Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kardeşimin de işlemcisi dual core t2300 o da senin ki gibi yüksek görünüyor ama aslında öyle değil örneğin pes2009'da ayarlara gir oradan bakarsan seninkinin yetersiz olduğunu söyleyecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

dual core T3200 işlemcili ve 4 gb ddr2 ramli bir laptopda bile aşağıdaki sor var. Bu bilgisayarda işlemci nsıl 5 oluyor anlamadım

• [Deleted by Admins]
  • 3D mark 06 testi yapın, işlemci skorunda farkı görürsünüz.
  • Gerçek sonucu matematiksel ve 3 boyutlu uygulamaları içeren test programları ile alabilirsiniz. 3dmark, pcmark, vs gibi. Vista işlemcinin sahip olduğu saat hızına bağlı puanlar veriyor.
  • arkadaşlar R520 de ekran kartı 1 gb ve 128 bit normalde 256 bit olamsı gerekmez mi?
  • Hayır gb mb ile bir alakası yok, 128 bit bir ekran kartı. 256 bit ekran kartları daha üst modellerde mevcut.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Onlar için de min. 2500 TL civarı bir para lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadost0

arkadaşlar R520 de ekran kartı 1 gb ve 128 bit normalde 256 bit olamsı gerekmez mi?

benim bildiğim 128bit oluyor 4650'ler, masaüstüde aynı laptopta diye biliyorum..
  • bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
  • @black24
    69 derece oyundayken hiç problem değil, benim cihaz crysiste 85-90 ları görebiliyor.samsung cihazın ısı değerleri çok iyi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@black24
    69 derece oyundayken hiç problem değil, benim cihaz crysiste 85-90 ları görebiliyor.samsung cihazın ısı değerleri çok iyi görünüyor.

Sağol kardeş bilgilendirdiğin için.Ben masa üstünde celeron 2 ghz 478 pin kullanıyodum tabi bu sıcaklıklara laışık değilm
  • Bu aleti Airties modemle ( bendeki 211 ) kullanan var mı ? yaklaşık 1 saatte bir kopma yaşıyorum. Masaüstünde en ufak bir sorun yok. Araştırdım olayın WAP şifreleme ile alakalı olabiliceğini buldum. WEP şifreleme henüz denemedim ama bir de şöle bir yazı buldum bu durumla alakalı ;

Selam
    Dediğin yöntemi biraz zorda olsa yaptım (direkt yazdığın gibi bir sekme bulamadım)
    Sonuç güzel.....
    şuan sorunsuz olarak 20 dk dır kesintisiz kopma olmadan wirelees i kullanıyorum
    Tam olarak şöyle.....
    1-Aygıt yöneticisinden
    2-ağ bağdaştırıcıları
    3-wireless---> sağ tıkla
    4-Advanced kısmında--->property altında
    5-power management i tıkla
    Yan tarafında ki value nin altını tıkla(orası boş olsun) ve onunda altındaki güç seviyesini highest değerine getir

Tamam de çık
    Sorun düzeldi........

Tabi doğal olarak pil tüketimi oldukça arttı.......

WAP + şu yöntemi deniim bi bakalım. Ancak siz bu konu hakkında bir bilginiz varsa gene de yazın.

• @fLaVa

acaba gta4 den fraps adlı fps programını yükleyip screenshot koyabilirmisin böylelikle nasıl akıcı olduğunu ya da hangi ekranlarda nasıl fps aldığını rahatca görebiliriz
  • sadecenotebook'tan mı hizlial'dan mı siparis vermeli?
    hangisi daha güvenilir?
  • ikisine de gözün kapalı güvenebilirsin
  • beyler bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim...

http://xtreview.com/addcomment-id-8571-view-Samsung-r522.html
  • GM45 ve PM45 anakart chipsetlerinden hangisi güncel yeni olan ve daha ii yani ileriye dönük?
  • sizinmagaza.com danda alabilirsiniz bilginize
  • quote:

gm45 lerde ddr3 desteği var pm lerde yok

hocam yanlışın var pm 45 de destekler ddr3 ü
    http://www.intel.com/Products/Notebook/Chipsets/PM45/PM45-overview.htm
  • evet şimdi baktım yanlış hatırlamışım
  • quote:

evet şimdi baktım yanlış hatırlamışım

Bizimkiler de pm45 gayet destekliyor ama acer anakarta ddr2 slotu koymayı uygun gördü :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.