Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki R522 nin içini açtım temizledim bi arkadaş içini açıp toplamak zor demiş içi en kolay açılan lkaptop şuana kadar gördüğüm
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı ben de teknosadan aldığım FS06TR modelini eylülden beri kullanıyorum vista home premium yüklü fakat win7ye yükseltmek istiyorum sorum şu ki lisanssız win7 yüklemek garanti dışı bırakır mı laptopı.

ayrıca recoveryden ziyade güzel bi format atılabilir mi bu modellere öğrenmek istiyorum.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quake16 -- 9 Mayıs 2010; 14:00:40 >
  • ben 7 ultimate kurdum sorunsuz ve deli gibi calısıyor.
  • Arkadaslar bu aleti bende kullanıyorum hic bir sorunum yok... Taki bugune kadar 5+1 ses sistemimi bagladım arka kolonlardan ses alıyorum butun kolonlardan sesı alamıyorum bu aleti hala cozemedim vatan computer bu modelde bluetooth var diyo aldıgım sitede yok diyor ama internet sıtesınde yani samsung ana resmi sitesinde bluetooth driveri var cozemedım ben bu işi kafam karıştı anlayan arkadas varsa bi msne eklerse beni super olur yada burdan cvp alabılırsem gene super olur midye_tava@windowslive.com

Tesekkurler bol forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Bende R520 js02tr modelini gördüm
    p8700 işlemci
    4gb ram
    500gb hdd
    hd 4650
    özellikli modelini. Metroda 1500tl özelliklerine göre fiyatı çok iyi geldi. Bu modeli kullanan, sorun yaşayan var mı? Bu benim ilk laptop um olacak hızlı ve dayanıklı bir şey olmasını istiyorum. Oyun olarak nasıl mesela NFS undercover , gta 4 te nasıl bir performans sunar?

Nasıl mı full cozunurluk full ekran efekti yüksek goruntude gram kasma olmadan oynuyorum
  • arkadaşlar. laptopla beraber yuklu gelen webcam yazılımının adı neydi?. hani webcamle konusurken goruntu efektleri yaratmak için kullandıgımız. Format attım. programı indirip yukleyecem , adını hatırlamıyorum
  • arkadaşlar ben win7 ultimate kurdum cihaza, driverlar da sorun çıkmadı . ama kamerayı tanımasına rağmen programı yüklü olmadığı için kullanamıyorum foto flan çekmek için. hangi programı kurmam lazım acaba ?

edit: üstteki arkadaş da aynı şeyi sormuş, yazdıktan sonra gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoz85 -- 26 Mayıs 2010; 2:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtylmz07

arkadaşlar ben win7 ultimate kurdum cihaza, driverlar da sorun çıkmadı . ama kamerayı tanımasına rağmen programı yüklü olmadığı için kullanamıyorum foto flan çekmek için. hangi programı kurmam lazım acaba ?

edit: üstteki arkadaş da aynı şeyi sormuş, yazdıktan sonra gördüm

Cyberlink You Cam olması lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proe2001

Arkadaşlar bende 1 hafta önce hepiniz gibi r520 kullanıcısı oldum .Bilgisayarın özellikleri ve fiyatının güzel olduğunu düşünerek aldım.Şu anda bir problemim var ve sizlerden yardım almak istiyorum.Öncelikle r520 4gb. rAM 2.13 CORE2DUO İŞLEMci 1 gb ekran kartı olan model.bilgisayarı alalı 1 hafta oldu.6 gündür herşey güzel giderken bugün bilgisayarın açılışı 4 dakika sürdü.bir kaç kere denedim hatta bilgisayarda mcfaee ve office programlarını kaldırdım ama nafile düzelmedi.şu anda bilgisayarın tuşuna basıp ekranda simgelerin düzgün gelmesi 4 dakika sürüyor.dakkika tuttum.sistem derecelendirmesi 5.6 ortalama görünüyor.açılış harici bir sorunum yok gayet güzel çalışıyor ama 4 dakika gerçekten çok uzun bir süre.bilgisayar daha 1 haftalık ve evde masasının üzerinden kıpırdamıyor.anlatacaklarım bu kadar yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum.yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.

merhabalar;
    sisteminiz çok güzel öncelikle işletim sisteminizi öğrenebilir miyim? Ve mutlaka iyi bir anti virus programı ile bilgisayarınızı taratın. eğer buradan bir sonuç olmuyor ise bilgisayarın interneti kapalı şekilde açmayı deneyin ve eğer yine bu da olmuyorsa harddiskinizi hatalara karşı bir tarama yapın. eğer buradan da bir sonuç alamazsanız muhtemelen sorun ramlerde dir. bilgisayarınızı yetkili servise götürün garantisi devam ediyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan152

Arkadaslar bu aleti bende kullanıyorum hic bir sorunum yok... Taki bugune kadar 5+1 ses sistemimi bagladım arka kolonlardan ses alıyorum butun kolonlardan sesı alamıyorum bu aleti hala cozemedim vatan computer bu modelde bluetooth var diyo aldıgım sitede yok diyor ama internet sıtesınde yani samsung ana resmi sitesinde bluetooth driveri var cozemedım ben bu işi kafam karıştı anlayan arkadas varsa bi msne eklerse beni super olur yada burdan cvp alabılırsem gene super olur midye_tava@windowslive.com

Tesekkurler bol forumlar...

merhabalar;
    bilgisayarın 5+1 bağlanacak şekilde ses girişi olmadığı için tüm kolonlarınızdan ses almanız imkansız ancak usb'den takılan ses kartları ile sorunu aşabilirsiniz veya 4+1 olarak ses sisteminizi kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: quake16

arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı ben de teknosadan aldığım FS06TR modelini eylülden beri kullanıyorum vista home premium yüklü fakat win7ye yükseltmek istiyorum sorum şu ki lisanssız win7 yüklemek garanti dışı bırakır mı laptopı.

ayrıca recoveryden ziyade güzel bi format atılabilir mi bu modellere öğrenmek istiyorum.

teşekkürler.

merhabalar ;
    bende aynı modeli kullanıyorum. vistayı kaldırdım win 7 ultimate yükledim. garanti dışı kalmıyor hayır servise sordum. boot edilebilir bir win 7 dvd'si ile disk biçimlendirme yaparak bilgisayarın içindeki tüm verileri silip (format) tekrar kurulum yapabilirsiniz fakat çok gerekli değilse şahsen ben format atılmasını önermem.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelance21

tuş takımının altını temizlemk istiyorum.. tuşşlar basmıyor artık :D tuşları nasıl kaldırabilirim...

merhbalar;
    tuş takımınızı bilgisayardan çıkartsanız bile altını silemezsiniz altında metal plaka var çünkü bu nedenle çok basınçlı olmayan bir hava kaynağı ile temizleyebilirsiniz. üfürük olabilir ama tükürüğe dikkat. yetkili servis dışında evinizde bilgisayarınızı açmanızı önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byncg

srdr91 crysis gercekten cok zorluyor bilgisayarı ben de gecen gun kapanma problemiyle karşılaştım crysis yuzunden ve gercekten sinir ve moral bozucu bir durum, sanırım yukarıda da arkadaşların belirttiği gibi elektrik süpürgesiyle fanın tozunu almak gerek ama bir zarar gelir mi diye de korkmuyor değilim :) arkadaşlar süpürgenin kaç watt olduğu onemli mi :D yuksek emiş gücü zarar verir mi acaba :)

Merhabalar;
    elektrik süpürgesi ile tozu çekmek çok yaygın yapılan bir yanlıştır. Neden çünkü siz tozu çekerken ister istemez fanınızın geometrisini bozuyorsunuz çok yüksek basınçla çekerken. bu durumda bilgisayarınızın tozsuz ama daha sesli. fanın zor dönmesi nedeni ile daha çok ısınan bilgisayar haline gelebilir. bu nedenle bilgisayarınızı çok tozlu ortamlarda kullanmadığınız sürece normal ev ortamlarında maruz kaldığı toz zarar verici düzeyde değildir. Yine de içinizin rahat etmesini istiyorsanız temizletmek için servise verebilirsiniz garanti süresince sizden hiçbir ücret almazlar böyle durumlarda. dediğiniz oyunları bende oynadım fakat bende öyle bir problem olmadı muhtemelen oyun için kullandığınız (ilaç) sisteminize zarar veriyor. farklı bir (ilaç) denerseniz sorununuz çözülecektir.
    Bu arada unutmadan driver'lerinizi güncel tutmaya önem gösterin.

• herkeze iyi günler arkadaşlar. Benim sorunum klavyedeki D tuşu nun tırnağı kırıldı. Diğer bir harfi çıkarıp yerine taktım sorun yok. Tek bir harf için klavye setini değiştirmek. İstemiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa fiyatı ne olursa D harfini alacağım. Daha önce değiştiren olmuşur herhalde. Bu arada servise götürdüm. Kırıldığı için garanti kapsamı dışında dedi. Harfin alayım dedim. Setini satarız dediler. Bu nasıl bir hizmettir yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: black24

Slm arkadaşlar.Ben laptoptan memnundum düne kadar.Ne olduysa lost planet oyununda ısıdan dolayı alet kapanıyor.Fanı kontrol ettim çalışıyor.Daha önce hiç ısıdan kapanmamıştı yazın bile.Bugün laptop soğutucusu sipariş ettim.İnş işe yarar.Acaba sizde de ısıdan dolayı kapanma oldumu hiç ?

aynı sorun bendede vardı ama soğutucu aldım artık ısınma sorunu yok çalışması esnasın da pil yiyor sadece tek sorunu o
  • normal bir durum tüm servisler aynı şeyi yapar.... forumda ikinci ele bir mesaj bırak bakalım olan varsa satar genelde hurda falan satan arkadaşlar oluyor onlardan ucuz yollu tüm klavyeyi bile değiştirebilirsin.... geçmiş olsun.
  • Çok teşekkürler dostum. Daha önce klavyesini değiştiren biri olmuştur. Diye yazdım. Hem tamir maliyetinide düşürmüş olur. umarım Aynı harfi kırmamışızdır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

herkeze iyi günler arkadaşlar. Benim sorunum klavyedeki D tuşu nun tırnağı kırıldı. Diğer bir harfi çıkarıp yerine taktım sorun yok. Tek bir harf için klavye setini değiştirmek. İstemiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa fiyatı ne olursa D harfini alacağım. Daha önce değiştiren olmuşur herhalde. Bu arada servise götürdüm. Kırıldığı için garanti kapsamı dışında dedi. Harfin alayım dedim. Setini satarız dediler. Bu nasıl bir hizmettir yaaa

aynı durum benim başıma da geldi.

Kadıköy/ yazıcıoğlu'na git orda ben bulmuştum tuş başına 10 tl 'den halletmiştim.

Tuşu takarken hafif soldan sağa doğru bastır. ( diğer tuşları görmek , denemek için pek çıkartma yoksa eskisi gibi olmayabiliyor taktıktan sonra)

---

Arkadaşlar benim makinede ciddi bir şekilde ısınma problemi baş gösterdi (Yaz aylarının gelmesiyle) pc'nin standart sıcaklığı 55 derecede oluyor ama işlemciye yük binince 65 bile oluyor. FAzla ısınıncada pc kendini otomatikmen kapatıyor....

Sanırım cpu'nun fanı eskisi gibi hızlı dönmüyor ya da tozlanma mevcut.

Elektirik süpürgesiyle tozları almaya calıstım ama tatmin edici sonuc alamadim.

Yakında bir sogutucu almayı düşünüyorum.

Bu arada oda sıcaklığıda cok önemli bir faktör cpu ısısı için. Balkonda 45 dereceyi geçmiyor ısı :)

MAlesef pc'nin içini açabilmek için tüm kasayı sökmek gerekiyor.

Açıkçası garantisi bitmeden bilgisayarı açmak pek yemiyor.

Eğer açan varsa yardımcı olursa cok iyi olur.

makinenin sol alt kısmı cok ısınıyor bu yüzden pc başında kod yazmakta zorlanıyorum bir programcı olarak.

Isınma problemi dışında makina taaaaş gibi. Beni hiç yarı yolda bırakmadı şuana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns1 -- 30 Mayıs 2010; 18:41:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yns1

quote:

Orijinalden alıntı: chees007

herkeze iyi günler arkadaşlar. Benim sorunum klavyedeki D tuşu nun tırnağı kırıldı. Diğer bir harfi çıkarıp yerine taktım sorun yok. Tek bir harf için klavye setini değiştirmek. İstemiyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa fiyatı ne olursa D harfini alacağım. Daha önce değiştiren olmuşur herhalde. Bu arada servise götürdüm. Kırıldığı için garanti kapsamı dışında dedi. Harfin alayım dedim. Setini satarız dediler. Bu nasıl bir hizmettir yaaa

aynı durum benim başıma da geldi.

Kadıköy/ yazıcıoğlu'na git orda ben bulmuştum tuş başına 10 tl 'den halletmiştim.

Tuşu takarken hafif soldan sağa doğru bastır. ( diğer tuşları görmek , denemek için pek çıkartma yoksa eskisi gibi olmayabiliyor taktıktan sonra)

---

Arkadaşlar benim makinede ciddi bir şekilde ısınma problemi baş gösterdi (Yaz aylarının gelmesiyle) pc'nin standart sıcaklığı 55 derecede oluyor ama işlemciye yük binince 65 bile oluyor. FAzla ısınıncada pc kendini otomatikmen kapatıyor....

Sanırım cpu'nun fanı eskisi gibi hızlı dönmüyor ya da tozlanma mevcut.

Elektirik süpürgesiyle tozları almaya calıstım ama tatmin edici sonuc alamadim.

Yakında bir sogutucu almayı düşünüyorum.

Bu arada oda sıcaklığıda cok önemli bir faktör cpu ısısı için. Balkonda 45 dereceyi geçmiyor ısı :)

MAlesef pc'nin içini açabilmek için tüm kasayı sökmek gerekiyor.

Açıkçası garantisi bitmeden bilgisayarı açmak pek yemiyor.

Eğer açan varsa yardımcı olursa cok iyi olur.

makinenin sol alt kısmı cok ısınıyor bu yüzden pc başında kod yazmakta zorlanıyorum bir programcı olarak.

Isınma problemi dışında makina taaaaş gibi. Beni hiç yarı yolda bırakmadı şuana kadar...

Dostum ben izmirdeyim İstersen hesabına para yollayayım. Bana D tuşunu alıp kargo ile ödemeli yollarmısın. İzmir Çankayada hiçbiryerde bulamadım. Yardımcı olursan çok sevinirim.

• Cok isterdim ama kadıköy bana 50-60 km uzakta :(

Kadıköy veya çevre semtlerinde oturan arkadaşlarla irtibata geçsen daha iyi oolur.Ya da kadıköy'de ki bilgisayarcılarla haberleş derim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.