Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.494
Cevap
407
Favori
701.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler bende alışamadım kumandaya herhalde başka bir Kumanda alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Nisan 2019; 9:32:33 >
  • Evet az önce öğrendim bende vertical bandingmiş. Bu led/lcd teknolojisinin bir handikapı olmasına rağmen bir panel sorunu esasında ve bu problemin olmadığı bir panel bulunabilir. Ama bize denk gelir mi işte. Değişim yapılır onda da çıkabilir hatta daha da fazla olabilir. Bu kadar yüksek meblağlar verince de böylesi problemler olsun istemior insan açıkçası. Yinede servis çağıracağım ve değişim talep edicem %50 şansım var. Bundan önce 65mu9000 vardı onda yoktu mesela.

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Size gelen servis tutanak tuttu mu bu konuda? Sonuçta nette bu sorundan dolayı değişim yapılan tv ler olmuş.

Size gelen servis tutanak tuttu mu bu konuda? Sonuçta nette bu sorundan dolayı değişim yapılan tv ler olmuş.

• gogomogo kullanıcısına yanıt
    Benimde qled tv in bluetooth metal tuşsuz kumandası Connect box ile bağlantı sorunu yaşayınca tuşlu kumanda aldım.Bence bu kumanda daha kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 23 Eylül 2018; 22:36:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: namredips

Arkadaşlar 65q9fn qled tv'imin test görüntüleri tam karşıdan baktığımda çok bir sorun yok ama hafif yan açıdan baktığımda ortada yukardan aşağıya uzanan koyu gölhelenmeler var fotolarda görmüşsünüzdür. Bu normal mi? Aynı tv den kullanan arkadaşlara test linkini gönderdem kenfileri de aynı testi uygulsyıp sonuçlarını burada paylaşsbilirler mi acaba? Onlarda da gölgelenme var mı merak ediorum. Test linki aşağıda:

http://tft.vanity.dk/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

En nefret ettiğim şeydir led tvlerde özellikle maç yayınlarda göze çok batar seyir zevkini mahveder , en üst serilerde bile banding varsa işimiz var valla , o kadar para ver Tv sorunlu olsun hiç katlanamam valla

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Aynen..samsungun en iyi tv'si diye aldık..böyle bir problem çıkınca insan tv den soğuyor..yani 3-5 liralık bişey de değil ki neyse şurda dursun diyebilesin..LG olede bakıyorsun aynı şikayetten onlarda da var forumlarda..ayrıca pixel yanığı falan...yani şu yıl olmuş bir marka bu benim en iyi ürünüm diye piyasaya çıkarıyor ama hala sorunları var ve çözülemiyor..ne alacağız peki biz? inanın paranla rezil olmak tam da bu işte.. bakalım arıza kaydı oluşturup değişim yada iade talep edicem.
  • namredips N kullanıcısına yanıt
    hocam bu işler tamamen şans gidip giriş seviye en ucuz modeli alırsınız hiçbir sorun çıkmaz gider dünya para verir q9 alırsınız banding çıkar gerçekten şans bu işler..önemli olan bence ne kadar uğraştıracakları ben artık markaların kalitesine bakarken önce servisine bakıyorum ama bu servis konusunda o kadar göreceliki ilden ile servisten servise bile değişebiliyor inşallah sizin süreç ağrısız sızısız çabuk geçer :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim elektronik gerçekten şans işi, bundan önce 65MU9000 kullanmıştım onda böyle bir sorun yoktu.şimdi bunu değiştirecekler diyelim gelende de aynı sorun çıkabilir hatta daha kötüsü bile olabilir insan bundanda çekiniyor.. İnşallah dediğin gibi uğraştırmazlar..alalı 1 hafta oldu..eleman gelir bunlar normal şeyler bu TV ler için derse ağzının üstüne bi tane çakacağım;)
  • namredips N kullanıcısına yanıt
    sizinki çok bariz hocam öyle bişey diyemezler bendede mu9000 var bir çok insana mu9000 ve mu8000 modellerini önerdim banding şikayeti hiç olmadı forumda iki arkadaşta q9 aldı onlarada denk gelmedi size belki iade tv yollamışta olabilirler cihazı teslim alırken iyice kontrol etmişmiydiniz ?
  • bende 49q6fn ile aranıza katıldım bi sorum olacak mkv dosya bir film açtığımda ses alamıyorum desteklenmiyor hatası alıyorum bir çözümü var mıdır acaba
  • Var oynatıcı alacaksın zidoo x9s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Samsung Qled lerde DTS ses kodek desteği yok, dolayısı ile DTS filmlerde ses duyamıyoruz?
    Uygulama olarak VLC player tarzı programlar kurarsak dts ses kodeği sorununu halledebilir miyiz?
  • Selamünaleyküm elinde sıralı kanal listesi olan varsa paylaşabilirmi acaba tv modeli 55q7fn 2018 şimdiden teşekkürler

• Benimde tv ile alakalı çerçeve sıkıntım oldu servis geldi tutanak tuttu bakalım ne olacak daha geri dönüş yapılmadıSamsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• canelka kullanıcısına yanıt
    az önce arandım servisten tekrar gelip kumpas ile açıklığın 0,2 mm geçmesi durumunda değişimin yapılacağını söylediler
  • 65q9fn inceledim biraz önce. Full LED olduğu için baya kalın q8c ye göre. 65q7cn ile yanyana izledim ve pek bir fark göremedim açıkçası. Tabi güzel bir test etmek lazim. Ayaküstü baktım sadece..65q8cn henüz tr ye gelmedi dendi, doğruluk payı nedir acaba..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 16 Nisan 2019; 9:34:32 >
    banada 2mm yi gecmediği için açıklık değişim olmuyormuş normal bir durummuş ışık cepheden sızmadığı için daha samsung a elimi sürmem bu saatten sonra sony tek geçerim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.