubarmajian06 -- 1 Mayıs 2020; 13:30:5 >
  • Ben de 55Q60r var, tv’den genel olarak memnunum. Gündüz gayet güzel görüntü ancak çok karanlık bir odada gece film izlerken ekranın siyah olduğu anlarda yandan led ışıklarının gözükmesi rahatsız ediyor.

• nightmareee kullanıcısına yanıt
    o sorun QLED olmaması lazım hocam gece fotograf cekermısın burdan görelim
  • 6.000 TL.'ye düşmüş bu Tv'nin fiyatı hem Teknosa, hem de Mediamarkt'ta.

Mediamarkt bir de 8.000 TL.'den bu seviyeye düştüğünü ilan etmiş sanki marifetmiş gibi

Bu tv'nin rtings.com'daki inceleme puanı da gayet iyi görünüyor.

Ben de Sony KD-55XF9005 düşünüyorum o rakamlara çıkabilirsem ama aradaki 2.000 TL. farka değer mi bilemedim
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    hocam o ürün 6bin tl düşşse 6500 direk alırdım düşünmem bile ama o fıyata cok fazla
  • Rubarmajian06 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşünüyoruz.

Dediğin fiyata düşse anında yapıştırırım ben de, hiç düşünmem ama 8.000 TL. bandı rahatsız ediyor nedense.

Beklemeye devam edeceğiz bir süre daha. Hayattaki normalleşme başladığında fiyatlar da aynı şekilde normalleşme trendine girer belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubarmajian06

o sorun QLED olmaması lazım hocam gece fotograf cekermısın burdan görelim
    Yarın akşam resim çekip ekleyeyim.

• Ozitech kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı hocam gerçekten yani alınacak gibi degil zaten
    hocam bizim resim ne alemde beklıyoruz halende merakla nasıl görüntüye sahıb geceleri bakalım
  • Merhabalar ben de 55q60rat ı uzun süredir takip ediyordum. Bir ara 4800 e kadar bulmuştum şimdi maşallah fiyatına yetişilmiyor. Tekrar 5000 bandına düşerse alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam bizim resim ne alemde beklıyoruz halende merakla nasıl görüntüye sahıb geceleri bakalım
    SAMSUNG QE 55Q60RA TV TAVSİYESİ ALINIRMI

• Bu tv nin gündüz güneşli odada ekran parlama durumu nasıldır arkadaşlar ru7440 düşünüyordum aslında ama buna mı zorlasam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam belli olmuyor galiba ama yandan çıkan ışıklar rahatsız ediyor.

hocam okadar kötü degil tam siyah olucak hali yok filmlerin oyuzden idare edilir şekılde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubarmajian06 -- 2 Mayıs 2020; 22:53:9 >
  • quote:

hocam okadar kötü degil tam siyah olucak hali yok filmlerin oyuzden idare edilir şekılde
    Tv genel olarak gayet başarılı, çok karanlık olmadığı zaman hiç bir sıkıntı yok.
    Tamamen karanlık odada kenardan ışık sızması tek kötü yanı, Q70’te yerel karartma olduğu için bu sorun olacağını düşünmüyorum ama ben alırken 1.500₺ fark vardı.

Q70 sekmentine girene kadar hocam ben gider SONY girerim o paralara daha iyi modeller bulabilirim açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.