Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
53
Favori
43.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncel sürüm 1301.0, eğer mevcut sürmünüz 12.. ile başlıyorsa güncel sürümü linkten indirip flash bellek ile tv ye yükleyebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/model/QE65QN90DATXTK/#downloads

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Tv kendisi otomatik indirmiyor mu?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

Normalde geliyor ama benim tv de ota dan nedense gelmiyor o yüzden mecburen bu şekilde güncelliyorum.

• arkadaşlar uydu için (merkezi sistem turksat) kanal arama ayarlarınız nedir. netten çok aradım ama hiç sinyal alamıyorum kanal bulamıyorum

• fenerimhaber kullanıcısına yanıt

Dostum o hatayı bir defa bende yaptım. Tv nin ayarlarini fabrika ayarlarina cevirdim ve tum uydu verileri gitti. Aslında cok ufak bir ayar var. Kapalı yı açık konuma getiriyosun. Ya da o tarz bi sey iste. Eve gelen uyducu

1 sn. Ugraşmadı 500 tl alıp gidince dank etti. Bir daha ellemedim tv yi 😀 kısaca teknik yardım almanizda fayda var.

• Herkese slamlar, ekranda sanki film var da iyi yapışmamış gibi hava kabarcığı olan kimse var mı? Fotoda ekliyorum SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ertan1905 E kullanıcısına yanıt

Hafif nemli yumuşak bir bezle sildiniz mi? Birde tv yi yeni aldıysanız ekranın üstünde kutu içerisinde çizilmemesi için bir koruyucu var, servis kuruluma geldiğinde çıkarmıştı. Sizin çıkarılmadıysa onu da çıkartın.

Yok hiç silmedim,servis tv kurulum esnasında çıkarmıştı koruyucu jelatini

O zaman hafif nemli bir bezle silerseniz geçer büyük ihtimal. Yıllardır Sonorous marka tv losyonu kullanırım, memnunum. Tavsiye ederim.

Çok teşekkürler deneyeceğim

Hocam servis çok farklı ve hassas bir ekranı olduğundan kesinlikle ıslak mendil nemli bez vs birşeyle silmeyin dedi. Sadece melamin sihirli süngerle silin diye belirtti. Ekran koruyucu alsam mı diye düşünüyorum, bu seferde parlama yaparsa mat ekranın hiçbir anlamı kalmayacak 🤧

• serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    Ben aldim koruyucu parlama yapiyor gece farkedilmiyor ama günduz ayna modu goruyorsunuz.[ cocuklar kiriyor ondan aldim ] şuan tv ye herhangi bir darbe vermiyorlar uslandilar ama genede cikarasik gelmiyor koruyucuyu

• selcuky1 kullanıcısına yanıt

Merhaba , tv askı aparatı önerisi için teşekkürler.

Amazonda kalmamış "Vogel's Quick TVM 1405 düz TV duvar askısı" hepsiburada dan yaklaşık 1,900 tl aldım. QN90D 75 inç için kullanıcam. Samsung shop 28 mart siparişimi gönderecekler inşallah, hala umudum var! :)

Tv yi amazon a iade ettim fiyat 13k arttı 🤦‍♂️

Off kötü olmuş ama Samsung un fiyat politikası çok dengesiz belki iner yine belli olmaz.

• edede34 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Hayırlı olsun.

• Merhaba. Vatan Bilgisayar gece indirimi ile 73.500₺ fiyata 65qn90d alarak ben de aranıza katılmış oldum. İzleme mesafem 2.80 metre civarında. Aslında 65 ve 75 inç arasında kararsız kalmıştım fakat bir kaç yabancı kaynakta 75 inç modellerde ips panel kullanıldığını okuyunca va panel tercih ettiğim için 65 inç olanı aldım.

Sizce 65 inç izleme mesafeme uygun mu? 75 inçlerde gerçekten ips panel mi var? Ve fiyat hakkındaki fikriniz nedir?

• Nav-Doc N kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla hepsi VA panel. IPS panel olduğunu ilk defa duydum. Ama iyi araştırmanızda fayda var.

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Film/Dizi izlemek için 2.80mt den 65'' yeterli olur. Ancak oyun oynayacaksanız 65'' küçük gelebilir. PS5 vs oynamak için sınırda yani biraz mesafeniz.

"Yabancı kaynaktan" derken ilgili modelde tüm ABD ıps panel, Avrupa'da va panel. Türkiye'de muamma panel

Merhaba hocam,
    Mesafeniz için 75 veya 77 inç bakabilirsiniz,

SAMSUNG 77S85D
    SAMSUNG 77S90D
    Bu ürünlerinde inceleme yapın bence hocam
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.