Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PM45 ile GM45 arasındaki farklar ne arkadaşlar? Hangisini tavsiye edersiniz ?
  • PM45 LER GM45LERden daha iyiydi diye hatırlıyorum masaustu pclerden cunku pm45ler overclock icin daha stabil olması lazım gm45lerden fark olarak

peki ben birsey sorayım r520 de 802.11 N desteği varmı bulamadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EysaNDmrcN -- 17 Haziran 2009; 11:26:57 >
  • arkadaşlar r520 lerde xp downgrade seçeneğimiz var mı ?

sinir oldum. vistaya. saçmalıklar sistemi gibi bişi...

yoksa kendimiz mi formatlayıp kurmak zorundayız...
  • arkadaşlar gpu-z den bir ekran kartı hızlarını alabilimiyiz nedir acaba
  • 600 gpu 800 ram
  • bu değerlerde bir 3d mark 06 puanıma bakayım ne kadar fark ediyor acaba bende hp varda
  • hp deki ram hızı 667mhz olması lazım yanılmıyorsam eğer
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar r520 lerde xp downgrade seçeneğimiz var mı ?

sinir oldum. vistaya. saçmalıklar sistemi gibi bişi...

yoksa kendimiz mi formatlayıp kurmak zorundayız...

Biraz daha sabredip windows 7 ye geçmek en iyisi...
  • @sulo61gun
    evek dostum hp dekiyle bütün özellikler aynı fakat hp de sanırım fazla ısınmasın diye ddr3 ramleri 667 mhz hızında çalıştırmışlar.Fakat bu bilgisayarda 800 mhz olduğundan puan bu kadar iyi.
  • t6600lüyü alan deneyen yokmu
  • crysis warhead yüklüyorum bakalım nasıl bir performans verecek...
  • Bu arada R520 ye XP yükleyen oldu mu?

ben denicem bakalım nasıl olucak...

Bende boot XP CD si var bununla HDD yi yeniden bölücem acaba C deki VİSTA yedeklemesine zarara verir mi?
    geri yükleme olayı iptal olur mu?
  • yaa beyler daha doğrusu bu geri yükleme dalgası varya 20GB yer ayırmış onun için ben bu yeri silsem ne olur?

20GB yer geri yüklemek için gereksiz değil mi yazık günah yaw... çakarım cd den formatı olur biter..

siz nasıl kullanıyor sunuz?
  • R520 nin ses sorununa bi çare bulan oldumu sesi çokm iyi değil cep telefonu sesi gibi çıkıyor bas ayarı filan yaptım ama olmadı dedimki kulaklıktan iyi çıkar sony kulaklık taktım yine ses vermedi sanırım ses kartında birsey var bi güzellik bulan varsa yazsın tesekkürler
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • dvd sorunu sanırım herkezde var malesef ama herkez yazılım ile aşılacağını düşünüyor.ama sırf bu yüzden makineyi almamak ne kadar doğru bilmiyorum.çünkü makine gerçekten çok güzel ve oyunları yavaş yüklese de yüklüyor sonuçta oyun yüklerken oyalanacak başka birşey bulmak lazım.mesela sevdiğin bir diziyi izlerken yüklersen ne kadar sürdüğü umrunda bile omuyor.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doganumut

dvd sorunu sanırım herkezde var malesef ama herkez yazılım ile aşılacağını düşünüyor.ama sırf bu yüzden makineyi almamak ne kadar doğru bilmiyorum.çünkü makine gerçekten çok güzel ve oyunları yavaş yüklese de yüklüyor sonuçta oyun yüklerken oyalanacak başka birşey bulmak lazım.mesela sevdiğin bir diziyi izlerken yüklersen ne kadar sürdüğü umrunda bile omuyor.:)

Güzel çözüm bence...
  • ya benim anlamadıgım herkes yavaş diyor kimse mi servise götürmedi veya çağrı merkeziyle irtibata geçmedi.
  • Bu aslında samsung için üzerinde durulması gereken bir sorun ama alan arkadaşlar ilgili kişilerle temasa geçip sorun çözülmeli. Yoksa bence büyük bir eksi özellik diye düşünüyorum. Ayrıca r22 de bu sorun var mı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.