Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.494
Cevap
407
Favori
701.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 7 Eylül 2018; 16:45:16 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz tv ne 17500 Tl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75q7f ama artık vermezler o fiyata sanırım kurdan bir fiyat ayarlaması yapmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogomogo

selam arkadaşlar 55q7fn 2018 tv aldım uygun fiyatlı duvar askı aparatı arıyorum önerebileceğiniz yada kullanıp memnun kaldığınız ürün varmı. No gap wall dışında . alışveriş sitelerinden bakarken duvar askı aparatının bu tv ye uygun olup olmadığını nasıl anlayacaz her aparat her tv ye uymuyor galiba.

Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen
    Bende aynı ürünü aldım aynı sorun bende de var arkadaşlar kendi aparatı saçma sapan bi fiyat istiyorlar duvara yada üniteye nasıl astınız ?

• ben daha kurmadım bekliyor açıkcası bir duvar asgı aparatına 1000 tl vermek istemiyorum daha ucuz modelleri yokmu bunun standart aparatlar uymuyomu . olmazsa ünite üstü ayaklığıyla kullanırım
    düzeltme : 700 tl miş olsun oda çok 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogomogo -- 8 Eylül 2018; 10:26:56 >
    sadays üstad selamlar, nasılsın ?
    Eski panasonic forumlarından hatırlarsın tahmnin ediyorum.

Bende çok eksi plazmacıyım, evde 2 tane panasonic var, daha lcd,led girmedi eve artık en azından birini değiştirmenin zamanı geldi diyorum.
    Halen %100 içime sinmese de led tv olayı, Qled 65-75 arası bir model düşünüyorum. Sen muhtemelen araştırmısındır tahmin ediyorum. Eğer Samsung fiyatı uygun gelmeseydi başka bir marka/model var mıydı aklında görüntü performansı, panel seçimi, siyah kalitesi vs. olarak?

Birde bu aldığın modeli sanırım 70"i yok değil mi ? 75 çok büyük geldi mi bilmiyorum size?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 8 Eylül 2018; 13:38:8 >
  • Vallahi büyük ama yapacak bir şey yok aynı panelin oled olanına 60.000 diyorlardı kurlardan evvel sen anla gari simdi kaç para

arada 70" yok maalesef ya oled ya qled bizimki outlet diye ucuz mukayeseli tabii 65" düşünebilirsin ama ister qled ister oled plazmayı çok ararız

• Arkadaşlar kurulumu ilk kez yapılacak olan bir tv'nin teşhir olma ihtimali var mı? Sonuçta teşhirler kullanılmış tvler ve kurulumları daha önce yapılmış oluyor değil mi?

Peki QLED, OLED karşılaştırma imkanın oldu mu ? Hangisi plazmaya daha yakın dersin ?
  • Merhaba ,

Film , dizi Netflix , YouTube izlemek , haftada bir PS4 Pro ( çocuk icin ), standart yayın Yok denecek kadar bir tv arıyorum

Ayni zamanda tv’yi monitör olarak kullanmak istiyorum

Sizce 49qfn iyi bir seçim olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Peki QLED, OLED karşılaştırma imkanın oldu mu ? Hangisi plazmaya daha yakın dersin ?
    Oled daha yakın

• Arkadaşlar bir önceki soruma cevap alamadım ama. Bugün itibariyle 65Q9FN ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk önce 65MU9000 ile yola çıkmışken sonra 65Q7FN ve en sonunda kendimi Q9'u alırken buldum:) Benim TV'de aradığım en önemli şey parlaklık ve canlılıktı bunun yanındada derin siyah..Hepsini bu TV de buldum. Q7 ile arasında 3000TL fiyat farkı vardı. Açıkçası o fiyatlara çıkıpta edge-lite bir panel almak içime sinmedi. Umarım uzun yıllar sorunsuz bir şekilde keyifle TVlerimizi izleriz.
  • Bizim arkadaşa sordum servis kumandası olmadan bakamaz diyor kullanım saatine yani yanında verdikleri o ince kumandalarla olmuyormuş gönlünü ferah tutacaksın artık ne yapalım neticede samsung 10 yıl burn-in garantisi veriyor istedikleri kadar kullansınlar oledler gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Eylül 2018; 16:15:43 >
  • selam arkadaşlar.Yaklaşık bir sene önce aldığım qled 7 serisi tv min metal kumandası tv yi görmemeye başladı.Kumanda ty ye bluetooth ile bağlanmaya çalışmakta ama başarısız olmaktadır.Bunu ara ara yapmakta ve bazen düzelmektedir.Kumanda üzerindeki tuşlara bastıkça yanan ışık yaklaşık 30 sn sürekli yanıp sönmekte ve sonra yine başka bir tuşa bastığımda yine aynı şekilde yanıp sönmekte ve tv yi açma ve kapama dışında başka hiçbir işlem yapmamaktadır.Ama bazende hiçbir sıkıntı olmadan çalışmaktadır.Başka samsung tv nin kumandasında bir sıkıntı olmamaktadır.Bu kumandanın tamiri mümkünmüdür acaba.Kumandanın kendisinin 430 tl civarında fiyatı var.Bir de bu kumandanın birebir aynı tuşlara sahip plastik kasa kumandası var oda orginali 200 tl civarında.Bu kumandayı alsam tv ile uyumlu olurmu acaba.

Her iki kumandada aşaığıda

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Qled lerde 10 yıl panel garantisi var değil mi arkadaşlar?

• Öyle haber çıkmıştı yalan değildir herhalde oledi ezmek için

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    peki tv nin qled olup olmadığını nasıl anlayacağız? ben q6f modelini qled diye biliyordum.
  • qledlerin model nosu q ile başlıyor yani senin tvin qled

• quote:

Orijinalden alıntı: bescamo

peki tv nin qled olup olmadığını nasıl anlayacağız? ben q6f modelini qled diye biliyordum.
    alıntıladığın mesajın 2 mesaj altında cevabını vermiştim. okumamışsın. verdiğim cevabın bir bölümünü aynen yazıyorum.

"-QLED demek oled kalitesinde siyah,samsung kalitesinde parlaklık demektir.qled in en önemli ayrıntısı rakibi oled deki siyah düzeyidir. siyah dediğimiz canlı,parlak ve derin siyah demektir. normal qled de siyah,kontrast ve parlaklık çok iyidir.
    -2018 model 49q6f ise parlaklık ve kontrast olarak iyi ama siyah yönünden çok eksik. oled le karşılaştırılan siyahla alakası yok. siyah ın iyi olmaması onun gündüz çok kötü parlamasını sağlıyor. yani hem iyi siyah vermiyor, hem de gündüz kötü parlama yapıyor."

yani qled, oled ile kıyaslanması gereken bir sistem. ama q6f, oled ile kıyaslanmayacak kadar siyah yönünden eksik.
    peki tv nin qled olduğunu nasıl anlayacağız? q6f haricindeki bütün qled leri seçebilirsiniz. diğer qled lerin hepsi q6f den iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Hediye gelen 2018 Q8CN'den birkaç resim, Tv'de backlight bleed problemi var, arızalı geri gidecek gitmeden birkaç resim paylaşayım.

Gündüz

Gece

Dostum merhaba . Q8CN modelinden memnun musunuz ? Q7FN modeline yoğunlaşmştm ama satış temsilcisi curvedin derinlik hissini daha iyi verdigini soyleyip ve parlaklik nit degerinin 2000 olmasi bakimindan Q8CN ye ikna etti. Sizce ne yapmalıyım Q8CN mi Q7FN mi ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.