Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu işe sorun bulmak lazım.. oyun oynarken 20 dk geçmeden tak diye kapanıyor.
  • arkadaşlar merhaba.. r520 ile ilgili çok önemli bir sorunum var..aşağıdaki linkte açtım konuyu. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43823751/tm.htm
  • slm.arkadaşla benide derneğe ekleyebılrmısınz.bide bi sorum olcak:ben r520 yı alaı 8-9 ay oluyo ve bu süre zarfında bi kaç kere format attım.son formatımda samsung prog.larını yüklemedim.acaba bi sorun olurmu?bide ısınma sorunu var.bilgisaray ısınıyo ama kapanmıyo acaba bu bir sorunmu?
  • galiba 1.5 senelik laptopun dvd sürücüsü gitmiş. uzun bir aradan sonra kullanmam gerekti ama dvd yi taktığımda dönüp durma dönüp durma sesleri geldi 4 dvd de denedim 3 ünde böyle oldu birinde hiç dönmedi galiba bozuldu dvd sürücüsü servisi arıycam bakalım ne diycekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydraydn

slm.arkadaşla benide derneğe ekleyebılrmısınz.bide bi sorum olcak:ben r520 yı alaı 8-9 ay oluyo ve bu süre zarfında bi kaç kere format attım.son formatımda samsung prog.larını yüklemedim.acaba bi sorun olurmu?bide ısınma sorunu var.bilgisaray ısınıyo ama kapanmıyo acaba bu bir sorunmu?

Samsung programlarından hangisini yüklemediniz acaba?ayrıca ısınma konusunda isterseniz servis ile irtibata geçip bir iç temizlik/bakım yaptırabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

galiba 1.5 senelik laptopun dvd sürücüsü gitmiş. uzun bir aradan sonra kullanmam gerekti ama dvd yi taktığımda dönüp durma dönüp durma sesleri geldi 4 dvd de denedim 3 ünde böyle oldu birinde hiç dönmedi galiba bozuldu dvd sürücüsü servisi arıycam bakalım ne diycekler

Geçmiş olsun diyeyim.Dediğiniz gibi servis ile irtibata geçin sonucu buraya yazarsanız bizde bilgi sahibi olmuş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: as66

İyi günler.

Son 2 aydır R520 min hdd sıcaklığı açtıktan 1 saat sonra 45 dereceyi buluyor biraz daha geçince 48 e falan geliyor.
    Sizce bu sıcaklıklar normalmi?
    Sizin Hdd sıcaklıklarınız nasıl?

Arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu en azından sıcaklıklarınızı yazsanız da karşılaştırma yapsam.
    Bu ısınma sorunu beni deli etti. 1 saat olmadan 46 dereceyi buluyor. Ağır işlem yapmadığım halde...
  • quote:

quote:

İyi günler.

Son 2 aydır R520 min hdd sıcaklığı açtıktan 1 saat sonra 45 dereceyi buluyor biraz daha geçince 48 e falan geliyor.
    Sizce bu sıcaklıklar normalmi?
    Sizin Hdd sıcaklıklarınız nasıl?

Arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu en azından sıcaklıklarınızı yazsanız da karşılaştırma yapsam.
    Bu ısınma sorunu beni deli etti. 1 saat olmadan 46 dereceyi buluyor. Ağır işlem yapmadığım halde...

R522 den örnek vereyim hitachi markası 8 saatir açık konumda ve sıcaklık %33.
    Sizin marka ve donanımsal bir problem veya cihazın ızgara kısımlarını kapatmayınız

• 1 yıldır samsung r520 seri laptop kullanıcısıyım ilk aldığım günden beri ısınma problemi var.okadar ısınıyorki oyunlarda sol tarafı ateş gibi oluyor bacağını yakıyor insanın.bezende bu ısı problemi nedeniyle bilgisayarda donmalar meydana geliyor.üst kasa kısmı sol menteşe tarafından açılır gibi oldu fanın olduğu taraftan yani.anlaşılan ısı yüzünden sorun çıkmıştı.servise götürdüm verdim.üst kasa değişimi için para istediler kullanıcı hatasıymış.üst kasanın üzerindeymiş vida yuvaları alttan gördüğünüz o vidaların ve o vida yuvası zamanla kırılmışmı ne olmuşsa bilgisayarımın sol köşesi çok rahat açılıyor.fan kafasına göre çalışıyor aralıklar yetersiz.ben şahsen kasayı açıp fanı anakart üzerinden smküp direk güç alabileceğim bilgisayar üzerinde biyere bağlamayı düşünüyorumki kendi kendine yavaşlamasın.sürekli son devirde çalışsın.servis çok kötü samsungda.gidip kendi elimle verdim genel servisine.ısı probleminide sölemiştim.verdikleri kağıtta fan temizliği yapıldı yazıyordu :D bukadar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Sizin marka ve donanımsal bir problem veya cihazın ızgara kısımlarını kapatmayınız

Cihazın fan kısımları sürekli açık. Hatta işlemci sıcaklığından çok memnunum. Boşta 35 - 40.
    Ama gel gelelim hdd ye. Beni deli ediyor. Büyük ihtimal donanımsal bir problem. Yazın garantiye vermeyi düşünüyorum.
    Ama Açıkcası servisten çekiniyorum. Makinayi dağıtıp geri göndercekler diye korkmuyor değilim.
    Servis konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bizi bilgilendirse çok memnun olurum.
  • quote:

quote:

Cihazın fan kısımları sürekli açık. Hatta işlemci sıcaklığından çok memnunum. Boşta 35 - 40.
    Ama gel gelelim hdd ye. Beni deli ediyor. Büyük ihtimal donanımsal bir problem. Yazın garantiye vermeyi düşünüyorum.
    Ama Açıkcası servisten çekiniyorum. Makinayi dağıtıp geri göndercekler diye korkmuyor değilim.
    Servis konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bizi bilgilendirse çok memnun olurum.

Servis konusunda deneyimi olan birisi olarak söyleyebilirim ki Denizli servisi son derece titiz ve düzgün çalışan bir servis.Ayrıca Ankara Eklik(yanlış hatırlamıyorsam) servisi de bir arkadaştan tam not aldı.Ben servise HDD değişimi ve iç temizlik/bakım için verdim, 4.gün HDD değişmiş ve bakım yapılmış tertemiz şekilde teslim edildi.Sanırım İstanbul Bakırköy servisi sorunluydu

• bende barkıköy servisine göndermiştim bilgisayarımı.önerebileceğiniz başka bir servis varmı? klavyedede bazı tuşlarım sorun çıkartmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CANER_

bende barkıköy servisine göndermiştim bilgisayarımı.önerebileceğiniz başka bir servis varmı? klavyedede bazı tuşlarım sorun çıkartmaya başladı

İstanbul için bir bilgim yok doğrusu ama önceki yazdığım servisler gayet titiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

quote:

Servis konusunda deneyimi olan birisi olarak söyleyebilirim ki Denizli servisi son derece titiz ve düzgün çalışan bir servis.Ayrıca Ankara Eklik(yanlış hatırlamıyorsam) servisi de bir arkadaştan tam not aldı.Ben servise HDD değişimi ve iç temizlik/bakım için verdim, 4.gün HDD değişmiş ve bakım yapılmış tertemiz şekilde teslim edildi.Sanırım İstanbul Bakırköy servisi sorunluydu

Teşekkürler yorumunuz için.
    Sizin Hdd deki problem tam olarak neydi?
    Bizde istanbuldayız ama bakalım elimden geldiğince başka servise vermeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as66 -- 27 Aralık 2010; 10:47:22 >

• Doğruyu söylemek gerekirse benim HDD'de öle çok belirgin bir problem yoktu, sadece birkaç defa sürtünme sesi geldi.Hem servisi merak etmemden hemde içinin bakımı için verdiğimden söyledim HDD olayını da inceleyip değişmesine karar verdiler
  • quote:

Doğruyu söylemek gerekirse benim HDD'de öle çok belirgin bir problem yoktu, sadece birkaç defa sürtünme sesi geldi.Hem servisi merak etmemden hemde içinin bakımı için verdiğimden söyledim HDD olayını da inceleyip değişmesine karar verdiler

Anladım.
    Ben laptopu teknosadan aldım acaba orayamı versem yoksa direk servise götürüp verem mi daha iyi olur.
  • quote:

quote:

Doğruyu söylemek gerekirse benim HDD'de öle çok belirgin bir problem yoktu, sadece birkaç defa sürtünme sesi geldi.Hem servisi merak etmemden hemde içinin bakımı için verdiğimden söyledim HDD olayını da inceleyip değişmesine karar verdiler

Anladım.
    Ben laptopu teknosadan aldım acaba orayamı versem yoksa direk servise götürüp verem mi daha iyi olur.

İşlemlerin hızlı olmasını istiyorsanız kendiniz servis ile muhatap olun derim, çünkü Teknosa da servise verecek sadece aradaki zaman uzayacakBende Gold'dan almıştım ama gidip direkt servis ile muhatap oldum.

• quote:

quote:

quote:

Anladım.

İşlemlerin hızlı olmasını istiyorsanız kendiniz servis ile muhatap olun derim, çünkü Teknosa da servise verecek sadece aradaki zaman uzayacakBende Gold'dan almıştım ama gidip direkt servis ile muhatap oldum.

Çok teşekkürler son bir soru.
    Garantiye teknosadan aldığım fişle gideceğim de başka bir şeye gerek varmı acaba.

• @as66
    ben fiş bile almadım yanımabilgisayarın altındaki etiketklerden sisteme girip buluyorlar ama sen yine de al yanına istersen garanti olsun işin
  • quote:

@as66
    ben fiş bile almadım yanımabilgisayarın altındaki etiketklerden sisteme girip buluyorlar ama sen yine de al yanına istersen garanti olsun işin

İlk defa götürcem çok heycanlıyım
    İyi günler dilerim

• quote:

quote:

@as66

İlk defa götürcem çok heycanlıyım
    İyi günler dilerim

Umarım düzgün bir servis çıkar da sorun olmaz
    Size de iyi günler, sonucu buraya yazarsanız iyi olur

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.