Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: srdr91

quote:

Orjinalden alıntı: akid

Nedense nba2k9 yüklenirken çok ses yapıyor eski bilgisayarımda da böyleydi ama bu kadar yavaş değildi bizim sorunumuz o yavaşlık zaten.
    quote:

ya dvvd baya yavaşya nba 2k9 yüklüyorum dvd rom un sesi arttı yuklerken ses yapıyo sorun olurmu ?

hala yüklüyo ve kafam patladı hap alıcam :D

kardeş şu dma pio mevzularını kurcaladın mı? dvd rom'un firmware'i up-to-date mi?
  • Forumdan bir arkadaş hem samsung'a hemde dvd'yi üreten firmaya mail atmıştı onun cevaplanmasını bekliyoruz.
  • quote:

Aramızda kalsın benim ki 2.5 saat sürmüştü Ama yükledikten sonra o oyunu en son ayarlarda oynamak beklediğine hatta bu bilgisayarı aldığına değiyor.

valla peygambersabrı varmış sende de :D
  • quote:

Forumdan bir arkadaş hem samsung'a hemde dvd'yi üreten firmaya mail atmıştı onun cevaplanmasını bekliyoruz.

Ok. Bekleyelim. Ama bana gddr 3 olduguna dair teyit gelirse alıyorum aleti. Eski laptop'ımda yüzlerce dvd yazıp dvd writer'ını bozmus bir kullanıcı olarak bir sekilde o aleti de düzeltebileceğimi dusunuyorum. Zaten arşiv'den (ayıptır soylemesi 2tb) kullanıyorum oyunları filmleri dizileri :))
  • quote:

Forumdan bir arkadaş hem samsung'a hemde dvd'yi üreten firmaya mail atmıştı onun cevaplanmasını bekliyoruz.

başka bir arkadaşta vista otomatik olarak pio'da çalıştırabilir dma'ya getirince hızlanır demişti.isterseniz bir kontrol edin.yazılıma gerek kalmadan çözülebilir belki.
  • Beyler lütfen biriniz gpu-z indirip memory ve core saat hızlarına bakabilir mi ve screenshot koyabilir mi foruma :D meraktan çatlicam sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: rolanddes

quote:

quote:

Nedense nba2k9 yüklenirken çok ses yapıyor eski bilgisayarımda da böyleydi ama bu kadar yavaş değildi bizim sorunumuz o yavaşlık zaten.
    quote:

ya dvvd baya yavaşya nba 2k9 yüklüyorum dvd rom un sesi arttı yuklerken ses yapıyo sorun olurmu ?

hala yüklüyo ve kafam patladı hap alıcam :D

kardeş şu dma pio mevzularını kurcaladın mı? dvd rom'un firmware'i up-to-date mi?

nereden bakıcaz ona bi yardımcı olursan bakarım

• quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

Beyler lütfen biriniz gpu-z indirip memory ve core saat hızlarına bakabilir mi ve screenshot koyabilir mi foruma :D meraktan çatlicam sonunda

bakıcaktım açılmadı 2k9 u hayırlısıyla bi yüklersem bidaha deniycem
  • Efendim ithalatçı firma bu ürünün ekran kartı için DDR3 dedi ancak, teknik servislerinden tekrar araştıracaklar kesin olması için. Kesin cevap gelince size tekrar e-mail ile bilgilendireceğiz efendim.

şeklinde geldi cevap arkadaslar..
  • @srdr91
    kardes cok ayrıntılı anlatamayacağım ama bilgisayarıma sag tıklayıp özelliklere oradan donanım ve aygıt yoneticisine girip secondary ide channel'a çift tıklayarak gelişmiş ayarlarda dma ve pio secimi kısmına ulasabilirsin.. oraları kurcala ya da netten bu konuyu arastırabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 15 Haziran 2009; 15:53:30 >
  • arkadaşlar sadecenotebook'un sitesinden (ve onlar da ithalatcı fimadan) üründe gddr ekran kartı oldugunu teyit ettiler.
  • arkadaslar bende laptop alıcam ACR AS6930G-SamsungR520 arasında kararsız kaldım samsung net olarak 4gb ram 1gb ekran kartımı görüyor yoksa 3gb ram 1gb ekran kartımı. Yada crysıs gibi oyunları kaldırabiliyormu..
    Samsung alanlar elinde bulunanlar Yarıdmcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzade15

arkadaslar bende laptop alıcam ACR AS6930G-SamsungR520 arasında kararsız kaldım samsung net olarak 4gb ram 1gb ekran kartımı görüyor yoksa 3gb ram 1gb ekran kartımı. Yada crysıs gibi oyunları kaldırabiliyormu..

kardeş 1 gb ekran kartı 4 gb ram görüyor vista da.ben denemek için fear 2 yi yükledimdaha önce bitirmiştim 3 dvd oyun full ayar da bana mısın demiyor süper ötesi haberiniz olsun makine oyun canavarı ama cod 6 yı bekliyorum artık oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzade15

arkadaslar bende laptop alıcam ACR AS6930G-SamsungR520 arasında kararsız kaldım samsung net olarak 4gb ram 1gb ekran kartımı görüyor yoksa 3gb ram 1gb ekran kartımı. Yada crysıs gibi oyunları kaldırabiliyormu..

Kardes sen intagrated ekran kartı olan modellerden bahsediyorsun. Bu ise dedicated ekran kartı. Bunun 4 gb ram'i var. ayrıca ekran kartının da 1 gb ram'i var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 15 Haziran 2009; 17:35:15 >
  • bana bu modelin xp için ekran kartı sürücüsünü yollayabilirmisiniz?
    ati nin kendi sitesinde ve diğer sitelerde bulamadım
  • Arkadaslar forumda bir de r560'cılar topic'i var. Bundan daha revaçta. Internette tam olarak bir fiyat goremedim ama sanırım r520'den daha pahalı. Aralarında ne farkı var ki?..
  • aralarındaki far benim bariz gözlemlediğim
    9600 gt ekran kartı var o makinede ddr3
    ramlar dd3
    işlemcileri daha yüksek seri
    fiyatı da haliyle 2000 lira ve üstü

kasası da gül kırmızılı siyahlı bişe güzel ama benim için pahalı :8
  • VİSTAYI GÜNCELLEDİM ve yeni puanlama şöyle;

Samsung R520 Derneği

buda boşta çalışırken hali;

Samsung R520 Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 15 Haziran 2009; 19:44:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

VİSTAYI GÜNCELLEDİM ve yeni puanlama şöyle;

Samsung R520 Derneği

vista yı nasıl güncelledin sölermisin bende güncelliyim
  • @srdr91 windows Update varya onunla güncelemeleri denetle ve yeni güncellemeleri kur..

sonrada puanlamanın orada puanımı güncelle var oraya tıkla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.