Şimdi Ara

Samsung R520 Derneği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.411
Cevap
11
Favori
159.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her r522 serisi aynı değildir
    xs04'e bakman lazım
    bunun ekran kartı
    ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevahirkomit

beyler yabancı bir sitede r522 hakkında bilgi verilmiş ingilizcesi iyi olan biri bir bakıversin. ekran kartı GMAx4500 falan diyor

15.6” LED back-lit high contrast screen is featured in this laptop. It offers a resolution of 1366 x 768 pixels. The Intel GMA X4500M HD graphics processor has been employed for handling graphics. The audio is dealt with by the Realtek HD audio system. Although this notebook PC is built with many powerful components, the sound quality is a little disappointing. However, this is not really a major issue.

yaziyi burdan aldimhttp://www.laptopreviews.org.uk/samsung-laptops/samsung-r522-laptop/

her serinin de kendine göre modeli var r22 serisinin başka modelidir o sanırım

• hocam vista home basic mi peki gerçekten? benim gözüme baten bi o kaldı. vistayla zaten sorunum yok. ama win7 upgradelerini home basiclere sunmayacaklarmış. ayrıca home basic bu makinenin performansını engeller diye düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: linksir

arkadaşlar ürün 800 mhz'mış

site de düzeltti
  • evet home basic ler upgrade edilemeyecek bende öyle okudum freedos yapıp 50 dolar aşşa olsa daha iyi
  • kesin vista home basic abi
  • teşekkürler linksir
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2210

ya şu makineyi freedos satsalar da 150 lira düşük verseler home basic harbiden anlamsız. yılbaşına kadar xp gider sonra da win7 yükleriz canavar olur. teklif sunsak mı napsak
  • abi home basic zaten 40-50 dolar yannış hatırlamıyosam...

home basic koymasa 20-30 dolar daha düşük olur maximum

ben XP kullandığım için problem olmıcak :)
  • pardon benim dediğim fiyat vista starter içindi :)
  • senın ıcın daha kötü ya hiç kullanmayacagın birşeye 40-50 daolar vercen o parayla sağlam bi soğutucu alırsın :)
  • buldugum en uygun home basic 150 lira :D 75 e de starter
    yazık günah işletim sistemsiz verse hepsini satar valla
  • aslında haklısın ama yapacak bişi yok ki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: linksir

aslında haklısın ama yapacak bişi yok ki :)

malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadet -- 15 Haziran 2009; 14:07:58 >
  • ya dvvd baya yavaşya nba 2k9 yüklüyorum dvd rom un sesi arttı yuklerken ses yapıyo sorun olurmu ?
  • home basic kullanmam abi valla korsan premium yüklerim daha iyi:)
  • Nedense nba2k9 yüklenirken çok ses yapıyor eski bilgisayarımda da böyleydi ama bu kadar yavaş değildi bizim sorunumuz o yavaşlık zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

ya dvvd baya yavaşya nba 2k9 yüklüyorum dvd rom un sesi arttı yuklerken ses yapıyo sorun olurmu ?
  • arkadaslar şimdi ekran kartı aynı ram'lerin mhz'leri aynı. işlemci daha iyi. tek farkı işletim sistemi 520 ile 522 arasında. bu durumda bence 522 daha agır basıyor. ama sadecenotebook sitesi nasıldır? güvenilir mi?..
  • ekran kartının ddr3 olduğu kesinmi yeni modelde.ddr2 koymuş olmasınlar.dikkatli araştırmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gewa

ekran kartının ddr3 olduğu kesinmi yeni modelde.ddr2 koymuş olmasınlar.dikkatli araştırmak lazım.

Az önce Müşteri hizmetleri ile konustum:

Hoşgeldiniz Rolanddes! Teknik Destek departmanına yönlendiriliyorsunuz. Lütfen operatörmüz cevap verene kadar bekleyiniz.
    Müşteri Hizmetleri ile konuşmaktasınız.
    Müşteri Hizmetleri:
    Merhaba efendim, size nasıl yardımcı olabilirim?
    Rolanddes:
    Merhaba..http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1903&u=Samsung%20R522%20XS04TR# adresindeki laptop'la ilgili bir konuyu merak ettim.
    Rolanddes:
    ekran kartı gddr3 müdür gddr 2 midir?
    Müşteri Hizmetleri:
    ddr3 olması lazım ama kesin bir bilgi verilmedi efendim
    Rolanddes:
    nasıl kesinleştirebiliriz?.
    Müşteri Hizmetleri:
    efendim ithalatçı firmadan öğrenmeye çalışayım ancak 15 dakka falan sürer
    Müşteri Hizmetleri:
    bekleyebilir misiniz
    Rolanddes:
    mail atmanız mumkun mudur?
    Rolanddes:
    xxxxx@xxxxx.com
    Müşteri Hizmetleri:
    tabi efendim
    Rolanddes:
    teşekkürler. iyi calısmalar..

• quote:

Orjinalden alıntı: akid

Nedense nba2k9 yüklenirken çok ses yapıyor eski bilgisayarımda da böyleydi ama bu kadar yavaş değildi bizim sorunumuz o yavaşlık zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

ya dvvd baya yavaşya nba 2k9 yüklüyorum dvd rom un sesi arttı yuklerken ses yapıyo sorun olurmu ?

hala yüklüyo ve kafam patladı hap alıcam :D
  • Aramızda kalsın benim ki 2.5 saat sürmüştü Ama yükledikten sonra o oyunu en son ayarlarda oynamak beklediğine hatta bu bilgisayarı aldığına değiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 15 Haziran 2009; 14:58:29 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.