< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (46. sayfa)

-
-
4mt ye 75” bi tık küçük kalıyor. 85” daha ideal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65 inç olanların tamamı va olarak belirtilmiş. Fakat 75 için ips veya va olabiliyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tayin sebebiyle sıkça taşınma ihtimali olan bir memurum. Her lojmanın salonu da büyük olamayabiliyor. Bir de bebek olan bir evde 75 inç gibi çok bir tv olması hem devrilme hem de hasar görme riski açısından düşündürdü beni doğrusu.
Duvara asacaksiniz hocam. Samsung servisinden orjinal duvara sıfır aparatı talep edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burak bey oled düşünmüyorum. 75qn90d den ise ips panel istemediğimden ve yukarıdaki sebeplerden ötürü vazgeçtim aslında.
Duvara astığımızda salon takımındaki tv ünitesi pek bir çirkin kalabilir, üstü boş olacağından. Büyük de bir ünite. Bir de duvara asıldığında göz mesafesine göre yüksek kalır sanki. Acaba 65 için kendimi mi ikna etmeye çalışıyorum
Fakat dediğim gibi oledden geçiş yapacağım için ips panel gelirse belirgin şekilde fark oluşacağından va panel olmasını istiyorum.
85 düşünmem olası değilde Böyle bir deneyime görece 75 inç tv büyükmü oluverdi endişemi sona erdirebilir 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, QN90D serisinde farklı paneller görünüyor🤔 meraklısı için bu linkte detaylı açıklamalar var: displayspecifications
Samsung QN90D Neo QLED 4K TVs specifications and featureshttps://www.displayspecifications.com/en/news/cca6ba9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lg G4 5 yıl panel garantisi veriyormuş. Şu anda oldukça iyi bir fiyatlandırması var gece indirimiyle beraber, satın aldım. Qn90d henüz kargolanmadı, onu iptal edeceğim.
14 gün mü? Çok olmamış mı? Bir de kendi siteleri...
Anladım hocam hayırlısı diyelim hocam ozaman size. -
-
Teşekkürler.
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Hocam neden nb p6 düşünmediniz, aşağı yukarı fiyat amazonda. 52mm uzaklık da sunuyor tam kapanmada. Kendim 55qn90d için p6 aldım mesela, daha kurulum olmadı, 75qn90d ile kullananlar memnunlar hep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünmez olurmuyum çok baktım nb p6 da bana baktı uymadı. Aile içinde nb p6 da kullanıcı hatası olma riski var, ayrıca 75qn90d nin (35kg) asılacağı duvar delikli tuğla örme olduğu için hareketsiz askı daha güvenli. Hoş gerçi vogels 1405 askı aparat da gelince baktım ki "delikli tuğla duvara uygulamayın" yazıyor🙄 bu durumda onu iade edicem ya da 40inç diğer tv için kullanıcam.
Anlaşılır olan; Kurulum yapacak servisle de mutabakat yaparak hareketsiz 75 inç tv yi delikli tuğla duvara uyumlu askı aparatı arayışındayım.
Malesef öyle bir durum oluştu. 28 martta samsung shop da stokta son 1 adet görünen 75qn90d tv yi hoşgeldin indirimi yüzde beş ile 85 bin TL'ye ben aldım. Defalarca görüşmelerimde "en kısa sürede ilgili departman sizi arayacak" gibi benzeri şeylerle ki bugün 12 nisan hala bekliyorum aranacam.🤔 Bu andada ilgili model serisi stokta yok göründüğü için satışıda yapılmıyor samsung tarafından.
Hocam YT de oslo tv kanalı var ve tahta duvarlara(fiberboard diyelim) 85inç takıyorlar vogels ile. 75 lik videosunu da atayım, iyice araştırdığınıza belki denk gelmişsinizdir.
Oslo Tv-montering ASyoutube
Samsung TQ75Q70D mounted on a plaster wall with fiberboard behind and steel studs, on a Vogels TVM 3605 wall mount. I mount Tvs for a living in Oslo, Norway, and I love my job. I see all kinds of TVs in my work. Plaster is so more easy to mount on when there are a fiberboard inside the wall. This wall also had studs of steel. Steel is always important to avoid when mounting. If you have any questions about the TV, the wall mount or the mounting I am happy to answer. Chapters 00:27 Whats inside the box 02:10 Unboxing continues 03:14 Vogels TVM 3605 wall mount 06:06 Wall mounting 09:57 Lifting the 75" 10:53 All done Samsung TQ75Q70D montert på gipsvegg med stålstendere og MDF-plater i veggen. Hvis du bor i Oslo området og ønsker hjelp med montering av TV så ta kontakt: https://www.oslotvmontering.no Vi monterer alle type skjermer i alle størrelser. Her er prisen for montering av denne Tvn: https://www.oslotvmontering.no/p/montering-pa-vegg-over-65/https://www.youtube.com/watch?v=M7QatOXUU90Keşke garanti mevzusu olmasa insan kendi montajını yapsa. Bizim duvar pres tuğladan oluştuğu için şanslıyım sağlamlık konusunda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X