Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@chiller
    everest ile ısıları bi kontrol edebilirimisin özellikle gpu ısısını( boşta ve oyunda iken) cihazın artı ve eksiilerini sıralarsan sevinirim. bütün güncellemelerden sonra vista puanlarını da alırsak iyi olur. 3dmark ta 6850 puanı 1280x çözünürlüğünde mi ve hangi sürücüyle aldın? ekran kartına oc de istiyecem ama seni fazla zorlamak istemiyorum
    teşekkürler

bu arada sanırım bataryayı çıkarıp kullanıyorsun cihazı sana tavsiyem eğer bir güç kaynağın yoksa bunu yapmaman çünkü ani voltaj düşmelerinde ve elektrik kesilmelerinde ankartın zarar görebilir.ha illa görecek diye bişey de yok tamamen şansına kalmış bir durum.ama bataryanın ömrünü 2-3 ay uzatacağım diye riske girmeye değer mi bu sana kalmış

6850puanı 1366*768 çözünürlükte yaptım. puanlamaları ve ısı değerlerini üste verdim..

• sizinmagaza.com dan r520. yarında r522 eklenecek alabilirsiniz yarın axesse 5 taksit ve 10 taksite %2 faiz seçeneği konacak beklerseniz
    20 tane stokta var
  • 3DMARK06 PUANI;

Samsung R520 Derneği

VİSTAYI GÜNCELLEDİM ve yeni puanlama şöyle;

Samsung R520 Derneği

buda boşta çalışırken hali;

Samsung R520 Derneği

buda oyundayken ısı olayı

Samsung R520 Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 15 Haziran 2009; 20:47:06 >

• @chiller
    cevaplar için tşkler
    görünüşe göre cihazın dehşet bi oyun performansı var bu performansı 2000-2500 ytl lik cihazlar halihazırda sunamıyor.cihazın tek problemi dvd okuma sanırım o da çözülürse cihaz için f/p kralı diyebiliriz(bu arada 5.1 desteği de olsaymış tadından yenmezmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 15 Haziran 2009; 20:45:05 >
  • quote:

@chiller
    cevaplar için tşkler
    görünüşe göre cihazın dehşet bi oyun performansı var bu performansı 2000-2500 ytl lik cihazlar halihazırda sunamıyor.cihazın tek problemi dvd okuma sanırım o da çözülürse cihaz için f/p kralı diyebiliriz

vallah aslında ben pek anlamıyorum yani bayadır güncel değilim bu konularda... yani puanlar bu dediğiniz gibiyse ne mutlu bana

• vista puanlarında tek soru işareti ram puanı 5.0(güncelleme düzelme ihtimali olabilir) .benim acer cihazda 3gb ram ile 5.9 ram puanı var .ama diğer puanlar gayet iyi.hele 3dmark puanı dehşetbence cihazı alan arkadaşlar direk dvd sürücünün okuma problemine kanalize olsunlar biz alacak arkadaşlara da yön vermiş olacaklardır.ama r522 siyah olması ve işlemci+hdd fazlalığıyla benim için daha ön planda gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 15 Haziran 2009; 20:55:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

@srdr91 windows Update varya onunla güncelemeleri denetle ve yeni güncellemeleri kur..

sonrada puanlamanın orada puanımı güncelle var oraya tıkla

direk puanımı güncelleştir dedim 5.0 oldu :D
  • bu arada led ekranı divx filmlerde deneyen oldu mu görüntü nasıl?
  • makinam gelmiş yarın öğlen elimde ekran kartı ses olayına ve dvd ye bakıp mesaj atacağım bir sey sormak istiyorum bu vistanın puanları ne işe yarıyor yuksek ya da olacak olması makineyi etkilyor mu...
  • quote:

bu arada led ekranı divx filmlerde deneyen oldu mu görüntü nasıl?

Vallah ben şimdi sen yazınca aklıma geldi baktım gerçi çok kaliteli çekim divxlerim yok ama olanların bir kaçına baktım.. ekranın bakış açısı önemli eğer biraz yamuk bakarsan görüntü tuaf oluyor yani bişey belli olmuyor.. lcd veya bu tip ekranlarda böyle midir hep
  • @flyvolf
    puanlar ne kadar yüksek ise performans daha iyi demektir

@chiller
    evet işte ekrana soldan sağdan baktığında aşırı bi flulaşma olmaması gerekiyor(daha eski cihazlarda bu tür yanlardan bakıldığında flulaşmalar fazladır) ve ekran parlak ekran olmalı.ama led teknolojisi yeni olduğu için ve aldığım emin bir kaynaktan ekranın kaliteli olduğu yönünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardafirat

bana bu modelin xp için ekran kartı sürücüsünü yollayabilirmisiniz?
    ati nin kendi sitesinde ve diğer sitelerde bulamadım

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.37〈=Turkish

Verdiğim linkten indirebilirsiniz, ilk sayfaya da ekledim linki bilginize.

Bu arada listede olmayan kullanıcılar özel mesaj yoluyla irtibata geçerlerse isimlerini derneğe eklerim, mesajlar çok hızlı yetişilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 15 Haziran 2009; 21:24:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

quote:

Orjinalden alıntı: ardafirat

bana bu modelin xp için ekran kartı sürücüsünü yollayabilirmisiniz?
    ati nin kendi sitesinde ve diğer sitelerde bulamadım

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.37〈=Turkish

Verdiğim linkten indirebilirsiniz, ilk sayfaya da ekledim linki bilginize.

Bu arada listede olmayan kullanıcılar özel mesaj yoluyla irtibata geçerlerse isimlerini derneğe eklerim, mesajlar çok hızlı yetişilmiyor.

@HaKaN18, bizim indirmemiz, değiştirmemiz gereken Vista driverleri var mı? gerçi benim cihazın altında MAYIS 2009 yazıyor üretim tarihi falan olabilir mi?

• Hayır yüklenmesi gereken birşey yok, zaten Vista bütün sürücüleri kurulu biçimde geliyor.

İleride ekran kartı sürücüsü güncellenince onun için güncelleme yapılabilir. Bir de Dvd sorununu çözmek için güncellemek gerekecek herhalde.

Verdiğim sürücüler XP kurmak için ya da yanlışlıkla recovery bölümünü silip Vista yükleyenler için.
  • 522 benimde cok hosuma gitti carsamba gunu ankara'ya gidiyorum ordan alirim heralde.benim sormak istedigim bu p8600 islemcilerle bu t6600 islemcileri degistirlebiliyo mu? asus n50vn ile arasinda 400tl fark var, board chipsetleri aynimidir bunlarin? islemcilerden biri 1066Fsb digeri digeri 800,diger islemciyi taktigimizda kendi performansini alabilirmiyiz? RAM ler standard 800 sanirim 1066 lik ram var mi?

edit : asus n50vn ile samsun 522 yi karsilastirisak

islemci
    __________________________FSB L2 Mhz watt Nm Cores 3dMark
    Intel Core 2 Duo P8600 Penryn 1066 3072 2400 25 45 2 2140
    Intel Core 2 Duo T6600 Penryn 800 2048 2200 35 45 2 ---

ekran karti ikiside 1gb

__________________________shader CoreSpd shader MemSpd bus DireX Nm 3dmark2006
    NVIDIA 9650M GT_____NB9P 32 550 1325 800 128 10 55 4808
    ATI____HD 4650______M96 320 550 550 800 128 10.1 55 6671

islemci %5-10 farkettirir diyor notebookcheck.net , ama ekran kartinda %40 civari performans farki var,ayrica asus 400tl daha pahali, samsung da ekstradan 70gb hd ve 1gb ram var? samsun bayagi agir basiyor ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgepapaz -- 16 Haziran 2009; 1:52:43 >

• kardes mcfree kaldır msn sorunu hallolur ok cozemezsen email at
    mustafa.ayten33@gmail.com
  • kurulum cdsi var bende cıktı ayrıca cihazın kurtarma bolumu hp ve bircok notebookta oldugu gıbı gorunmuyor yanı gizli yapılmıs bu super yanlıslıkla sılmelere karsı korunmus bu hatayı yapan cok kısı var memlekette :)
  • ses sorunu icin ses ayarlarından ayarlama yapınca düzeliyor
  • ben ses ile ilgili bir sıkıntı göremedim kulaklıkla da denedim ama şimdilik birşey yok gerçi arkadaş ayarlardan düzeliyor diye.nereden düzeldiği yazılırsa diğer arkadaşlar da sorunu halletmiş olur.bu arada dvd sürücü de dma yok sanırım buna bakan oldu mu?
  • abiler yardım edin kdv ötv indirimi uzamısken bi laptop alma vakti geldi bugün güvenilir bir siteden alıcam fakat 520 mi 522 mi kafam cok karısık 520 alıcakdım birden bu 522 çıktı ne yapıyım yardım ederseniz...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.