Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Bende ciddi ciddi bu cihazı düşünüyorum.Kullanan şanslı arkadaşlara 1-2 sorum olacak yanıtlarlarsa inanın çok mutlu olacağım.

1- Ürünün sarji full dolu iken ortalama kaç saat gidiyor ?
    2- Crysis,COD 5 ve NFS Undercover gibi oyunların oynanma kalitesi nasıl ?
    3- Benim için en önemli nokta bu,yani ; Isınma.Bilen bilir Zamanında Hp ler için Tost Makinası tabiri kullanılırdı.Daha önce hiç samsung kullanmadığım için bu durum R520 de nasıl..

Şimdiden çok teşekkür ederim....
  • SORULARIMI CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM
  • 1. ÜRÜNÜN ŞARJI İYİ GİDİYOR 3 YADA 3.5 SAAT GİDİYOR TABİ BU SENİN ELİNDE OYUN OYNAR CD ÇALIŞIRSA BİRAZ DAHA DÜŞER TABİ AMA ŞARJINI BEĞENDİM
    2.WANTED WEPONS TERMİNATÖR SALVATİON WHEELMAN WATCHMEN GİBİ BİLGİSAYARI KASABİLECEK OYUNLARI SON AYARINDA ÇOK RAHAT OYNUYOR.
    3 ISINMA DİYE BİRSEY YOK HP LERİ BİLİRİM ÇOK ISINIYORLAR HELE SON SERİLER BERBAT AMA SAMSUNG DEHŞET ISINMA YOK FAN AYARINI BİLEFN TUŞU İLE YAPABİLİYORSUN 18 SAAT AÇIK KALDI BUZ GİBİYDİ AMA 2 SAAT OYUN OYNAYINCA ISINIYO AMA ÇOK DA SICAK DEĞİL KSACASI ISINMA SORUNU YOK
    BENİM SEVMEDİĞİM TEK YÖN HAPÖRLÖRÜ OLDU AMA ONU DA İDARE EDECEZ BASI YOK BİRAZCIK
    ABİ ALAN MEMNUN KALIR BEN OYUNOYNIYACAĞIM DİYORSA
  • arkadaşlar r522 sayfasına yazdığımı buraya da yazıyorm.. işlem yapmazken işlemcilerin sıcaklığı 39-39 dereceye dahi düşüyor ki benim odam normalde sıcaktır. şöyle bir örnek vereyim önceki laptop'ımda 55 derece civarında seyrediyordu. oyun oynarkenki sıcaklığı ölçmedim ama yukarıdaki değerlere bakınca çok artacağını da söyleyemem. bir ara test edeceğim ve fps'li vs'li video koyacağım youtube'a, şimdi sistem kurma ufak tefek ayar çekme ve ghost alma dönemindeyim. ayrıca alet çok hızlı xp kurduğum ve ancak 4 gb ramin 3 gb'ından yararlanabildiğim halde.. film açıkken aşağı atıyorum. 4-5 tane sayfa açık vs. cs source açıp oynayabiliyorum. (bu arada bu laptopla alakası olmayan bir cs source sorunum var. server'lara girdikten 1 dakika kadar sonra connection error ile kopuyorum bilen varsa beri gelsin) yeni oyunları denemedim ama cs source ve unground 1 tüm ayarlar max'da çok güzel ve yüksek fps ile oynanıyorum.. şimdilik bu kadar..

• arkadaşlar r520 mi 2 gündür kullanıyorum hiç bir sorun yok sarjı iyi keşke parmak izi okuyucusuda olsaymıs ama alacak arkadaşalara tavsiye ederim iyiki almısım
  • Eski yorumlardan birinde bi arkadaş bluetoot u kullanamadığını yazmış.Bu problemle karşılaşan varmı veya bluetoothla telefona bişeyler yollayan..
  • Onu soran arkadaş R522 kullanıyor, R520 modelinde bluetooth mevcut.
  • arkadaşlar aranızda 520 aldım diye pişman olan var mı yani keşke 522 alsaydım diyen yoksa herkes memnun mu 520 seçiminden?
  • arkadaşlar bende r520 var ilk alanlardanım tam olarak yeni yeni kurcalama vaktim oldu
    hdd komple format attım yeniden boyutlandırdım ama hdd 233 görüyor vistayı kurarken görünen boyut bu
    anlam veremedim
    sizce sorun ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay.xx -- 24 Haziran 2009; 12:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bay.xx

arkadaşlar bende r520 var ilk alanlardanım tam olarak yeni yeni kurcalama vaktim oldu
    hdd komple format attım yeniden boyutlandırdım ama hdd 233 görüyor vistayı kurarken görünen boyut bu
    anlam veremedim
    sizce sorun ne olabilir

tam 250 görmez zaten... 233 görüyorsa o kadardır...

160gb disk 141gb falan görünüyor... yani hiçbir zaman tam görmez...
  •  Samsung R520 Derneği

Samsung R520 Derneği

Samsung R520 Derneği

• ooo cosmussun... ben de bu aksam r522'mle fear 2 videosu cekip youtube'a koyucam..

düzeltme: oyunun steam versiyonunu indirmişim. serial vs. lazım ne yapıcam bilmiyorum sansınıza kusun.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 24 Haziran 2009; 17:16:15 >
  • ss ler için teşekkürler arkadaşlar..

+ olarak oyunun grafik ayarların olduğu bölümünde bi ss sini eklerseniz daha yararlı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanstar

Eski yorumlardan birinde bi arkadaş bluetoot u kullanamadığını yazmış.Bu problemle karşılaşan varmı veya bluetoothla telefona bişeyler yollayan..

Merhaba forumlarda yeniyim 10 gündür R520 kullanıyorum aşırı derecede memnunum.

Bluetooth kullandım sorunsuz.Müzik yolladım bluetooth ile telefona. Bluetooth önce denetim masasından bluetooth seçeneğinden(allow to see other devices) gibi birşey yazıyordu, aktif hale getirilecek.Devamında sistem saatinin yanındaki bluetooth işareti icondan dosya al yada dosya gönder seçeneğini kullarak bluetooth çalıştırılıyor.Tatmin olmayan varsa bugün yarın detaylı resimlerle anlatırım

• beyler kimi zaman ( sıklıkla ) laptopi ne zaman kapatsam tam kapandı ekran ışığı gitti o anda kasadan bi ses geliyor sanki kasanın içinde bi parça oynuyor gibi. Öellikle kapatırken bu sesi duyuorum sanki teneke bişeye vuruyorlar gibi. Aldığımdan beri var bu alette bu ses. Arasıra oluyor. Szde de oldu mu hiç? YOksa normal mi bu? Normal çalışırken o sesi hiç duymadım ama tam kapatırken o ses geliyor.
  • Edirne İçcan Bilişimde 1330 TL şuanda stokta.Fiyat olarak alan arkadaşlara soruyorum.Alınabilirmi ?
  • Arkadaşlar bende samsung ' un bu modelinde almayı düşünüyorum.Kaldığım yerde en uygun Axess 12 taksit 1.400 veya 1.450 mi ne demişti. Kampanya zamanlarında kaçırdık. Bu fiyata nasıl sizce ? Veya yine netten alabileceğim kampanyalı yerler var mı ?
  • arkadaşlar teknomarketim de fiyatlar çok iyi yalnız ordaki r522 nin bir modelinde bluetooth var
  • http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NTBTSMR520FS01TR

Arkadaşlar buradan alışveriş yapan var mı acaba ? Nasıl güvenilirmidir? Fiyat oldukça iyi. Yarına sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NTBTSMR522XF0401

Arkadaşlar aynı modelin T6600 olanı var. İşlemci 2.2 ve hdd 320 gb. Bundan alan var mı ? Galiba bundan alıcam. Netten ilk defa alışveriş yapıcam eğer olursa bi arıza veya sorunda geri dönüşümü nasıl oluyor buraların ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deViLs -- 24 Haziran 2009; 23:34:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.