Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.494
Cevap
407
Favori
701.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canelka

banada 2mm yi gecmediği için açıklık değişim olmuyormuş normal bir durummuş ışık cepheden sızmadığı için daha samsung a elimi sürmem bu saatten sonra sony tek geçerim
    Türk işi bahaneler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Nisan 2019; 9:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

55Q6FN ile aranıza katıldım. Rtings ayarlarını kullandım. Pek memnun kalmadım. Kullandığınız ayarları paylaşabilir misiniz?
  • 65q9fnat vatan bilgisayardan indirim isteyerek ve vatan kart ile 17000 e almış bulunuyorum. salı kurulacak.

çok tv inceledim bu kademeye çıksam mi çıkmasam mı çok bakındım ama şu da oksun 1000 fazla olsun bu da olsun vs derken bu tv de karar kıldım.

oled siyahına çok çok yakın gerçekten ve qled parlaklığı ile bu panel gerçekten şu an en iyilerden birisi diye düşünüyorum ve god of war, pes 2018, daredevil game of thrones gibi diziler yeni sezon için şimdiden sabırsızlanıyorum. umarım teslimatta kurulumda ve gelen panelde sıkıntı olmaz. kullanmaya başlayınca olası soruları cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemilker

65q9fnat vatan bilgisayardan indirim isteyerek ve vatan kart ile 17000 e almış bulunuyorum. salı kurulacak.

çok tv inceledim bu kademeye çıksam mi çıkmasam mı çok bakındım ama şu da oksun 1000 fazla olsun bu da olsun vs derken bu tv de karar kıldım.

oled siyahına çok çok yakın gerçekten ve qled parlaklığı ile bu panel gerçekten şu an en iyilerden birisi diye düşünüyorum ve god of war, pes 2018, daredevil game of thrones gibi diziler yeni sezon için şimdiden sabırsızlanıyorum. umarım teslimatta kurulumda ve gelen panelde sıkıntı olmaz. kullanmaya başlayınca olası soruları cevaplayabilirim.
    Hayırlı olsun. Samsung çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Nisan 2019; 9:35:30 >
  • Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

https://www.samsung.com/de/qled8k/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bize gelmesi sanırım yaz aylarını bulur. Fiyat 40-50bin civarı olur. Ama parası çok olan hemen alır. Mantıklı olan en az 2 sene sonra.. İlk modeller hep sorunlu çıkar.

• şuan için daha ön siparişte ürün, direkt satışı noel zamanı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Bize gelmesi sanırım yaz aylarını bulur. Fiyat 40-50bin civarı olur. Ama parası çok olan hemen alır. Mantıklı olan en az 2 sene sonra.. İlk modeller hep sorunlu çıkar.
    8k materyal mi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemilker kullanıcısına yanıt
    Q9FN DE EDGE LED DEGILMIYDI?

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    full array local dimming (fald) denen bir yöntemle bölgesel aydınlatma yapıyor. bunun farkını da hissettirdiğini söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

8k materyal mi var

Alıntıları Göster
    Bu sebepten 2sene sonra alınır dedim.

• erdemilker kullanıcısına yanıt
    Edge led degil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Edge led degil yani.
    Değil..

• Arkadaslar qled QE55Q7FNA serisinde apps icinde ott player yok. Nasil yukleyebiliriz

• 1250.05 frimware çıktı.. Tabiki detay göremiyoruz..

https://www.samsung.com/tr/support/model/QE65Q8CAMTXTK/
  • Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 5 ayı geçkin yeni tv alma planım var. Fakat bu dolar kuru hepimizi olduğu gibi beni de etkiledi, beklemedeyim ama Tv ihityacım var Ps4 pro yatıyor evde resmen tvsiz :D Tüm konuyu okudum. 2 tv arasında kaldım Sony XF90 ve Samsung Q7FN . İkisinin de değerleri birbirine yakın fakat Samsung Oled Sony Düz Led. İnsan bu fiyata çıkınca ister istemez kafası Oled e gidiyor. Sizce şu an bu fiyatlarda ne yapmalıyım? Bu bir ayın içinde Tv almam şart. Beklemeli miyim fiyatların düşmesi için? PS4 Pro, Futbol Maçı, Gece Film ve Netflix izlemeyi seviyorum. Kısaca Sony XF90 vs Samsung Q7FN ? Siz hangisine karar verirdiniz? Lg yi burn-in riskinden dolayı eledim gibi teknoloji şansım ortalama, başka önerilerinize açığım.
  • 55Q8CN aldım dostlar ışık sızması olayı sol alt üst köşelerden felan var youtubeda blacklight bleed test yazp açtm hızlı hzlı sardırırken belli oldu. Ne yapmak lazım uğraşmalı mı cihaz değişimi için
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyometrifr06 -- 15 Ekim 2018; 0:6:18 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Nisan 2019; 9:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 5 ayı geçkin yeni tv alma planım var. Fakat bu dolar kuru hepimizi olduğu gibi beni de etkiledi, beklemedeyim ama Tv ihityacım var Ps4 pro yatıyor evde resmen tvsiz :D Tüm konuyu okudum. 2 tv arasında kaldım Sony XF90 ve Samsung Q7FN . İkisinin de değerleri birbirine yakın fakat Samsung Oled Sony Düz Led. İnsan bu fiyata çıkınca ister istemez kafası Oled e gidiyor. Sizce şu an bu fiyatlarda ne yapmalıyım? Bu bir ayın içinde Tv almam şart. Beklemeli miyim fiyatların düşmesi için? PS4 Pro, Futbol Maçı, Gece Film ve Netflix izlemeyi seviyorum. Kısaca Sony XF90 vs Samsung Q7FN ? Siz hangisine karar verirdiniz? Lg yi burn-in riskinden dolayı eledim gibi teknoloji şansım ortalama, başka önerilerinize açığım.
    Üstad Qled oled değildir. Sony gibi LED teknolojisi içerir. Fakat Samsung un geliştirdiği ve bir tık üstü diyebiliriz. Renkler ve parlaklık çok başarılı. Bana sorarsanız Samsung alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Dostum sizin eklediğiniz fotolarda blue planet 2 sanirim siyahlarda herhangi bir bozulma yok . Ne yapmak lazım sizce panel değişimi iş yarar mı ? 2018 Q8C benim model. Görüntü ayarlarınız nedir acaba ? Kesinlikle canlılıktan ödün vermek istemiyorum görüntüde bu arada

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.