Samsung'un oled modelleri olabilir Diğer markaları da kendiniz görüp inceleyin isterseniz. Görüp almak daha uygun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QN85D Panel sorunlu (2. sayfa)

-
-
Peki 85d nin kanal geçiş hızı nasıl acaba? Çok mu ağır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akustik34Merhabalar
65qn85d'den memnun muydunuz? 65qn90d ile arasındayım. Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yönleri nelerdir sizce? Her tür uygulama yüklenir mi? Uygulama mağazası nasıldır?
Merhaba,55QN90b(2022 model)kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır,şu ana kadar hiç üzmedi ,hatta bazı özellikleri tahminimden iyi çıktı. Harici HDD bağladım ve 4Kremuk'ları sorunsuz oynatıyor, HDR performansı mükemmel(mesela ; KingKong 2005 Extended 2160p10Bit. HDR.)
Ayrıca Samsung Market uygulaması gayet tatminkar, neredeyse her uygulama var,tek eksiği ARAMA cubuğu gibi birşey in olmaması, malesef tek tek bakmak gerekiyor.
250 den fazla uygulama
video
oyun
spor
yaşam
müzik
Bigi
Hava
Mesela çok övülen '' Stremio ''
inat a rakip '' LİVE TV ''
''Tik tok ''
50 den fazla oyun
Benim favorim ; '' Aquarium TV '' diye bir uygulama, TV yi akvaryuma çeviriyor
Bunlarda fotoları;
-
2 3 saniye arası
Normal
quote:
Orijinalden alıntı: izmirdenMerhaba,55QN90b(2022 model)kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır,şu ana kadar hiç üzmedi ,hatta bazı özellikleri tahminimden iyi çıktı. Harici HDD bağladım ve 4Kremuk'ları sorunsuz oynatıyor, HDR performansı mükemmel(mesela ; KingKong 2005 Extended 2160p10Bit. HDR.)
Ayrıca Samsung Market uygulaması gayet tatminkar, neredeyse her uygulama var,tek eksiği ARAMA cubuğu gibi birşey in olmaması, malesef tek tek bakmak gerekiyor.
250 den fazla uygulama
video
oyun
spor
yaşam
müzik
Bigi
Hava
Mesela çok övülen '' Stremio ''
inat a rakip '' LİVE TV ''
''Tik tok ''
50 den fazla oyun
Benim favorim ; '' Aquarium TV '' diye bir uygulama, TV yi akvaryuma çeviriyor
Bunlarda fotoları;
Alıntıları GösterMerhabalar. Sağ olun yorumunuzdan ötürü :)
2024 modellerinde belki arama ozelligi gelmiştir diye umut ediyorum.. yoksa olmamasi çok saçma olmuş. Tek tek inmek vs
Bilmediğim için soruyorum. Stremio ne işe yarıyor?
Mesela Live tv Türkçe midir? Turkce kanallar mi vardır? Netfllix gibi mi?
Bir de web tarayıcısında donma, çökme oluyor muydu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Netflix, amazon, youtube gibi uygulamalar var tizen de. Android tabanlı uygulamalari yukleyemezsiniz. Bunun için tv box almalisiniz. Bu arada neden samsung düşünüyorsunuz
Telefon vs ekosistem uyumu, servis ağının yaygın oluşu garanti vs
Neden ki?
Ayrıca yukarıda bi forumdaş hemen hemen her şeyin olduğunu söylemişti. Şayet çok uç uygulamalar değilse kafi olur diye düşünüyorum ama bilemedim tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 15 Şubat 2025; 16:31:58 >
Eger qled veya miniled tv aliyorsaniz en iyisi tcl tv lerdir. Oled düşünüyorsanız en iyisi samsung s95 dir. Samsung zaten paneli tcl den alir. Tcl ana üreticidir. Ustelik google tv dolby vision mevcuttur. İstediğiniz gibi uygulama yukleyebilirsiniz. Servis sorunu da yoktur. Tabi samsung iyi diye bir düşünce hasıl olmuş ama bu tcl piyasaya girmeden önceydi. Su anda samsung da tcl c855 ile yarışacak tv yok
''Stremio '' android de meşhur bir video programı
https://forum.donanimhaber.com/rehber-stremio-ile-her-platformdan-dizi-filmleri-izleme--160066184
Turk Lİve bütün türk kanallarını seyretmeye yarar(şifreliler hariç) ve ayrıca neredeyse her ülkenin LIVE uygulaması var
Netflix,Amazon,Exsen bütün ayrıca uygulamalar var
Hatta TCL TV,
Tik tok aklına ne gelirse, %99 android i aratmaz diyebilirim
Wep teki herşey sizin internet hızınıza bağlı,internetiniz iyise WEP te akar
-
C855'in 65" fiyatına baktım da bütçemi aşıyor :(
-
Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınızdan ötürü...
-
Tcl c755, samsung qn90 dan daha iyi bir tv dir. Onada bakabilirsiniz
Ben teşekkür ederim arkadaşım, GERÇEK bir kullanıcı olarak kullandığım(55QN90B) TV hakkında bilgilendirmek istedim sizi, açıkçası en başta maddiyat önemli, eğer bütçeniz varsa ;
önce OLED(ama premium >Samsung s90-s95 veya LG C veya G serisi(philips oled ler için pek popüler olmadıkları ve karşılaştırma bulamadığım için ,pek bilgi sahibi değilim)
Eğer en kaliteli Mini LED ise ;
www.epey.com
Just a moment...https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/938173-959714/samsung-65qn90d_tcl-65c855maddi olarak ve kalite olarak bir alt gurupta ise (aşağıda);
www.epey.com
Just a moment...https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/933977-938558/tcl-65c755_samsung-65qn85d
-
Epey'den baktım ikisini karşılaştırarak...
Sonuç qn90d daha iyi bir cihaz olduğu ortaya çıkıyor.
Siz de bakabilirsiniz:
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/933977-938173/tcl-65c755_samsung-65qn90d/farklari/
Sanki qn90d nin rakibi C855 mi acaba?
Epey den bakarsan öyle. Rtings sitesinden bakmalisin. Dunya otoritesi orası
Evet ben de size katılıyorum.
Sıralamalar günün sonunda böyle bir sonucu veriyor.
Qn90d = C855 gibi veya yakın diyebiliriz.
Qn85d = C755 gibi...
Ama işte nedense TCL için nedense hep servisi kötü diyorlar. Yok mu her şehirde bir servis ağı acaba? Bilemedim gitti...
Ayrıca Philips veya Grundig gibi markaların bu pazarda hiç yeri yok mu?
Hmm. Oraya hiç bakmadım. Biraz orayı araştırayım en iyisi...
Burada samsung un hic bir özelliği yazılmamış ki. Parlaklık, kontrast, nitt değerleri yok ki. Neye göre kıyasladıniz
Ritngs sitesinde nedense C855 veya C755 duye arattırdım hiç bulamadım. Farklı bi kodu mu var acaba?
Qn90 c855 in yarısı bile olamaz. Samsungum servisi daha kötü. Ayrica donanimhaber de tcl grubu da var. Orada insanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Birde sürekli muhatap olduğunuz kişiler satici Burak in yan hesaplaridir. Bu da size son mesajımdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X