Şimdi Ara

Samsung R522 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alperentok

Arkadaşlar;R522 yi vista ile bir haftadır kullanıyorum-1-Isınmanın ı sı yok.2-Hoparlör ler denendi sorun yok.3-DVD yazma hızlı,okuma yavaş.4-Ekran harika,parlama minimum.5-Bluetooth yok,alınıp takılacak.(Yazılımsız tanıyor.)6-Batarya 3,5 saat.(Normal kullanım.)kısacası şikayet eden arkadaşlarda sorun olabilir,ben samsung'un bu işi baya iyi becerdiği izlenimi edindim,beklentilerimin üzerinde bir ürün çıktı.(şimdilik.)

hocam bendede parlama had safhada siyahları çok zayıf acaba bir problem mi var benim cihazda ?
  • Arkadaşlar samsung' un başka bi modelinden arkadaşımda var. Hoparlör yapısı aynısı. Hoparlör Şerit gibi boydan boya olduğundan bi müddet sonra o delikler tozla doluyor. Hiçte güzel bi görüntü oluşmuyor. Titiz olanların canı sıkılabilir :)
  • alperentok'un söylediğine kesinlikle katılıyorum. Bende de hiçbir sorun yok. hatta dvd hızında da sorun yok. masaüstünde görüntü ayarlarında ekran koruyucunun ordan guc ayarlarından laptop'tan desktop'a getirin aletin formatını belki düzelir dvd'nin yavaslaması olayı..
    deneyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
  • bende dün öğlen sadecenotebook tan siparişimi tamamladım :D dün kargoya verildi ... bakalım bugun gelicek inş.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alperentok

Arkadaşlar;R522 yi vista ile bir haftadır kullanıyorum-1-Isınmanın ı sı yok.2-Hoparlör ler denendi sorun yok.3-DVD yazma hızlı,okuma yavaş.4-Ekran harika,parlama minimum.5-Bluetooth yok,alınıp takılacak.(Yazılımsız tanıyor.)6-Batarya 3,5 saat.(Normal kullanım.)kısacası şikayet eden arkadaşlarda sorun olabilir,ben samsung'un bu işi baya iyi becerdiği izlenimi edindim,beklentilerimin üzerinde bir ürün çıktı.(şimdilik.)

hocam bendede parlama had safhada siyahları çok zayıf acaba bir problem mi var benim cihazda ?

olabilir. laptopu yanına al herhnagi bi teknoloji marketine git ve samsungun aynı modeliyle açıkken karşılaştır.

az önce MNG kargo ile görüştüm. Daha yeni gelmiş. DAğıtıma çıkacaklarmış..

bu arada aldığınızda hiç kullanmadan şarj ettiniz mi ? ya da direk pili ve şarj kablosunu takıp kullanmaya mı başladınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraptor -- 1 Temmuz 2009; 12:18:12 >

• @buraptor hayırlısı olsun dostum senden resimli bir inceleme bekleriz artık:)
  • Online satış yapan mağazaların dışında, görerek elden ürünü alan arkadaş var mı? Neden mağazalarda satılmıyor anlamıyorum doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Online satış yapan mağazaların dışında, görerek elden ürünü alan arkadaş var mı? Neden mağazalarda satılmıyor anlamıyorum doğrusu

yaw BJKKKK alamadın mı hala şu notebooktan :) askere gidecen hadi kıy paranada al artık..
  • online satış yapan mağazalar dışındada satış yapan yerler var ama fiyatları sıcak fırsat değil, büyük alışveriş merkezleri ve birçok bilgisayarcılarda var ama stokları çok çabuk bitiyor..
  • quote:

Online satış yapan mağazaların dışında, görerek elden ürünü alan arkadaş var mı? Neden mağazalarda satılmıyor anlamıyorum doğrusu

Arkadaşım ben R522XS04TR modelini dışarıdan bilgisayarcıdan elden aldım. 12 taksite 1450 TL ye geldi;)
  • online satış yapan mağazaların çoğu eldende satış yapar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: halloven

online satış yapan mağazaların çoğu eldende satış yapar....

Mesela hangi mağazalar? Örnek verebilir misin?

@ chiller

Daha TSK yatırmadı parayı kardeşim ne yapalım
  • arkadaşlar ben makinein içinde windows dvd sini bulamadım yoksa samsung cdlerının ıcındemı ayrıca bu makinede bluetooth var diye bılıyorum ama yok gözküo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 1 Temmuz 2009; 23:01:57 >
  • ben nova bilgisayrdan elden aldım.
    @blackeyes : windows cd si yok alette eğer format atmak istersen samsung recovery kullanman gerekiyor.

bu arada makineye bugün bir kere daha aşık oldum , crysis warheadi bütün ayarlar en ileri seviyede anti aliasing 8x de 30 dk oynadım ancak 30 dkdan sonra makinenin fanlarının tam devir çalıştığını ilk defa görebildim ısınma ve perfonmans konusunda gerçekten süpper bir makine bu alet ^^
  • quote:

quote:

@ chiller

desene senden kurtuluş yok askerken bile çekeceğimiz var senden
  • Sadecenotebook.Com'dan vermiş olduğum r522 siparişi aynı güm kargoya verildi ve bugün ulaşmış. (Ablama almıştık.) Sorunsuz bir alışveriş oldu sadecenotebook.com'dan almayı düşünüp güvenilirlikten emin olamayanlar emin olabilirler...
  • bende dün akşam teslim aldım. sadecenotebook.com'dan sipariş vermiştim. Yanında samsung çantası nıda hediye ettiler..

güzel bir şekilde paketlenmişti.Dün kurcalamaktan aleti giremedim nete

herkeze tavsiye ederim. F/P oranı en yüksek ürün diyebilirim.

klavyesi ve mouse pad'i mükemmel. Bu arada adaptorden ses geliyor. ancak adaptoru ters çevirince ses yok oluyor. :D deneyebilirsiniz..

ekranı çok hoşuma gitti. tek eksiği işletim sistemi. Home basic olması. Çok da önemli değil :D

oyun test edemiyorum elimde oyun yok :D en kısa zamanda alıp atarım ss leri. şarjı pilin üstüne gelince 4 saat 17 dakike gösteriyor.
  • quote:

quote:

@ chiller

www.sadecenotebook.com yapıyor.

• notebook bugün elime geçti. ben memnun kaldım. gayet iyi. tabiki eksileri var. bunlar adaptör çok ısınıyor ayrıca ufak da ses yapıyor. işletim sistemi tam bir fiyasko. bu makinaya bu işletim sistemi gitmemiş. dvd-writer gayet iyi. bi sıkıntı yok. e-sata girişi olmalıydı. kamerası kötü. ekran mükemmel. samsung kalitesi...

tavsiye edilecek güzellikte.

oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. fps oranı çok iyi.
  • E-Sata girişi mevcut üründe, bazı sitelerde yok yazıyor. Sol tarafında usb ile paylaşımlı olarak kullanılıyor.
  • Hiç resim ekleyen yokmu yhaww
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.