Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: labrodorit

Everest programına sahip olan var ise Bilgisayar>Güç yönetimi sekmesinden Dayanma Seviyesi yani wear level yüzde kaç söyleyebilir mi?
    Benim %5 herkesin aynı seviyeler de mi bilmek pilin ömrü ne kadar gidecek bize fikir verebilir.

bende %7 gösteriyor.everest versiyon 5.02.1750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black24 -- 13 Haziran 2009; 11:24:33 >
  • 5+1 takabilirsiniz eger optik kablo takmak istiyorsan S/pdıf bi ucu optik bi ucu kulaklık girişi gibidir
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/295579/93048BBC0FC04840BAFC8B8DB2824D15.jpg yada normal optik kablonuza bunun ucunu değiştiren bi aparat var ufak bişey onunlada optik ucu kulaklık girişine dönüştürebilirsiniz ben ondan aldım
  • Ancak bunun yapılabilmesi icin laptoptaki kulaklıgının s/pdif destekli olması gerekir, bildigim kadarıyla r520 de bu yok ama acer 6390g de var mesela

quote:

Orjinalden alıntı: cankut90

5+1 takabilirsiniz eger optik kablo takmak istiyorsan S/pdıf bi ucu optik bi ucu kulaklık girişi gibidir
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/295579/93048BBC0FC04840BAFC8B8DB2824D15.jpg yada normal optik kablonuza bunun ucunu değiştiren bi aparat var ufak bişey onunlada optik ucu kulaklık girişine dönüştürebilirsiniz ben ondan aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Everest programına sahip olan var ise Bilgisayar>Güç yönetimi sekmesinden Dayanma Seviyesi yani wear level yüzde kaç söyleyebilir mi?
    Benim %5 herkesin aynı seviyeler de mi bilmek pilin ömrü ne kadar gidecek bize fikir verebilir.

benim %12 , şarjı bitirmeye uğraşıyorum ve 2 defa fulleyip bataryayı bir kenara kaldırmayı düşünüyorum direk prizden kullanıcam yani..
  • Dvd romu yavaş olan arkadaşlar dvdromun dma modunda çalıştığından emin misiniz?Vistada böyle bir hata var çünkü.Kendi kendine pio moda geçebiliyor.
  • ya bu ses olayı kafamı bozmaya başladı ses sorunundan dolayı dell laptopu mu iade aldılar ben de bunu almayı dusnuyodum ama ses sorunu var sa almıyım :(
  • vallah ben daha hiç ses duyamadım... 2 defa pili bitimek için pes 2009 oynuyorum hiç ses falan yok...
  • 3 sayfa oldu, diger sıcak fırsatlardaki sayfaları saymıyorum, en az 50 adet alanı oldugunu biliyoruz ama hala şöyle uygulamalardan , oyunlardan screenshotlar, incelemeler, testler yapılmadı vallahi . Asus falan olsaydı şimdiye kadar arka kapak vidasının kaç milim oldugunu bile test etmişlerdi.
    samsungcular tembel çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Dvd romu yavaş olan arkadaşlar dvdromun dma modunda çalıştığından emin misiniz?Vistada böyle bir hata var çünkü.Kendi kendine pio moda geçebiliyor.

hocam onu nasıl anlıcaz ben nero 7 nin info tool ile baktım bunları verdi.Arkaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Samsung R520 Derneği
  • şöyle bir kaynak buldum.

http://www.chi?.com.tr/forum/CD-DVDROM-RW-HIZLANDIRMAK-ICIN-BURAYI-OKUYUN_t25320.html

soru işaretinin yerine p harfi koyup inceleyebilirsiniz.
  • bende saat 3 gibi sipariş verdimmm hadi bakalım hayırlısıııı :)
  • bende sipariş verdim saat 12 gibi
  • nereye sipariş verdiniz kaç paraya
  • arkadaşlar şu ses olayı nedir? tüm bilgisayarlarda var mı? ne kadar duyuluyor? sessiz ortamda deneyen var mı rhatsızlık veriyo mu? çok sordum ama önemli yani
  • Dvd baya yavaş çalışıyor ama yazılımsal olduğunu düşünüyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

quote:

Orjinalden alıntı: akid

Daha önce sony acer ve hp gib markaları kullanan biri olarak diğerlerinde olmayıpta bunda şu sorun var diyeceğim hiç birşey yok sadece herkezin bildiği gibi bir dvd sorunu var o da yazılımla çözülücektir umarım. Diğerlerinin çeyreği kadar ses çıkmıyor bilgisayarda özellikle hp'nin çeyreği kadar ısınmıyor oyun oynarken vızıldama sesi konusuna gelince bende farkettim ama onun fan sesi olduğunu tahmin ediyorum ve sebebini bilgisayarın sessizliğine bağlıyorum en ufak bir ses yok ki onu bastırsın.Kaldı ki kullanma kılavuz'una bakarsan sessiz fan modu diye birşey var istersen bir de onu dene işe yarayabilir.

dvd de ne sorun var kardeş cd fln okumuyomu bir yardımcı olursan bende almayı düşünüyorumda

Oyun oynarken ufak bir cızırtı geliyor beni hiç rahatsız etmedi zaten oyunun sesinden duyulmuyor ama sesi kısınca bariz bir cızırtı var.
    quote:

Orjinalden alıntı: wadet

arkadaşlar şu ses olayı nedir? tüm bilgisayarlarda var mı? ne kadar duyuluyor? sessiz ortamda deneyen var mı rhatsızlık veriyo mu? çok sordum ama önemli yani

• bende almayı düşünüyorum ama dvd olayını okudum canımı sıktı.birde o söylediğiniz ses fandan geliyor olabilirmi acaba?
  • az önce farcry1 oynadım aynı anda harici hdd den dosya çekiyodum, net açık expolerler açık msn açık gayet rahat oynadım...

ama keşke HDD 500GB falan olsaydı yaw
  • Harddisk en kolay iş, benim şu anki laptopımda Seagate 320GB 7200rpm disk mevcut.

Bunun içindeki diski söküp direk Samsung'a aktaracağım ay sonunda.

Ben yaklaşık 3 ay önce 160 TL'den almıştım bu diski, şimdi kdv indirimi doların düşmesi derken 130 TL civarına gerilemiş.

500GB ve 7200rpm diskler yeni çıktığından oldukça el yakıyor, şu anda 250 TL civarı fiyatı var.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36540
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38885

• ya nerden çıktı bu ses ya. dell 1520 almıştım o salak çınlama sesi yüzünden sogudum aletten. iade ettim. buna niyetlendim ama bi daha servislerle uğraşcak takatim yok. çekindim açıkcası :S
  • web camerayı ayarlayamadım ben msnden açmıyor nası yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.