Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ısı degerleri hangi aralıkta olmalı son 1 aydır bana laptopum çok ısınıyor gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut90
    arkadaşlar ısı degerleri hangi aralıkta olmalı son 1 aydır bana laptopum çok ısınıyor gibi geliyor.

hwm monitor adlı program ile değerleri ölçüp ekran görüntüsünü koyarmısınız?
  • daha önce sorunumu yazmıştım ama yorum yapılmamış neyse zorda olsa garantiye gönderdik 1,5 hafta kargo bekledim gelip alacak diye ve muradıma erdim sizdede böyle bir gecikme oldumu yoksa bendemi oldu böyle birşey diye merak ettimde ???
  • arkadaslar bnmde R52o laptop um war yanliz bi sorunum war bazen ekran parlalklgini degisirken normalde dengeli ve guc tasarrufu siklari war . onlarn 2sinde ekran parlaklklari ayni degil ama bazen 2 sikkida secsen ayni ekran parlakligi oluor we ekran parlakligini degisemiorm :S laptop u resetlynce duzelior anlamadm bu sorunu :S sizde de ole mi ?

+

we bn mersnde yasiorm burasi cok scak nemle baya bi scak oluor suanda bnm de laptop 54C oyunlara grince 6oC ye kdar ckior isisi:D
  • Artadaşlar r520 laptopumun sol ön ayağında bariz bir eğilme başlamıştı ve ayrıca ısınma sorunu vardı neyse servise yoladım geldiğinde eğilme sorunu düzeltildi yazıyordu fakat hiç dokunulmamış bile. Bir gün sonra tekrar yolladım tekrar teknosaya geldiğinde ürüne baktım düzeltilmiş gibiydi. Sorunlar o anda ortaya çıktı laptopu havaya kaldırdığımda ayaklardan birinin lastiği düştü ve ne göreyim 2 tane lastiği biraz yükseltip tekrar adi bi yapıştırıcıyla yapıştırmışlar. Üstüne üstlük servis kağıdına da belirtilen hataya rastlanmadı yazmışlar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Laptopum daha sorunlu halde tekrar geldi. Bugün böyle yapan servis yarın öbür gün laptopun bir yeri çatlasa kırılsa bantlayıp tekrar geri yollar diye korkuyorum. Artık servise yollamayı da düşünmüyorum. Hakkımı tüketici mahkemelerinde arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cerberus

Artadaşlar r520 laptopumun sol ön ayağında bariz bir eğilme başlamıştı ve ayrıca ısınma sorunu vardı neyse servise yoladım geldiğinde eğilme sorunu düzeltildi yazıyordu fakat hiç dokunulmamış bile. Bir gün sonra tekrar yolladım tekrar teknosaya geldiğinde ürüne baktım düzeltilmiş gibiydi. Sorunlar o anda ortaya çıktı laptopu havaya kaldırdığımda ayaklardan birinin lastiği düştü ve ne göreyim 2 tane lastiği biraz yükseltip tekrar adi bi yapıştırıcıyla yapıştırmışlar. Üstüne üstlük servis kağıdına da belirtilen hataya rastlanmadı yazmışlar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Laptopum daha sorunlu halde tekrar geldi. Bugün böyle yapan servis yarın öbür gün laptopun bir yeri çatlasa kırılsa bantlayıp tekrar geri yollar diye korkuyorum. Artık servise yollamayı da düşünmüyorum. Hakkımı tüketici mahkemelerinde arayacağım.

Servis bu kadar ciddiyetsiz iş yapıyosa yandık. Ben alalı bir sene oldu aletin maşallahı var. Tık demedi. Bazen oyunlarda sıcaklıktan kendini kapatıyor ama onunda hava yollarını tıkayan tozdan olduğunu düşünüyorum.

• Arkadaşlar laptobunun fanını temizlemek için açan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel
    Arkadaşlar laptobunun fanını temizlemek için açan var mı?

kendin açmak tehlikeli diye düşünüyorum en iyisi servise vermek.ısınma başladı bilgisayarda aşırı dercede sanırım fanı temizlenecek diyin temizlerler
  • aynen arkadaslar bende bi oyun wardi adini unuttum smdi de

bizm laptop kaldiriordu oyunu ama laptop ve bilgisayarlar ekran karti zarar gormesin die yanmasin die zorlamasin die kendi kendini resetler laptop kendni o bende de oldu iste onun nedeni ekran kartnin zorladgnin gostergesidir

evet oynlarda flan bya isinior ekran karti .. laptoplarda sogutclar war onlari kullanin arkadslar isnmasni azda olsa engeller

aman fani flan acmayin smdi granti flan gider biseyni bozrsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

kendin açmak tehlikeli diye düşünüyorum en iyisi servise vermek.ısınma başladı bilgisayarda aşırı dercede sanırım fanı temizlenecek diyin temizlerler

Para almayacaklarsa vereyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Para almayacaklarsa vereyim

denemekten zarar gelmez

• bence samsung servisine git.ordakiler siparişle getirtirler yurt dışından.yaşadığın şehri bilmiyorum ama baya yaygın servis ağı var.
  • kardeş benim babamda r520 aldı bundan 3-4 ay önce senin r520 den niye daha yüksek özelliklere sahip
    senin laptopdan farkı

işlemcisi p8700 2.53/3mb
    500gb harddisc i var

benide ekle diyecekdim
  • İyi günler.

Son 2 aydır R520 min hdd sıcaklığı açtıktan 1 saat sonra 45 dereceyi buluyor biraz daha geçince 48 e falan geliyor.
    Sizce bu sıcaklıklar normalmi?
    Sizin Hdd sıcaklıklarınız nasıl?
  • Arkadaşlar laptopu belkin marka hdmi ile lcd tv ye bağlıyorum görüntüde hiç bir problem yok fakat hdmi dan ses alamıyorum,windows 7 kullanıyorum ve televizyonum sony .Denetim masasından ses aygıtlarına giriyorum sadece laptopun speakerları var seçenekte hdmi seçeneği yok.hdmi dan ses alabilen biri var mı?????
  • tamamdır buldum
  • Bugün oyun oynarken bir anda laptop adaptörünün ışığı söndü ve bilgisayarı şarj etmedi.İnternetten araştırdım ama bir şey bulamadım.Ne yapmam lazım?Bir çözümü var mı? Ya da en kısa yoldan yeni bir adaptör alayımmı?
  • mrb arkadaşlar R520 H modelinde bluetooth özelliği varmı ? ben bulamadım ve kullanamadım. Teşekkürler.
  • 1 seneyi aştı laptopu alalı 6 ay önce servise çok ısınıyor bi sorunmu var diye vermiştim temizleyip sorun yok diye geri vermişlerdi şidi gene aşırı ısınmaya başladı fifa 11 de geliyo :D süpürge ile hava çıkışını çeksem acaba bir sorun olurmu daha önce yapan varmı ?

• daha yeni servisten geldi bilgisayarım ve az önce hearts of iron 3 ü açtım bilgisayar 20 dakika sonra kapandı . ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz ? bu yaz başladı bu sorun bilgisayarda aşırı ısınma olayı . Ben bu bilgisayarla baya sağlam oyunlar oynadım ve hiçbir sorun çıkarmamıştı fakat bu yazın başından beri böyle yapıyor . Birileri bir fikir verebilir mi ne yapabileceğim konusunda ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.