Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
160.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar recovery yapmak için açılışta f4 tuşuna basıyorum ama lütfen bekleyin diyor ve recovery ekranı gelmiyor laptop hiç açılmıyor zaten içerisinde arşivlerim ve onlarca özel dosyam vardı.Nasıl halledebilirim lütfen yardım edin
  • Slm arkadaşlar Laptop'um un ekranı kırıldı bu ekranı nerede tamir ettirebilirim.
  • Laptopdan bazen bir ses geliyor ve bu ses takılıp kalıyor.
  • Bozoklar arkadaşım rdd commander programını indirip cd yaz bir bilgisayar yardımıyla daha sonra bilgisayarı bu cd den başlat böylece içindeki arşivlerini falan kurtarabilirsin tabi arşivleri alacağın belleğide bilgisayarı açmadan önce usb ye takman gerekiyor.İşlem yaptıktan sonra format atıp recovery programını çalıştırmayı denersin...
  • Arkadaşlar benide kullananlar listesine eklermisiniz.Bide ben windows 7 çıtığından beri bilgisayarımda win7 ultimate kullanıyorum 32&64 bitleri denedim fakat bu aralar modemle olan kablosuz bağlantı çok yavaşladı ve sürekli kesiliyor eve gelen misafirler ve evdeki desktop pc den gayet hızlı ve sorunsuz bağlantı kurabiliyorum en güncel driverı kurdum olmadı eski driverıda kurdum yine olmadı bu konu hakkında bir fikri olan varmı yada başına aynı şey gelmiş olan.Garantim bitti o yüzden servise getiremiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhabalar. benim r520 fs01tr var. ben bilgisayarın recovery bölümünü sildim yani c ye format attım. bilgisayarın kendi cd key var altında. ama vista home premium kuramıyorum dvd yok.
  • ikizyengeç arkadaşım hard diskinin c bölümüne format atman kurtarma bölümünü silmez zaten samsung ta o bölümü gizlemiştir yani windows üzerinden de kurulum yaparken de o bölümü kaldıramazsın.Bilgisayar açılırken F4 tuşuna basıp ordan recovery programıyla tekrar bilgisayarını ilk kuruluma çevirebilirsin kolay gelsin...
  • tamam ben de işte o recovery bölümünü sildim dostum.c 45 gb. falandı recovery de 15 gb. windows 7 kurmak için silmiştim yer açılsın diye. belki windows vistaya dönerim demiştim.keşke yedeği silmeseydim.
  • NP RC520 S03TR leri de kabul ediyorsanız hoşbulduk....

İşlemci ...6.7
    Ram........7.4
    Grafik.....5.7
    Oyun .....6.4
    Sabit disk 5.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 1 Ekim 2011; 6:23:59 >
  • Alalı iki hafta olmuş ....Beğenmediğim iki husus ;

1- Kapağı açarken tutulacak yer yok
    2- Delete tuşunun yerine ve büyüklüğüne alışamadım.
  • Arkadaşlar;

R520'im var oyun oynarken veya birşey yaparken bir anda mavi ekran veriyor, crash dump oluyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelous41

Arkadaşlar;

R520'im var oyun oynarken veya birşey yaparken bir anda mavi ekran veriyor, crash dump oluyor neden olabilir?

Bios' un sürümü nedir? İşletim sistemi olarak vista mı yüklü?

Eğer vista yüklüyse eski bios sürümünde, bir update (hangi update olduğunu bilmiyorum) yapılınca benim makine de mavi ekran hatası veriyordu.

Bios'un en güncel sürümünü yükleyip deneyin...
  • r520 kullanıyorum bende işlemcim artık beni tatmin etmiyo P8600 ile değiştirmeyi düşünüyorum yada daha üst bişeyle socketi uygun chipsetide destekliyor çalışmaması gibi bi sorunla karşılaşırmıyım ?

ayrıca masaüstü pclerle haşır neşirim ama laptopla hiç denemedim bu değiştirme işlemini kendim yapabilirmiyim ?
  • çipsetin uyması önemli 2 çekirdekli işlemcileri destekler.değiştirebilirsin
  • Arkadaşlar bu laptop için Eskişehirde fanını temizletebileceğim veya değiştirebileceğim bir yer var mıdır?

Fandan garip bir ses geliyor, fan çalışırken zorlanıyor sanki. Fanı temizlemek için 2-3 hafta bir de elektrik süpürgesi tutarım ama öldü demek ki bizim fan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

Arkadaşlar bu laptop için Eskişehirde fanını temizletebileceğim veya değiştirebileceğim bir yer var mıdır?

Fandan garip bir ses geliyor, fan çalışırken zorlanıyor sanki. Fanı temizlemek için 2-3 hafta bir de elektrik süpürgesi tutarım ama öldü demek ki bizim fan.

garantisi bitmiş açamıyormusun sen bile yapabilirsin.yapamam diyorsan herhangi bir bilgisayar tamircisi halledebilir.fansesinden farklı bir ses geliyorsa fan bilye bozmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: drexel

Arkadaşlar bu laptop için Eskişehirde fanını temizletebileceğim veya değiştirebileceğim bir yer var mıdır?

garantisi bitmiş açamıyormusun sen bile yapabilirsin.yapamam diyorsan herhangi bir bilgisayar tamircisi halledebilir.fansesinden farklı bir ses geliyorsa fan bilye bozmuştur.

2005 yılında 2300 TL' ye aldığım laptobun garantisi 3 seneydi ve 3 sene bitince fanını temizledim. Temizledikten sonra dikiş tutmadı alet. 6 ay içerisinde bozuldu.

Kaldı ki hemen service manualine baktım ama fanına öyle kolay ulaşılacak gibi görünmüyor, buna ne benim uğraşacak vaktim var ne de sabrım.

http://www.scribd.com/doc/35523981/Service-Manual-Samsung-r520

Eskişehirde de bir tek yer yazıyor oraya götürelim bakalım...

• arkadaşlar garantisi bitti laptopumun 2.5 yıllık kamerası ve mikrofonu çalışmıyor neden acaba daha önce böyle bir sıkıntı yaşayıpta çözümü bulan varmı 64bit win7 kullanıyorum.
  • sistem orjinalmi yani vista vardıda sen win7 mi kurdun sürücüleri yüklümü biraz aça konuyu nasıl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: opr

sistem orjinalmi yani vista vardıda sen win7 mi kurdun sürücüleri yüklümü biraz aça konuyu nasıl oldu

orjinal değil ben kendim kurdum win 7 yi sürücüleri falan indirdim siteden ama çalışmıyorlar malesef
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.