Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1 üst modeli çıktı haberiniz olsun

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1903&u=Samsung%20R522%20XS04TR
    Samsung R522 XS04TR
    Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz 4 Gb 320 Gb 15.6 VH Basic

İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz - 2 Mb
    Bellek 4096 Mb
    Bellek Türü DDR II 667
    Maksimum Bellek 4096 Mb
    Sabit Disk 320 Gb
    Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Ekran Türü WXGA Full HD
    Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
    Optik Sürücü DVD Rw
    Ses Kartı MS Sound Uyumlu Ses Sistemi
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11 b/g
    Bluetooth Var
    Kamera Var
    Ağırlık 2.5 - 3 Kg
    İşletim Sistemi Vista Home Basic
    Portlar 4 x USB, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x Ses Çıkışı, 1 x Mikrofon Girişi
    Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC), Express Card (54 mm)
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Pil Tipi Li-Ion 6 cell
    Garanti 24 Ay

• 30 ytl fark var ama güzelmiş yeni model ama vista home basic veriyolar ya
  • ramlar de 667 ben ilkini tercih ederim hala nasıl bir üst model mantıgıysa!
  • haydaa şimdi kararsın kaldım bak beyler ben ne yapacam şimdi R520 mi yoksa R522 mi hangisini alayım acaba bu r522 de de dvd sorunu var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirkomit -- 15 Haziran 2009; 12:11:18 >
  • memphisin söylediği yeni modeli beklemek lazım sanırsam
  • belki 800dür bi araştırıyım ben
  • @memphistr
    hocam senin getirteceğin bilgisayar da bu mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevahirkomit

kardeşim peki ürünü alabilecegim bir site önerebilirmisin ?

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1903&u=Samsung%20R522%20XS04TR
    burada bir üst işlemci ile çıkmış fiyat farkı var tabii kasa için birşey diyemem görmedik malzeme kalitesini ama vista basic olmuş daha önce birkaç basic kullanmıştım bayağı sürünüyordu makineler.aynı sitede bizim aldığımız modelden de mevcut.siteden alışveriş etmedim ama bilgisi olan arkadaşlar yazarsa öğrenmiş oluruz.Birde çanta olayına bak istersen az değil nereden baksan 40-50 lira karın olur.(zaten yukarıda arkadaş vermiş kusura bakmayın.bende ondan gördümm sanki başka siteymiş gibi geldi de:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doganumut -- 15 Haziran 2009; 12:16:27 >

• vista basic batırmış işi...
    memphis senin getircen makina buysa beklemeyelim hiç r 520 yi alalım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wadet

ramlar de 667 ben ilkini tercih ederim hala nasıl bir üst model mantıgıysa!

evet ram in de mhz ini düşürmüşler
  • bence ramin mhzini yanlıs yazmıslardır, vista basic gerçekten fiyasko ama xp kullanmayı dusunenler icin sıkıntı olmaz, free dos gibi düşünün hdd 320 olmuş guzel, 250 az geldi gözüme, işlemci de 6600. dvd rw nasıl acaba ?
  • Peki başka windows yüklersek garanti dışı olur mu yazılımdan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Peki başka windows yüklersek garanti dışı olur mu yazılımdan?

olmaz
    yani garanti dışı kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksir -- 15 Haziran 2009; 12:42:48 >
  • arkadaşlar ürün 800 mhz'mış

site de düzeltti
  • arkadaşalr az önce verdim siparişi hayırlısı olsun inş. pişman olmazyız bu arada tekno marketimden verdim fiyat 1194 tl 6 ay taksitle
  • alacak arkadaşlar için sanırım tek konu ürün malzeme kalitesi kaldı sanırım.Aslında siyah güzel duruyor fiyat farkı da pek yok bence düşünebilirler.ama biri malkoçoğlu olsa fena olmaz.sonuçta 520 yi almadan önce yazılanları okumuştum:) öyle karar vermiştim.
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaşlarhttp://www.sizinmagaza.com/samsung-notepc-r520-fs01trislemciintel-core-2-duo-t6400-l2-cache2-mb-p-28835.html?cPath=26_32_303 a gelmiş urun. site guvenilir cok alısveris yaptım ben siparisi gectim az once 2 adet. 1250tl
  • beyler yabancı bir sitede r522 hakkında bilgi verilmiş ingilizcesi iyi olan biri bir bakıversin. ekran kartı GMAx4500 falan diyor

15.6” LED back-lit high contrast screen is featured in this laptop. It offers a resolution of 1366 x 768 pixels. The Intel GMA X4500M HD graphics processor has been employed for handling graphics. The audio is dealt with by the Realtek HD audio system. Although this notebook PC is built with many powerful components, the sound quality is a little disappointing. However, this is not really a major issue.

yaziyi burdan aldimhttp://www.laptopreviews.org.uk/samsung-laptops/samsung-r522-laptop/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirkomit -- 15 Haziran 2009; 13:25:58 >

• Acaba birileri GPU-Z adlı programı çalıştırıp buraya screenshot koyabilir mi acaba.ekran kartının ramlerinin kaç mhz olduğunu merak ediyorum alanlara hayırlı olsun güzel konfigürasyon bu fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.