Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir sorun olmaz, çok kullanan var bu siteyi.
  • ya beyler XP kurdum ATİ driveri bir türlü olmuyor.. var mı XP kurun ve ATİ driveri sorun çıkarmadam yükleyen...???
  • ATI HD 4650 EKRAN KARTI CATALYST 9.5 SÜRÜCÜSÜNÜN YÜKLENMESİ
    (Windows XP İçin)

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    Yukarıdaki linkten;
    "ATI Radeon™ Video Card Drivers" kısmına tıklayarak Windows XP için uygun 9.5 sürücüsünü indiriyoruz.

İndirdiğimiz dosyayı çift tıklıyoruz, hata verene kadar ileri diyoruz. Hata verdikten sonra buradan çıkıyoruz.
    Bundan sonra yapacaklarımız şöyle;

- Denetim Masası
    - Sistem
    - Donanım
    - Aygıt Yöneticisi
    Yanında sarı renkli soru işareti bulunan "VGA aygıtı" üzerine gelip mause ile sağ tıklıyoruz. Çıkan menüden;
    - Sürücüyü Güncelleştir
    - Hayır, bu kez değil
    - Listeden yada belirli bir konumdan yükle (gelişmiş)
    - Arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim
    - İleri
    - Disketi var
    - Gözat
    - C:\ATI\Support\9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Driver\XP_INF\CX8027
    - Aç
    - Tamam
    Çıkan listeden HD 4650 seçilir
    - İleri
    - Son

• adaptöre kulağınızı dayadığınızda cızırtı geliyor mu (r522)
  • Bu 250 GB HDD yi nasıl bölsek uygun olur acaba, vistaya ayrı bir yer mi yapsak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

ATI HD 4650 EKRAN KARTI CATALYST 9.5 SÜRÜCÜSÜNÜN YÜKLENMESİ
    (Windows XP İçin)

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    Yukarıdaki linkten;
    "ATI Radeon™ Video Card Drivers" kısmına tıklayarak Windows XP için uygun 9.5 sürücüsünü indiriyoruz.

İndirdiğimiz dosyayı çift tıklıyoruz, hata verene kadar ileri diyoruz. Hata verdikten sonra buradan çıkıyoruz.
    Bundan sonra yapacaklarımız şöyle;

- Denetim Masası
    - Sistem
    - Donanım
    - Aygıt Yöneticisi
    Yanında sarı renkli soru işareti bulunan "VGA aygıtı" üzerine gelip mause ile sağ tıklıyoruz. Çıkan menüden;
    - Sürücüyü Güncelleştir
    - Hayır, bu kez değil
    - Listeden yada belirli bir konumdan yükle (gelişmiş)
    - Arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim
    - İleri
    - Disketi var
    - Gözat
    - C:\ATI\Support\9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Driver\XP_INF\CX8027
    - Aç
    - Tamam
    Çıkan listeden HD 4650 seçilir
    - İleri
    - Son

Ben HDD yi 3 böldüm
    C
    D
    E
    Ben D ye XP kurdum sonra Vista yı C ye geri yükledim şimdi XP çıkmıyor açılışta. Kurtarma şansım var mı? XP yi hani Boot.ini olayı varya Vistada öyle birşeyler yok mu?

benim amacım Vista yı C / XP yi de D de kullanmak.. ama bir türlü açılışta 2 sini çıkmıyor...

• adaptöründen cızırtı gelen arkadaşlar: birincisi eğer cızırtı kulağınızı adaptöre dayadığınızda geliyorsa normaldir çünkü daha evvel kullanmış olduğum toshiba hp ve casper bilgisayarlarında adaptöründen cızırtı geliyor bu normaldir zaten ama kulağınızı dayamadan çok fazla bi cızırtı alıyorsanız o -zaman sorun var demektir. ben ilk önce bilgisayardan cızırtı geliyor sanmış ve biraz çekinmiştim ama bilgisayar sessiz ama dediğimiz gibi adaptörden cızırtı gelmesi normal her bilgisayardan geliyor.
  • EVERESTİ TRİAL VERSİYON OLANLAR NETTEN KEYİNİ BULUP GİRERLERSE DAHA AYRINTIŞLI BİLGİ ELDE EDEBİLİRİLER BENDEKİNİ KEYİNİ VERİYORUM Bİ DENEYİN BELKİ İŞİNİZE YARAYABİLİR: HJ8ZOJ-H307UX-0AA9RF-XFTD007 BİRDE KEY PAYLAŞMAK BAZI FORUMLARDA YASAK BURADA ÖYLE Mİ BİLMİYORUM YASAKSA KUSURA BAKMAYIN SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyvolf

adaptöründen cızırtı gelen arkadaşlar: birincisi eğer cızırtı kulağınızı adaptöre dayadığınızda geliyorsa normaldir çünkü daha evvel kullanmış olduğum toshiba hp ve casper bilgisayarlarında adaptöründen cızırtı geliyor bu normaldir zaten ama kulağınızı dayamadan çok fazla bi cızırtı alıyorsanız o -zaman sorun var demektir. ben ilk önce bilgisayardan cızırtı geliyor sanmış ve biraz çekinmiştim ama bilgisayar sessiz ama dediğimiz gibi adaptörden cızırtı gelmesi normal her bilgisayardan geliyor.

Evet. Şu an kuzenimin yanındayım. O da kendi laptopunun adaptöründen arada cızırtı geldiğini söyledi. Sanırım bu çoğu laptopun adaptöründe olan birşey. Sorun edilecek bir durum yok.

FAN sesi var demiştim. Ancak bu konuyu da düzeltmek istiyorum. Şu an ortamda 3 laptop var. Biri casper, kendisi ortalığı inletiyor.
    Bir de dell var. Dell'in fan sesinden daha az bir fan sesi geliyor (dell in yanında samsung un fan sesi duyulmuyor diyebilirim.)

Elimde oyun olmadığı için kastırıcı bir oyun oynayamıyorum. Şu an normal kullanımda sıcaklık değerleri ekran kartı 51-52, işlemci 50, harddisk 37, anakart 51 derece.
    Warcradt 3 (dota) oynarken ekran kartı 65 civarına geliyor. İşlemci ise 60 civarında duruyor. İşlemciyi kastırdığımda maksimum 70 gördüm.
    Yani şimdilik sıcaklık değerleri iyi diyebilirim.

Kastırıcı bir oyun oynadığımda oluşan sıcaklık değerlerini yazacağım.

•  Samsung R520 Derneği

3dmark 2006 skoru yukarıda. Bilgisayarı ilk aldığımdaki ayarlar ve driverlar ile yapıldı. Ayrıca 3d markta da herhangi bir ayara dokunulmadı.

3d mark sırasında sıcaklık değerleri çok ani olarak değişiyor. Anında iniyor sıcaklıklar.

Yakaladığım en yüksek sıcaklıklar.
    Ekran kartı 82
    İşlemci 76
    anakart 71

İşlemci konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Ekran kartı kastıran oyunlarda nasıl sonuç verir onu da test edeceğim. (uzun süre oyun oynadığımızda)
  • arkadaşlar vistada ekran karı driveri yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim tşk
  • Liteon bende firmware numarasını istemişti attım bizim yazdığımız böyle bir firmware yok samsung ile görüşün diye mail attılar.Esasen samsung beni arayacaktı fakat aramadılar.Eğer siz denarayıp herkesle beraber aynı konuyu söylerseniz büyük ihtimalle sorun çözülür.

Ayrıca speed mode ile hızlı başlıyor fakat sonra yine 2.5 mb/s düşüyor.Bazen de kitleniyor onunla oynadığımda bilgisayar.
  • @chiller
    aynı şekilde bende aceri kullanıyorum .yani c: de vista64 bit d: de xp var .yalnız bu durum recovery kurulumu yapmanı engelleyebilir.ben recvery kullanmadığımiçin sorun olmuyor bende.iki işletim sistemini kullanman için önce xp yi d: sonra vistayı c:ye kurmalısın böylece açılışta sorunsuz şekilde iki işletim sistemi seçeneği de gelir.tam tersi olursa sadece son kurduğum işletim sistemi görünür.ama onunda yolu var easy bcd programı ile boot menüsünü ayarlayabilrsin.ayrıntılı bilgi için imzamdaki acer6930g derneğinin ilk sayfasına bak.
  • @HITM@N

anakartın o kadar sıcak olması bana normal gelmedi.diğer ısılar normal
  • Oynarken kilitleniyor mu???
    Okuma hızı, speed mode da sabit kalmıyor mu?
  • arkadaşlar bende everest programı anakart ve ekran kartı sıcaklıklarını göstermiyor neden acaba,model r520
  • quote:

Orjinalden alıntı: r.evil

arkadaşlar bende everest programı anakart ve ekran kartı sıcaklıklarını göstermiyor neden acaba,model r520

everest ultimate edition yüklemen gerekiyor. home edition göstermiyor. Tabi ultimate in da serialini bulman lazım
  • DVD hız sorunu çözülemedi mi yani? Speed mode da hızlı başlasa da hızı düşüyor mu gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Orjinalden alıntı: r.evil

arkadaşlar bende everest programı anakart ve ekran kartı sıcaklıklarını göstermiyor neden acaba,model r520

everest ultimate edition yüklemen gerekiyor. home edition göstermiyor. Tabi ultimate in da serialini bulman lazım

hocam zaten ultimate edition yüklü ama göstermiyor,anakart ve ekran kartı gözükmüyor bile sıcaklık bölümünde acaba sıcaklık sensor leriyle ilgili bir problem mi var
  • http://www.9down.com/EVEREST-Ultimate-Edition-2007-v4-20-1170-Final-18630/ BU SİTEDEKİ EVERESTİ KURARSANIZ EKRAN KARTI DA DAHİL SICAKLIKLARI GÖREBİLİRSİNİZ SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.