Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: srdr91

quote:

Orjinalden alıntı: wadet

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Dvd sorunu olmayan var mı peki ?

yok

ya şu dvd sorunu yazılımla çözülse de rahat rahat alsak ya gerçi bir ses den bahsediliyordu. adaptöre bağlandıgında ekran kartı tarafından geliyormuş. onun fan sesi oldugu kesin dimi? böyle cızırtılı bişey değil?

ses sorunu diye bişey yok

bende de ses sorunu yok daha önce de yazmıştım gece film izlerken çok sessiz ortamda bile ses duymadım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: bende de ses sorunu yok daha önce de yazmıştım gece film izlerken çok sessiz ortamda bile ses duymadım ben

Adaptör bağlı iken oyun oynadığında bir ses geldiğinden bahsedilmişti. Oyun oynarken var mı böyle bir durum?
  • Ben bu aletten daha sessiz bi notebook görmedim . Hatta ilk aldığım zaman fanlar dönmüyor mu diye kafayı koyup bi 1-2 dk ses çıksın diye bekledim ama nafile. Hele benim masaüstünden sonra cennetlik diyorum bu alet için resmen kafa ütülüyomuşuz da haberimiz yokmuş. Anca film falan izlerim artık masaüstünde o kadar.
  • ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM SANIRIM DVD NİN SORUNUNU ÇÖZDÜM EMPİRE TOTAL WAR OYUNUN CDLERİNİ YÜKLÜYORDUN FN İLE F8 TUŞUNA BASINCA BİR YER ÇIKTI BURASI MALUMUNUZ BİLGİSAYARIN FAN HIZININ YAPILDIĞI YER SİLENT MODE NORMAL MODE VE PERFORMNAS MODE VAR SİLENTTE CD Yİ BİLGİSAYAR YAVAŞ YAVAŞ ATIYORDU PERFORMANS YAPINCA DVD ROM BİRDEN HIZLANDI SONRA TEKRAR SİLENT YAPTIM BAKTIM YAVAŞLADI ARDINDAN TEKRAR PERFORMANS YAPINCA CD HIZLANDI VE 4.14 GB LİK OYUN DOSYASINI 6 DAKİKADA HARİCİ DİSKİME ATTI BU DA GAYET GÜZEL İSTERSENİZ BİR DENEYİN SAYGILAR... SANIRIM BU TUŞ BİLGİSAYARIN HERSEYİNİN SESSİZ YADA YÜKSEK PERFORMANSTA ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR BENİM TEK TAKINTIM İSE LAPTOPUN SESİ OLDU ADAM GİBİ BASI YOK ÇÖZÜM BULAN VARSA PAYLAŞSSIN LÜTFEN SAYGILAR...
  • pardon yanlış yazmışım performans mode değil speed mode diyecektim fn f8 ile speed modeye getirin işiniz tamamdır
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar r522 siparişimi verdim sadecenotebook'dan..
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rolanddes

Arkadaşlar r522 siparişimi verdim sadecenotebook'dan..

522 mi... hayırlı olsun artık vermişsin siparişi

Teşekkürler..
  • ya beyler hala SES sorunu konuşuluyor SES MES sorunu yok bu cihazın. !!!!!!!!!!!!!!!!!

sadece DVD yavaş okuyor.. Onuda XP kursam anlıyacam donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu...
  • O zaman dört dörtlük bilgisayar oldu, tadından yenmez ben de R520 siparişi vereyim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

ya beyler hala SES sorunu konuşuluyor SES MES sorunu yok bu cihazın. !!!!!!!!!!!!!!!!!

sadece DVD yavaş okuyor.. Onuda XP kursam anlıyacam donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu...

Birkaç mesaj yukarıda dvd okuma hızının cihazın düşük ses modunda çalışmasından kaynaklandığını ve fn + f8 kombinasyonuna basarak modlar arasında geçiş yapıldığında sorunun ortadan kalktıgını yazıyor..

Ses sorunundan bahseden arkadaşlar ise su an sanırım burada değiller. (fişe takılı iken ekran kartını yoran uygulamalar calıstırıldıgında aletten bir ses gelmesi mevzusu) O konuda da benim bilgisayar gelince yorum yaparım artık ben.. (alet yarın gelse ertesi gun bişiler yazarım buraya merak etmeyin..)
  • vallah ben de az önce XP kurdum HDD yi 3 böldüm. Geriyükleme için ayrılan yer duruyor kurulum basit oldu sadece BİOS tan ACHI yi disable yaptım ve kurdum... ofis 2003 cdsi vardı onu kurdum gene yavaş okudu...

daha denemeler yapıcam...
  • chiller fn + f8 denedin mi yavaş okuma icin ?
  • Bu özelliği biliyordum ama dvd kullanırken hiç denememiştim sen yazdıktan sonra denedim ve haklısın baya farkediyor.7028 öğeli 577 mb'lık bir klasör'ü normal mod 4.20 sn'de speed mod 2.30 sn'de attı bununla birlikte sorunun kesinlikle yazılımsal olduğunu hatta tek bir tuşla halledilebileceğini öğrenmiş olduk tespitin için teşekkür ederim.Artık almak isteyenlerin içi rahat olabilir ses olayınada gelirsek bilgisayarda bir ses sorunu yok arkadaşlar sadece fiş takılıyken fan'ın olduğu yerden bir ses geliyor ama o sesi duymanız için kulağınızı dayamanız gerekiyor yani anlayacağınız bu bir sorun değil siz sesli laptop görmemişsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: flyvolf

ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM SANIRIM DVD NİN SORUNUNU ÇÖZDÜM EMPİRE TOTAL WAR OYUNUN CDLERİNİ YÜKLÜYORDUN FN İLE F8 TUŞUNA BASINCA BİR YER ÇIKTI BURASI MALUMUNUZ BİLGİSAYARIN FAN HIZININ YAPILDIĞI YER SİLENT MODE NORMAL MODE VE PERFORMNAS MODE VAR SİLENTTE CD Yİ BİLGİSAYAR YAVAŞ YAVAŞ ATIYORDU PERFORMANS YAPINCA DVD ROM BİRDEN HIZLANDI SONRA TEKRAR SİLENT YAPTIM BAKTIM YAVAŞLADI ARDINDAN TEKRAR PERFORMANS YAPINCA CD HIZLANDI VE 4.14 GB LİK OYUN DOSYASINI 6 DAKİKADA HARİCİ DİSKİME ATTI BU DA GAYET GÜZEL İSTERSENİZ BİR DENEYİN SAYGILAR... SANIRIM BU TUŞ BİLGİSAYARIN HERSEYİNİN SESSİZ YADA YÜKSEK PERFORMANSTA ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR BENİM TEK TAKINTIM İSE LAPTOPUN SESİ OLDU ADAM GİBİ BASI YOK ÇÖZÜM BULAN VARSA PAYLAŞSSIN LÜTFEN SAYGILAR...

• Hadi hayırlısı bakalım :)

ya beyler burada bende XP yükledim.. C - D - G diye böldüm

C: Vista
    D: XP SP3
    G: depo

ancak XP yi yükleyince Vista yok oldu açılışta çıkmıyor geri yükleme yapıcam herhalde o zaman oda açılışta çıkar..

Neyse sorum şu;

XP ATI driveri lazım bana bir türlü XP deyken ATİ driveri kuramadım hata veriyor...

acaba 4650 Mobile driver farklımı oluyor...
  • merhabaaaa
    bende dün itibariyle R520 sahibiyim
    photoshop ve diğer fotoğraf programlarıyla çalıştığımdan nasıl bir performans sergilediğini merak ediyorum
    bakalım görücez artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapt73

merhabaaaa
    bende dün itibariyle R520 sahibiyim
    photoshop ve diğer fotoğraf programlarıyla çalıştığımdan nasıl bir performans sergilediğini merak ediyorum
    bakalım görücez artık

hayırlısı olsun, görüşlerini buraya yazarsın...
  • quote:

520 ve 522 arasında kaldım

@nET::..
    nası yani sen değilmiydin başka bir topicde vista basice ve r522 nin siyah rengine takan
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.