Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyvolf

ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM SANIRIM DVD NİN SORUNUNU ÇÖZDÜM EMPİRE TOTAL WAR OYUNUN CDLERİNİ YÜKLÜYORDUN FN İLE F8 TUŞUNA BASINCA BİR YER ÇIKTI BURASI MALUMUNUZ BİLGİSAYARIN FAN HIZININ YAPILDIĞI YER SİLENT MODE NORMAL MODE VE PERFORMNAS MODE VAR SİLENTTE CD Yİ BİLGİSAYAR YAVAŞ YAVAŞ ATIYORDU PERFORMANS YAPINCA DVD ROM BİRDEN HIZLANDI SONRA TEKRAR SİLENT YAPTIM BAKTIM YAVAŞLADI ARDINDAN TEKRAR PERFORMANS YAPINCA CD HIZLANDI VE 4.14 GB LİK OYUN DOSYASINI 6 DAKİKADA HARİCİ DİSKİME ATTI BU DA GAYET GÜZEL İSTERSENİZ BİR DENEYİN SAYGILAR... SANIRIM BU TUŞ BİLGİSAYARIN HERSEYİNİN SESSİZ YADA YÜKSEK PERFORMANSTA ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR BENİM TEK TAKINTIM İSE LAPTOPUN SESİ OLDU ADAM GİBİ BASI YOK ÇÖZÜM BULAN VARSA PAYLAŞSSIN LÜTFEN SAYGILAR...

kardeşim daha denemedim am silent ve süper modu fark etmiştim.fakat bana bilgisayarın hızını etkiler gibi gelmişti.cdnin okuma hızını etkileyeceğini düşünmemiştim.şuan işteyim akşam eve gidince deneyeceğim.eğer olursa da sana kucak dolusu sevgiler:) Allah razı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: rolanddes

quote:

Orjinalden alıntı: bende de ses sorunu yok daha önce de yazmıştım gece film izlerken çok sessiz ortamda bile ses duymadım ben

Adaptör bağlı iken oyun oynadığında bir ses geldiğinden bahsedilmişti. Oyun oynarken var mı böyle bir durum?

valla kardeş ben oyun oynarken bazen bilgisayarı açık bırakıp tv falan izlediğim oluyor oyun açıkken pause de değil yani denemek için ısı falan nasıl diye bende daha önce hp pavilion vardı onunla kıyaslanamaz sıcaklığı.bu makine çok daha düşük sıcaklıkta ki bu hissedilebilir sıcaklığı klavye üzerinden.ayrıca fanın oradan deli gibi sıcak hava çıkışı var yani soğutma sistemi güzel işliyor.böyle kullanırken bile ben sese rastlamadım.

• [Deleted by Admins]
  • 64 bit işletim sistemi 32 bit uygulamaları da çalıştırır değil mi?
  • Bu modellerin hiç biri 64bit değil.
  • Bilgisayarda ses filan yok bence.Bende gece sessiz ortamda film izledim ses yok.Ses anca kulağını dayıcaksın klavyeye o zaman duyucaksın. :)

Bu arada Fn+F8 denemedim ama arkadaşlar galiba sorunu çözmüş.Ayrıca böyle bir özellik olması bence çok iyi. İsteğe bağlı olarak, ne yaptığına bağlı olarak değştirebilrsin

Yaklaşık 1 hafta oldu alalı.Bir sorunla karşılaşmadım henüz.Exa dan aldım ben.R522 de gelmiş oraya..
  • [Deleted by Admins]
  • 64 olmasa da görebiliyor bilgisayarar 4 gb i bi arkadaşımda sony vaio vardı 32 bit olmasına rağmen görüyordu 4 gbı . sanırım bi ayarı var.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

wadet valla aklım karıştı. Acaba 64 bit desteklediği için mi 32 bitte de 4 gb görebiliyor.
    yani kısaca bu pc yi alanlar 4 gb görebiliyor değil mi 4 gb diye ?

sp1 den sonraki vistada artık 4 gb görüyor ama kullanmıyor yani görmesi ile kullanması ayrı şeyler.
    eğer kullanılmasını istiyorsak 64 bit yüklemeliyiz.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Ovv bunu bilmiyordum bak. 64 bit ile geliyor zannediyordum
    O zaman 522'nin 520 den üstün yanı var eksiği yok.

522 almalı o zaman

• YA arkadaşlar ben bi türlü bluetooth u kullanmayı beceremedim kullanmayı becerenler bana bi anlatsın bluetooth bulunamadı gibi bişey diyor
  • Ekran kartı sıcaklığına nasıl bakacağım ?
  • @HITM@N
    everest programı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 19 Haziran 2009; 21:56:40 >
  • merhaba arkadaşlar fn f8 modunun işe yaradığına çok sevindim böylece dvd meslesini aşmış olduk şimdi gelelim sese ses de bir skıntı yok ama daha evvel toshiba kullanıyordum ve onda altec leansing hapörlör olduğu için ses mükemmeldi r522 de pek bas yok ama işin kötü tarafı sony kulaklıkda bile iyi ses vermiyor radyo cızırtısı gibi oluyordu bunu da şöyle düzelttim driver genius programıyla realtekin (ses kartımız) en son driverinin indirerek kurdum şimdi ses daha net geliyo yararlanmak isteyen varsa deneyebilir saygılar... AYRICA BENİM LAPTOPTAN CIZIRTI YA CDA SES GELMİYO BAZI ARKADAŞLAR YAZIYOR FAN TARAFINDAN SES GELİYOR FİLAN DİYE AMA BEN DE YOK HARDDİSKİN SESİ İLE KARIŞABİLİR İKİ TARAFA DA KULAK VERİP DİNLEDİM HARDDİSKTE VAR AMA FAN TARAFINDA YOK HA BİRDE GÖRDÜĞÜM EN SESSİZ LAPTOP FAN SESİ NEREDEYSE YOK TAEKRAR TAVSİYE EDİYORUM..
  • Adaptörden cızırtı sesi geliyor kulağımı yaklaştırdığımda. Sende de geliyor mu flyvolf.

Bir de everest ultimate i kurdum trial versiyon diye göstermedi ekran kartı sıcaklığını. Home edition ise hi. göstermiyor.
  • @HITM@N
    neden trial kuruyosunki?serials.ws den register yapabilirsin programın sürümüne göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 20 Haziran 2009; 9:23:08 >
  • arkadaşlar sadecelaptop sitesi güvenlimidir bende 520 sahibi olucam ordan almayı düşünüyorum bir sorunla karşılaşma riskim varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.