Şimdi Ara

Samsung R522 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten %100 dolu olarak geliyor. ben 10 dkka tam yeşile dönünceye kadar yaptım. o da 15 dkka fln. nesini şarj edicen %100 ken
  • merhaba arkadaşlar ben de bugün r522 sahibi oldum. yalnız bir şey takıldı. windows vistada böylemiydi bilmiyorum ama windows 7 kurduktan sonra ati catalystte ekran kartının rami 2798 mb gözüküyor. sanırım ramden yiyor. onu düzeltmenin bir yolu var mı?

Samsung R522

Samsung R522

• sonuç olarak devyukunde bu laptobu bulamadım bimekste yok sadecenotebookda yok hızlıal bence suan pahalı...
  • sadecenotebook.com da var nasıl yok adamların sitesinde olmayan ürünü satarlarmı...
  • yhaw arkadaşlar laptop varda samsung değil ama türevi yhaw bunu lcd bağladımda görüntü lcd ekrana geliyor ama kapağı kapadımda laptopun uyku moduna geçiyor ve lcd ye görüntü gitmiyor bunun önüne nasıl geçebilirim
  • ekranı tam kapama sendear aralık bırak :))
  • ramleri ddr3 1066 yapmayı düşünüyorum. desteği var sanırım. everestte gözüküyor...ne tavsiye edersiniz. ?
  • sadecenotebook ta var ya nasıl yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_tem

ramleri ddr3 1066 yapmayı düşünüyorum. desteği var sanırım. everestte gözüküyor...ne tavsiye edersiniz. ?

İlerde yapman daha mantıklı biraz ramleri eskit
  • pardon teknomarketimmiş en uygun orda bulmuşum hatlar karışmış ama stok yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 3 Temmuz 2009; 19:56:12 >
  • arkadaşlar sadecenotebooktan dün sipariş vermiştim bugün elime geçti laptop. bir şey soracağım (sadecenotebook.com'dan alanlar için) garanti belgesinde hiçbir yazı yok satıcı firma adres vs. sadece orjinal haliyle duruyor üzerine hiçbir yazı sonradan yazılmamış. sizinkiler de öyle mi ? gerçi faturası var garanti konusunda bir sorun çıkaracağını sanmıyorm firmanın. ilk kez oradan alışveriş yaptım memnun kaldım diyebilirim.
  • @GoodyDeviL

bende oradan alışveriş yaptım. üzerinde KONT yazıyor olması lazım şimdi hatırlayamıyorum.. orada bir kaşe var..
    başka herhangi bir yazı yok. zaten garanti işlemini direk fatura ile hallediyorsun ... yani garanti belgesi formalite icabı
  • Arkadaşlar bu laptopta Windows Vista Basic kurulu geliyor bildiğiniz üzere. Ben Home Premium yüklemek için nasıl bir prosedür izlemeliyim mesela? Alıp da başka işletim sistemi yükleyen var mı? Laptoplarda Sata sürücüleri vs. problemler olduğunu duydum. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • ya arkadaşlar bu r522'ler ddr3 ram destekliyor fakat yuvalar uyacak mı acaba?.
  • arkadaşlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama vatanın stoklarına t6600lü model girmiş.. bluetooth var yazıyor ama bu da diğer sitelerdeki gibi hatalı girilmiş olabilir.. worldcard 5 taksit 1.320..

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganjaman -- 4 Temmuz 2009; 20:03:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: alperentok

Sounda call of dutty world war'ı çalıştırdım,solo oynamak için sadece internet bağlantısını kesiliyomuş oh be.Oyun açıldı grafikler muhteşem (ekranın kalitesini ve Dx 10 un farkını unutmadan.) o kadar hızlı ki inanamadım.4650 bu kadar iyi olsun!Deliler gibi 2 saat oynadım,everest 65 C gösterdi.İşlemcilerde 1.47 C 2.49 C HDD 43 C yani birazcık ısındı!Dizüstüne şimdi dahada ısındım.

Hangi çözünürlükte, kaç fps aldığınızı da eklerseniz, daha bilgilendirici olur, güle güle kullanın

1366 x 768 çözünürlükte.(orjinal ekranında), fps testi yapmıyorum ancak önceki deneyimlerine dayanarak bu kart daha yüksek çözünürlükleri rahat kaldırır.Keşke eski sitemimi satarken LCD monitörümü satmasaydım!Oyun full ayarlarda kopuk uçurtma gibi.(Tabiri caizse!)Aslında R522 yi oyun amaçlı almamıştım,hatta bu sayede yeni oyunları merak etmem diyordum.Galiba uzun bir süre daha oyun tutkumdan vazgeçemiyeceğim.
    Ayrıca teşekkür ederim.

• Ben EXA dan 10 gün önce aldım,hala mevcut ,fiyatı şu an dahada ucuzladı,iki günde geldi(Çantası içinde.)EXA sağlam bir site tavsite ederim,bakıp mukayese edebilirsiniz.
  • Merhabalar,

Acer As6930g'nin bir modelini almayı düşünüyordum fakat; ısınma, klavye esnemesi vs. nedeniyle vazgeçtim. Ve R522 almaya karar verdim.

Seste sorundan bahsedilmiş (sağdan çok geliyor, soldan hiç gelmiyor diye). Her kullanan arkadaş karşılaştı mı bu sorunla?

Bir de Vatan Bilgisayar'daki T6600'lü modeli düşünüyorum. Bu modelin diğer modellerden farkı nedir? (Bu arada bluetooth bulunmuyor, yanlış girmişler Vatan'da.)

Kullanan arkadaşlar fotoğraf yükler (5. sayfadakinin dışında da fotoğraf görmek isteriz.), artılarını eksilerini paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yezukubtuk

Merhabalar,

Acer As6930g'nin bir modelini almayı düşünüyordum fakat; ısınma, klavye esnemesi vs. nedeniyle vazgeçtim. Ve R522 almaya karar verdim.

Seste sorundan bahsedilmiş (sağdan çok geliyor, soldan hiç gelmiyor diye). Her kullanan arkadaş karşılaştı mı bu sorunla?

Bir de Vatan Bilgisayar'daki T6600'lü modeli düşünüyorum. Bu modelin diğer modellerden farkı nedir? (Bu arada bluetooth bulunmuyor, yanlış girmişler Vatan'da.)

Kullanan arkadaşlar fotoğraf yükler (5. sayfadakinin dışında da fotoğraf görmek isteriz.), artılarını eksilerini paylaşırsa sevinirim.

Merhaba, benim elime dün geçti alet. Şimdilik bir sorunum yok. Ses sorunu hiç yok. Sesi gayet yüksek ve hoparlörlerden gelen sesler dengeli. T6600'lü modeli var bende de. Bluetooth dediğiniz gibi bulunmuyor.

artıları,

fiyat/performans olarak çok iyi
    çok sessiz ve ısınma gibi bi sorunu yok
    ekran kartı çok iyi

eskileri,

parmak izleri bazılarının canını sıkabilir
    vista home basic var
    işlemci kötü değil ama diğer donanımlarının yanında çok iyi değil. gerçi bu fiyata bu donanım çok iyi

2 gündür kullanıyorum. gayet memnunum fotoğraf eklemeye çalışırım vaktim olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodyDeviL -- 5 Temmuz 2009; 2:24:47 >

• Teşekkür ederim ilgin için. Dediğin gibi bu f/p oranı çok iyi aletin. Seste de sorun yoksa. : )
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.