Şimdi Ara

Samsung QN85D Panel sorunlu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşte yani. O da cabası...

75 inç büyük oluyor. Bu da kişiden kişiye değişen bi drum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda hala qn85d mi c755 mi tartışılıyor arkadaşlar konu başlığını okuyun yahu 😀 mağduruyetimi yazdım samsung u defalarca aradım servis geldi fotoğraf çekti ona rağmen normal dediler normalMİŞŞŞ.. Allah aşkına fotolara bakın. Eğet şansınıza güveniyorsanız yada THH ile uğrışırım ben sorun değil diyosanız Samsung alabilirsiniz. Onun harici servise güvenmeyin.
    --Ben thh başvurdum sonuç bekliyorum .
    Bana sorarsanız Qledmiş mini ledmiş aşırı kötü marka almadığın sürece mağzada inceleyin yandan karşıdan bakın F/P alın geçin. Evde hepsi aynı arkadaşlar bunlar hep reklam politikası. Oled ekranda ciddi fark hissedersin onada hem paran olacak hemde yanmasını göze alacaksın .eğerki evde Oled tv ile yeni aldığınız tvyi yanyana koymazsanız ne siz nede misafirlerin Tv kötü demeyecekler 😀

Şimdi miniled normal qled aynımı şöyle böyle diyenler olacak teknolojiye hakimim arkadaşlar evet haklılar aynı demiyorum. ama ben netflix dahil tüm içerikleri hem qled tvde hem mini led tv de denedim inanın arada 2 kat para verecek fark yok . Ps5 bağlayacaksan 120 hz ve üzeri alırsın . Gerisi boş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArenG -- 19 Şubat 2025; 18:13:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yani ne alalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.