Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu klavyenin altındaki etiket varya orda yazan bir kaç özellik nedir?

Chargeable usb
    eco-friendly
  • Cihaz kapalıyken ancak prize takılı konumda usbden sarj olan aletleri sarj edebilir gibi bir kanı çıkardım ben.

Denemek lazım, Toshiba'ların da bazı modellerinde bu özellik var galiba.
  • arkadaşlar benim sorum su ses muhabbeti. Şuana kadar bilgisayarı alan tüm arkadaşalrda var mı bu ses. bir de bazı arkadaşlar odanın ıcınde duyulan bir ses ama fan sesi diyor. bu ses fan sesi mi yoksa şu dandik şarj aletleinde duydugumuz tarzda bi ses mi zzzzz gibi bişe?
  • bizim konuda 3dmark06 sonucu yok galiba

Samsung R520 Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 14 Haziran 2009; 18:23:00 >
  • Bu aletten yaklaşık 2 saat evvel ben de aldım yalnız kutusundan Windows Home Premium CD sinin çıkmasını beklerken havamı aldım. Ayrı olarak mı verilmesi gerekliydi ve Mediamarkt çalışanları bunu unuttumu ? Zaten 64 bit işletim sistemi kurmayı düşündüümden çok kafayı takmadım ama eğer Cd ayrı olarak veriliosa arabaya atlayıp tekrar gidicem Mediamarkt a. Acele cevap lütfen arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wadet

arkadaşlar benim sorum su ses muhabbeti. Şuana kadar bilgisayarı alan tüm arkadaşalrda var mı bu ses. bir de bazı arkadaşlar odanın ıcınde duyulan bir ses ama fan sesi diyor. bu ses fan sesi mi yoksa şu dandik şarj aletleinde duydugumuz tarzda bi ses mi zzzzz gibi bişe?

vallah bende ses problemi yok yani 3 gün oldu ses kosunda bi sıkıntım yok... sadece dün gece oyun oynadım evin içinde yani odanın içinde hiç ses yoktu ve oyun sesinide kapattım o zaman bildiğimiz fan sesi duyuluyordu..

mesela şuan hiç ses felan duymuyorum...

zaten ben sırf masaüstünü çok ses ve kablolar yüzünden bıraktım bu cihazı aldım...
  • vallah benimde 2 tane cd çıktı ;

SAMSUNG CYBERLİNK DVD SUİTE 6
    SYSTEM SOFTWARE MEDİA SAMSUNG R520\R522\SA21\E252\R560 FOR WİNDOWS VİSTA yazan dvdler çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

vallah benimde 2 tane cd çıktı ;

SYSTEM SOFTWARE MEDİA SAMSUNG R520\R522\SA21\E252\R560 FOR WİNDOWS VİSTA yazan dvdler çıktı

Benim de aynı dostum. Ama yanlış anlamadıysam Windows Home Pre. edition Cdsinin de verilmesi gerekmiyormuydu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

vallah benimde 2 tane cd çıktı ;

Benim de aynı dostum. Ama yanlış anlamadıysam Windows Home Pre. edition Cdsinin de verilmesi gerekmiyormuydu ?

genelde vermiyorlar çakma bi vd yapıyolar bunun içinde hesapı diye veriyolar... aslında ayrı cd de olsa daha ii olur tabi..
  • Sesi tamamen kısınca ve kulağını bilgisayara yaklaştırınca geliyor zaten oyun oynarsan başlıyor normalde yok şarj takılı değilken de yok ve tahminim herkezde var.Açıkcası beni hiç rahatsız etmedi seni de rahatsız ediceğini zannetmem.Şuan tek gerçek sorunu dvd bakalım çözümün bulunmasını bekliyoruz gerçi hiç kullanmam ben dvd'yi ama kullanan için önemli bir sorun.
    quote:

Orjinalden alıntı: wadet

arkadaşlar benim sorum su ses muhabbeti. Şuana kadar bilgisayarı alan tüm arkadaşalrda var mı bu ses. bir de bazı arkadaşlar odanın ıcınde duyulan bir ses ama fan sesi diyor. bu ses fan sesi mi yoksa şu dandik şarj aletleinde duydugumuz tarzda bi ses mi zzzzz gibi bişe?
  • vistayı nasıl adıma kayıt yaptıra bilirim windows 7 çıkınca bedava geçiş yapma hakımızda olucak mı?
  • Arkadaşlar bende dün ladım ve 2 gündür kullanıoyrum.Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.Yalnız kulaklık taktığımda sen hışırtılı geliyor.Örneğin bir film iziliyorum ses insan konuşmaları yerine arka fondaki ses daha yüksek geliyor ayrıca hışırtı var. Sizde de böylemi?
  • notebooklarla genelde windows cd-dvd si vermiyorlar.Harddiskte bi recovery programı kayıtlıdır orjinal vista dvdsi vereceklerini sanmam.
    Bu arada chiller ben bir kez kendi makinama vista kurmuştum vista kurduğumda xp silinmemiş ayrı bir klasöre konmuştu ve xpde kullandığım programlar yüklü haldeydi ama xp kullanılmıyordu sadece dosyalar duruyordu.vistadan xp ye geçiştede aynısı olur sanırım.
    bu arada windows 7 çıkınca vista kullanıcıları cüzi bi ücret karşılığında windows 7 ye geçebilecekler diye bir duyuru yapılmıştı home basic kullanıcıları hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

notebooklarla genelde windows cd-dvd si vermiyorlar.Harddiskte bi recovery programı kayıtlıdır orjinal vista dvdsi vereceklerini sanmam.
    Bu arada chiller ben bir kez kendi makinama vista kurmuştum vista kurduğumda xp silinmemiş ayrı bir klasöre konmuştu ve xpde kullandığım programlar yüklü haldeydi ama xp kullanılmıyordu sadece dosyalar duruyordu.vistadan xp ye geçiştede aynısı olur sanırım.
    bu arada windows 7 çıkınca vista kullanıcıları cüzi bi ücret karşılığında windows 7 ye geçebilecekler diye bir duyuru yapılmıştı home basic kullanıcıları hariç.

pakii vistayı nerden nasıl kayıt yaptırabilirim...
  • walla internetten nası yapılıyo bilmiyorum xp de ürün etkinleştirmesi yaparken kayıt sayfası çıkıyodu ama vistada nası bilmiyorum.0800 211 3939'dan sorabilirsin microsoftun destek numarası.
  • quote:

walla internetten nası yapılıyo bilmiyorum xp de ürün etkinleştirmesi yaparken kayıt sayfası çıkıyodu ama vistada nası bilmiyorum.0800 211 3939'dan sorabilirsin microsoftun destek numarası.

pekii bu win.7 32 veya 64 BİT çıktımı yoksa hala beta falan mı?
  • geçen açıklama yapmışlar 22 ekim kesin çıkış tarihi full sürümün.Windows 7 RC1 sürümü microsoftun sitesinden indirebilirsin 32 bit ve 64 bitlik sürümleri var.Full sürümden önce çıkan son sürüm oluyor rc1.Kullanıcılar oldukça memnun.Yanlız win7 uyumlu programlar hala sınırlı denerim dersen iyi macera olur ama full sürümü beklemeni öneririm
  • quote:

geçen açıklama yapmışlar 22 ekim kesin çıkış tarihi full sürümün.Windows 7 RC1 sürümü microsoftun sitesinden indirebilirsin 32 bit ve 64 bitlik sürümleri var.Full sürümden önce çıkan son sürüm oluyor rc1.Kullanıcılar oldukça memnun.Yanlız win7 uyumlu programlar hala sınırlı denerim dersen iyi macera olur ama full sürümü beklemeni öneririm

Eyvallah bilgiler için saol.

ya bayatır gündemi takip etmiyorum baya geri kalmışım bu notebook u alınca gene eski günlerime dönücem galiba..
    Daha 3gün önce AMD64 754PİNli AGP 8X li sistem kullanıyordum o yüzden koy verim gidiyodu öyle ne çıktı ne değişti felana..
    baya yenilikler olmuş onu anladım...:)

ya birde şuan directx10 Kulanılıyor.. directx10 yüklemeli miyim?
    veya bende yüklü değil mi nasıl anlarım..

• ne demek rica ederim...
    teknoloji fazla hızlı ilerliyo sorma iki sene önce 2000 ytlye aldığım notebook 500 tl etmiyo :D:D
    Eğer oyun oynuyorsan directx10 yüklemen iyi olacaktır zaten vista yüklüyse directx10 yükleniyo ekran kartın destekliyosa kullanabilirsin.
    sürüme bakmak için vista varsa eğer başlata tıkla altta arama kutusuna dxdiag yaz çıkan ekranın en altında yazar
  • Beyler benide listeye ekleyin bu akşam aldım yarın oyun fln alırsam performansı daha iyi anlıycam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.