Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@HITM@N

anakartın o kadar sıcak olması bana normal gelmedi.diğer ısılar normal

Bana da epey fazla geldi o sıcaklık.
    Ancak birşeyi farkettim. Anakart sıcaklığı cpu'nun core2 sıcaklığı ile her zaman aynı. Sanırım anakart diye o sıcaklığı gösteriyor everest
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doganumut

quote:

Orjinalden alıntı: flyvolf

ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM SANIRIM DVD NİN SORUNUNU ÇÖZDÜM EMPİRE TOTAL WAR OYUNUN CDLERİNİ YÜKLÜYORDUN FN İLE F8 TUŞUNA BASINCA BİR YER ÇIKTI BURASI MALUMUNUZ BİLGİSAYARIN FAN HIZININ YAPILDIĞI YER SİLENT MODE NORMAL MODE VE PERFORMNAS MODE VAR SİLENTTE CD Yİ BİLGİSAYAR YAVAŞ YAVAŞ ATIYORDU PERFORMANS YAPINCA DVD ROM BİRDEN HIZLANDI SONRA TEKRAR SİLENT YAPTIM BAKTIM YAVAŞLADI ARDINDAN TEKRAR PERFORMANS YAPINCA CD HIZLANDI VE 4.14 GB LİK OYUN DOSYASINI 6 DAKİKADA HARİCİ DİSKİME ATTI BU DA GAYET GÜZEL İSTERSENİZ BİR DENEYİN SAYGILAR... SANIRIM BU TUŞ BİLGİSAYARIN HERSEYİNİN SESSİZ YADA YÜKSEK PERFORMANSTA ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR BENİM TEK TAKINTIM İSE LAPTOPUN SESİ OLDU ADAM GİBİ BASI YOK ÇÖZÜM BULAN VARSA PAYLAŞSSIN LÜTFEN SAYGILAR...

kardeşim daha denemedim am silent ve süper modu fark etmiştim.fakat bana bilgisayarın hızını etkiler gibi gelmişti.cdnin okuma hızını etkileyeceğini düşünmemiştim.şuan işteyim akşam eve gidince deneyeceğim.eğer olursa da sana kucak dolusu sevgiler:) Allah razı olsun

bu olayın aynısı şuan kullandığım TOSHIBA laptop ta da var... Sistem tepsisinde CD/DVD Akustik Susturucu denilen bir program var. Sağ tıkladığımda iki seçenek geliyor. Sessiz ve normal mod olarak. Sessiz modu cd den film izlerken kullanıyorum ve gerçekten çok farkediyor...

Tabii samsung bunu unutmuş sanırım :D bu laptop default ayar olarak sessiz modda geliyor olabilir..

• TOSHİBA LAPTOPLARDA DİSK CREATOR DİYE Bİ SEY VAR BENDE TOSHİBA DA OLDUĞU İÇİN BİLİYORUM AMA O SADECE DVD NİN YAVAŞ ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR FAKAT SAMSUNGDAKİ SPEED MOD BİLGİSAYARIN HERSEYİNİN DAHA HIZLI ÇALIŞMASININI SAĞLIYOR MESELA SİLENT MODDA FAN ÇALIŞMAZKEN SPEEDE ALIRSAN FAN ÇALIŞIVERİYOR SİLENT MOD BİR YÖNÜYLE MAKİNANIN ŞARJININ DAHA FAZLA GİTMEİSNİ SAĞLIYOR SAMSUNG İYİ DÜŞÜNMÜŞ ALDIĞIMIZ BİLGİSAYAR PİYASADA BULUNAN BİRÇOK YENİ BİLGİSAYARDA OLMAYAN ÖZELİKLERİ BARINDIRIYOR VE FİYATI ÇOK UYGUN SAYGILAR...
  • arkadaşlar oyun performansını görebilmemiz için fraps programıyla gta4 ya da başka yeni bir oyundan screenshot koyun da derneğin 10 sayfası bir işe yarasın.anlayalım neyin nesiymiş makina ?
    daha önce çok yazdım ama kimse tınlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 21 Haziran 2009; 16:48:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

arkadaşlar oyun performansını görebilmemiz için fraps programıyla gta4 ya da başka yeni bir oyundan screenshot koyun da derneğin 10 sayfası bir işe yarasın.anlayalım neyin nesiymiş makina ?
    daha önce çok yazdım ama kimse tınlamadı

CRYSİS WARHEAD
    FSP değeri oyunda genelde 20 ama 17 ile 29 arasında değişiyor.. genel olarak 20-22FSP

Samsung R520 Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 21 Haziran 2009; 20:52:30 >
  • dostum makinenin de iki üç resmini eklesen ya parlak siyah falan deniyor nasıl görünüyor bi görsek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wadet

dostum makinenin de iki üç resmini eklesen ya parlak siyah falan deniyor nasıl görünüyor bi görsek?

ben R520 kullanıyorum...

sen R522 için dedin dimi?
  • @chiller
    peki bu crysis warhead in hangi ayarları gamer mı yoksa en yükseği mi? kanımca en yükseğidir.
    keşke fraps yükleseydin fps yi görürdük bu ekranda.peki sen fraps yüklemeden nasıl anlıyorsun fps sayısını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucasthehacker

@chiller
    peki bu crysis warhead in hangi ayarları gamer mı yoksa en yükseği mi? kanımca en yükseğidir.
    keşke fraps yükleseydin fps yi görürdük bu ekranda.peki sen fraps yüklemeden nasıl anlıyorsun fps sayısını.

en yüksek ayarlarda dediğin gibi fraps yükledim, f10 bastım meğer o zaman fsp görüntüsü çıkmıyormuş...

senin için ekran yakalarım...

yanlız oyuna girmek bazen zor oluyor, bir tane dll yoktu ondan hata veriyordu dll.yi buldum oyun açılmaya başladı ama bazen %80 de takılı kalıyoo devam etmiyor açılırken... neden anlayamadım...

oyun açıldığı zaman oynarken rahat rahat oynuyor yani takılma falan yok.. sadece bu oyun bana çok zor geldi ateş eden adamları bulana kadar başım dönüyor :)

• Ama sadece CD okuma hızını etkiliyormuş.
  • R520 de DVD-CD okuma sorunu var mı yok mu, kesin birşey söyleyebilecek var mı?
  • R520 directx in hangi sürümü yüklü bilen var mı nereden bakıyoruz ekran kartı 10.1 destekli ama acaba yüklenmiş mi bilen var mı??????????????????????????????
    ???????????????????????
    ???????????
  • evet pc bak arkadaşımızın verdiği program işe yarıyor gayet güzel dvd harddisk hzında okuuyor maşallah teşekkür ederiz bilgisayarda dvd sorunu filan yok sadece biz kullanmasını biraz geç öğrendik süper bilgisayar herkese tavsiyemdir alın oyununuzu oynayın
  • EVEREST DİRECTX 10.1 DİYOR AMA TAM DOĞRU MU GÜVENEMEDİM BİR DE BİLGİSAYARIMIZDA 4 GB RAM OLMASINA RAĞMEN NEDEN 3 GB GÖSTERİYO 1 GB SİNİ EKRAN KARTI PAYLAŞIYOR ANDAN MI YOKSA İŞLETİM SİSTEMİMİZ 32 BİT ONDANMI???
  • Bilgisayarda directx 10.1 yüklü istersen çalıştır'a dxdiag yaz oradan bakabilirsin.Ram meselesi de 32 bit işletim sistemi maksimum 3 gb ram kullanabiliyor 4 kulanmak için 64 bit yüklemen gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-bk

DVD için firmware var bu sitede
    http://www.samsungoms.com/eng/Firmware/MSpeed/MSpeed.asp

kardeş denemedim ama teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim.:)bilgisayarı alan herkez çok mutlu oldu.
  • @flyvolf
    4gbı 3gb görmesi 32 bitten kaynaklı bi durum.ayrıca bütün ati 4bin serisi kartlar(3bin serisi de öyledir) directx 10.1 dir.

@chiller
    crysiste fraps ile fps gözükürken screenshot alman için fraps ayarlarında screensshot menüsünde "include frame rate overlay on screenshots" seçili olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 22 Haziran 2009; 13:22:57 >
  • evet arkadaşlar samsungun ekran kartı hızlarında 3d mark06 yaptım sonuçlar aşağıda

Samsung R520 Derneği

Samsung R520 Derneği

• beyler Win 7 te geçiş için Microsofta mail attım... nasıl olucak ücretsiz geçiş hakkımız var mı gibisinden....

gelen cevap;

Değerli Müşterimiz,

Windows Vista kullanan müşterimiz için Windows 7 sistemine upgrade seçenekleri sunulacaktır. Bu seçenekler marka üreticilerinin kampanya koşullarına göre değişiklik gösterecektir.

Konu ile ilgili bilgi için marka üreticiniz ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.