Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim adaptörüm 2ay önce bozuldu,o an acil gerekli olduğu için başka marka adaptör aldım,geçen hafta o adaptörde bozulmuş,
    laptopu şehir dışında olduğum için haftada bir gün kullanıyorum sadece çok zorlama yapmıyorum, sizce sorun ne olabilir,benzer sorun yaşayan varmı?

servise göndericem ama vakit bulamıyorum,
    servisi aradım adaptör garanti kapsamında ama bazı arkadaşlar laptoptaki şarj bölgesininde arıza olması durumunda garanti dışı gösterilerek
    ücret talep edildiğini söylemişler.
  • Elektronikten anlayan herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin adaptörü, benimki de 2 defa bozuldu ve sadece 5 TL'ye yaptırmıştım.
  • ben sorunun laptopta olduğunu düşünüyorum, 2 (biri orjinal) adaptörde bozuldu.
    umarım adaptördedir sorun,teşekkürler
  • iyi günler arkadaşlar...
    bu siteye bu gün nette gezinirken rasladım gerçekkten gzll bilgiler paylaşılmış herkesin emeğine sağlık....xd

vee arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim;
    benim PC samsung r520 js02tr .. yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bir tek DVD okuyucusun da sıkıntı çekiyorumm....
    yaa benim okuyucu genellikle boş DVD leri olmak üzere bazen DVD leri okumuyor bazen okuyor bişey anlamadım :S acaba bedeki sorun mekanik bişeymi yoksa driwerlerinden felan mı kaynaklanıyor... bilen birisi varsa yardım ederse çok makbule geçer ... şimdiden tşkrr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenheart44

iyi günler arkadaşlar...
    bu siteye bu gün nette gezinirken rasladım gerçekkten gzll bilgiler paylaşılmış herkesin emeğine sağlık....xd

benim PC samsung r520 js02tr .. yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bir tek DVD okuyucusun da sıkıntı çekiyorumm....
    yaa benim okuyucu genellikle boş DVD leri olmak üzere bazen DVD leri okumuyor bazen okuyor bişey anlamadım :S acaba bedeki sorun mekanik bişeymi yoksa driwerlerinden felan mı kaynaklanıyor... bilen birisi varsa yardım ederse çok makbule geçer ... şimdiden tşkrr...

hocam benimde dvd sürücü dolu dvdleri okumuyodu boşları görüyodu servise verdim dvd sürücüyü değiştirdiler servise ver bence

• quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

quote:

iyi günler arkadaşlar...

hocam benimde dvd sürücü dolu dvdleri okumuyodu boşları görüyodu servise verdim dvd sürücüyü değiştirdiler servise ver bence

bende servise vermeyi düşündüm de çok geç geri veriyorlarmış diye bekletiyorum şimdilik...
    ama sanırım servise vermekten başka çözümde gürünmüyorr....
    eywallah saolasın kardeşim..

• arkdaşlar r520 serisindeki ısınma problemini fanın sensör kablosunu sökerek giderdim bilginize.laptop u servise verdim baktım adam gibi ilgilenmediler kendim söktüm bilgisayarımı fanın anakarta soketle birlikte giren 3 kablosu var.bunlardan beyaz olanı sensör amaçlı.sadece beyaz kabloyu sökerek fanın en yüksek devirde çalımasını sağladım bayadır kullanıyorum ve işe yaradı bilgisayarda eskisi gibi aşırı ısınma ve kapanma gibi sorunlar oluşmuyor.ayrıca fan son devirde rahatsız edici bir ses oluşturmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

quote:

iyi günler arkadaşlar...

bende servise vermeyi düşündüm de çok geç geri veriyorlarmış diye bekletiyorum şimdilik...
    ama sanırım servise vermekten başka çözümde gürünmüyorr....
    eywallah saolasın kardeşim..

verdi ben bir haftaya falan geri aldım taktıkları yeni sürücü 2.el galiba köşe diplerinde tozlar var. bir daha gidersem zaten kavga edicem üsküdar servisine.Adamlar laptopu alırken amma sorun çıkardılar.Kaşeli,tarihli,imzalı garanti belgesini kabul etmediler ilk başta faturada lazım dediler dedim ne alaka her elektroniğin faturasınımı saklıycam dedim.Yok dediler sonra garanti belgesinde bütün notebooklar için geçerlidir yazmasına rağmen bilgisayarın modeli yazmıyor dediler :S dedim burda her model için geçerlidir yazıyor. sonra biz garanti belgesindeki tarihi saymıyoruz bu sizin satın aldığınız tarih biz ürünün üretim tarihini alıyoruz garanti süresine nasıl bir saçmalıksa artık dedim zaten bilgisayarın altındada mayıs 2009 yazıyo demekki gene 2 sene dolmamış dedim. artık saçmalamakta zirve yaptı kız o üretim tarihi değil altında yazan dedi :S dedim ne tarihi bu o zaman, cevap yok dedim heralde samsung rastgele tarih basıyor laptopların üzerine sonra gitti içeriye bişeler konuştu aldılar sonunda.

• Mesajım bulunsun :)
  • samsung r520 var bendede bilgisayarı alalı 1.5 yıl falan oldu.ilk 6 ay çok güzel performansla çalışıyordu bilgisayar.sonra ısınma sorunu yaşadım.Oyun oynarken çok ısınıp kanaıyordu.Bu 10 liralık usb girişli soğutuculardan aldım az da olsa sorunu biraz engelledim.Son 2 aydırda bilgisayarı çok nadir kapatıyorum uzun süre açık kalıyor bilgisayar.Elimle bilgisayarın altını falan kontrol ettiğimde çok yüksek bi sıcaklık hissetmiyorum ama everestte bakınca aşağıdaki gibi çok yüksek sıcaklıklar gözüküo ve bu sıcaklıklar gözükürken bilgisayarda ne bir oyun açık ne de başka bişi.Bilgisayarı uzun süre açık bıraktığımı düşünüyordum ama kapatıp bir gün sonra yine biraz kullandıktan sonra aynı şey oldu.pes2011 açtığımda 10 dk geçmeden kapanıo bilgisayar.Bu pc yi ilk aldığımda pes2010 oynarken aynı anda crysisi açabiliodum şimdi bu duruma geldi..Pek fazlada anlamıyorum ama bu fanın macunlarımı ne varmış o kurumuştur denilio..Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı bilgisayarımı nasıl eski haline getirebilirim.Yoksa bu kalıcı bi durummu..

Samsung R520 Derneği

• merhaba arkadaşlar bnm laptop ta R520 fn tuşum çalışmıyor.
    display manager ve easy speed up manager yükledim hala çalışmıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: seri1618

merhaba arkadaşlar bnm laptop ta R520 fn tuşum çalışmıyor.
    display manager ve easy speed up manager yükledim hala çalışmıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok sagolun

işletim sistemine uygun olan easy speed up manager ve display manager yüklediğinden eminmisin burdan bulabilirsin onları.
    http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=NP-R520E

Ayrıca başlattan aratıp easy display manager options açıp tüm seçenekleri enable yapman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopper35

samsung r520 var bendede bilgisayarı alalı 1.5 yıl falan oldu.ilk 6 ay çok güzel performansla çalışıyordu bilgisayar.sonra ısınma sorunu yaşadım.Oyun oynarken çok ısınıp kanaıyordu.Bu 10 liralık usb girişli soğutuculardan aldım az da olsa sorunu biraz engelledim.Son 2 aydırda bilgisayarı çok nadir kapatıyorum uzun süre açık kalıyor bilgisayar.Elimle bilgisayarın altını falan kontrol ettiğimde çok yüksek bi sıcaklık hissetmiyorum ama everestte bakınca aşağıdaki gibi çok yüksek sıcaklıklar gözüküo ve bu sıcaklıklar gözükürken bilgisayarda ne bir oyun açık ne de başka bişi.Bilgisayarı uzun süre açık bıraktığımı düşünüyordum ama kapatıp bir gün sonra yine biraz kullandıktan sonra aynı şey oldu.pes2011 açtığımda 10 dk geçmeden kapanıo bilgisayar.Bu pc yi ilk aldığımda pes2010 oynarken aynı anda crysisi açabiliodum şimdi bu duruma geldi..Pek fazlada anlamıyorum ama bu fanın macunlarımı ne varmış o kurumuştur denilio..Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı bilgisayarımı nasıl eski haline getirebilirim.Yoksa bu kalıcı bi durummu..

Samsung R520 Derneği

Garanti bitmemiş ise servise verip , temizlesinler.. İçi Ferahlasın

• Arkadaşlar R520 nin bataryası çok çabuk bitiyor.

Full şarj dan sonra elektrikten çıkarınca herşey kapalı masaüstünde dururken en fazla 15-20 dakikada kapanıyor
    bu normal mi ? Bu arada laptopum 1,5 yıllık ne yapabilirim ,yeni bataryamı almam gerekiyor,yorumlarınızı bekliyorum...
  • arkadaşlar ben bir yıl önce samsung r520 aldımbu sıralar assassin's creed brother hood ve crysis 2 de çok ısınmadan dolayı kapanmalar oluyo elektrik süpürgesiyle çekicem ama hangi hangi delikten çekeceğimi bilemiyorum
  • Arkadaşlar, bilgisayarla beraber gelen orjinal harddiskim son günlerini yaşıyor sanırım. Vista ekranın da "windows sabit disk sorunu algıladı" hataları almaya başladım, düzeltebilir miyim diye recover yaptım, değişen bi durum yok. Net'te yaptığım araştırmalar göre bu durum kısa bi süre sonra tamamen mavi ekran ve hard diski kaybetmeye kadar gidecekmiş. Hdtune programında harddiski check ettim, o da arıza tespit etti. Şimdi;

* Sıfır 500'lük bi hdd alıp onunla devam edeyim diyorum. Bu durumda arızalı disk kör topal hala çalışıyorken bi recover dvd si oluşturup, yeni hdd'den kurulum yapıp, bu kurulumu da yeni hdd ye recover blümü yapma şansım varmı? nasıl olabilir?

* Mevcut diski, 500 lük hdd 'ye birebir kopyalayarak recover 'ı da kopyalayabilir miyiz? Bunun için bi program vs. varmı?

*Bildiğiniz gibi makine üstündeki orjinal işletim sistemi vista... sp li güncelleştirmeden sonra dahi win 7 yi yine de tavsiye eden, kullanan arkadaşlar varmı?

Teşekkürler...

• arkadaşlar merhaba bende bir samsung r520 fs06tr kullanıcısıyım. yaklaşık 2 sene önce aldım laotopumu fakat son bir senedir laptop gec acılma problemiyle karşı karşıya bıraktı beni. başlarda önemsemedim fakat artık neredeyse 15 dk fln sürüyor açılması. vistadan kaynaklandıgını dusunuyorum ancak ne yapmam gerektigine tam karar verebilmiş değilim. servise götürsem yararı olur mu sizce?yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar şu konuda yardımcı olabilecek yada fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_51128699/tm.htm

şimdiden ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasforza

arkadaşlar merhaba bende bir samsung r520 fs06tr kullanıcısıyım. yaklaşık 2 sene önce aldım laotopumu fakat son bir senedir laptop gec acılma problemiyle karşı karşıya bıraktı beni. başlarda önemsemedim fakat artık neredeyse 15 dk fln sürüyor açılması. vistadan kaynaklandıgını dusunuyorum ancak ne yapmam gerektigine tam karar verebilmiş değilim. servise götürsem yararı olur mu sizce?yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

İki seneden bu yana bir kere bile format atmadıysanız durum normal. Bir yerlerden win7 dvd'si bulup, diskinizin yedeğini alarak format atıp win7'ye geçmenizi öneririm.
  • Geçenlerde içini açmak istedim. Temizlemek için...Beceremedim. Tüm vidaları tekrar taktım kapattım. Ancak sonra farkettim ki bir vida eksik kalmış, kayıp. Şimdi ben bunu servise götürsem temizletmek için: Siz bunun içini açmaya çalışmışsınız vida yok garanti dışı derler mi?

(Teknosadan almıştım garantisi hala devam ediyor)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.