Şimdi Ara

Samsung R522 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5nci sayfaya bak hocam
  • Sounda call of dutty world war'ı çalıştırdım,solo oynamak için sadece internet bağlantısını kesiliyomuş oh be.Oyun açıldı grafikler muhteşem (ekranın kalitesini ve Dx 10 un farkını unutmadan.) o kadar hızlı ki inanamadım.4650 bu kadar iyi olsun!Deliler gibi 2 saat oynadım,everest 65 C gösterdi.İşlemcilerde 1.47 C 2.49 C HDD 43 C yani birazcık ısındı!Dizüstüne şimdi dahada ısındım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperentok

Sounda call of dutty world war'ı çalıştırdım,solo oynamak için sadece internet bağlantısını kesiliyomuş oh be.Oyun açıldı grafikler muhteşem (ekranın kalitesini ve Dx 10 un farkını unutmadan.) o kadar hızlı ki inanamadım.4650 bu kadar iyi olsun!Deliler gibi 2 saat oynadım,everest 65 C gösterdi.İşlemcilerde 1.47 C 2.49 C HDD 43 C yani birazcık ısındı!Dizüstüne şimdi dahada ısındım.

Hangi çözünürlükte, kaç fps aldığınızı da eklerseniz, daha bilgilendirici olur, güle güle kullanın
  • bu arada oyun oynarken bende sol üst tarafa dogru olan yerden ufak bir kelebek çırpınıyormuş gibi bir ses geliyor.. siz de de oluyor mu ? çok az bir ses ama duyuluyor..sadece oyun oynarken geliyor.
  •  Samsung R522

ultra high ayarlarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraptor

bu arada oyun oynarken bende sol üst tarafa dogru olan yerden ufak bir kelebek çırpınıyormuş gibi bir ses geliyor.. siz de de oluyor mu ? çok az bir ses ama duyuluyor..sadece oyun oynarken geliyor.

sadece oyunda geliyorsa dert etme bence...normaldir..rahatsız edici bir ses değil anlattığın kadarı ilee
  • görüntü süpermiş yaa
  • Evet Arkdaşlar bende bu notebook u 1 temmuzda aldım kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok, oyunda test etmedim diğer bağıntılar gayet mükemmel çalışıor en çok. home basıc bence o kadar fiyasko değil bi xp delisi olarak diyorum bunu tatmin edebilecek düzeyde ekran gerçekten kimse elline sı dökemez samsungun.. üründeki tek sıkıntım fiyatı oldu bende sadecenotebook.com dan gidip aldım ama bi gün sonra 12 tl fiyatı geri çektiler. deli oldum sitesine sitemkar bi yazı gönderdim cevap olarak merkez bankasının döviz kurunu geri çekmesinden dolayıymış artık anlamadım ne karın ağrısıysa yani dün alsaydım yol parasında tasaruf sağlayacaktım neyse en azından ürünü 2 haftadır gözlemliyordum fiyatda aynuydı ama şimdi böyle oldu.
    herkese iyi günler................
  • quote:

quote:

bu arada oyun oynarken bende sol üst tarafa dogru olan yerden ufak bir kelebek çırpınıyormuş gibi bir ses geliyor.. siz de de oluyor mu ? çok az bir ses ama duyuluyor..sadece oyun oynarken geliyor.

sadece oyunda geliyorsa dert etme bence...normaldir..rahatsız edici bir ses değil anlattığın kadarı ilee

lord of the rings de o şekilde kelebek çırpıyor gibi geliyor.. knight online a girince de çııın diye bir ses geliyor. sürekli. ıd ve parola yazınca biraz daha sıklaşıyor.. :S

yani süreklli değişiyor sanırım :s
  • quote:

Samsung R522

ultra high ayarlarda..

Abi süper 30 fps çok akıcı olur yhaw süper başka oyunlardan da bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirlanta

Evet Arkdaşlar bende bu notebook u 1 temmuzda aldım kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok, oyunda test etmedim diğer bağıntılar gayet mükemmel çalışıor en çok. home basıc bence o kadar fiyasko değil bi xp delisi olarak diyorum bunu tatmin edebilecek düzeyde ekran gerçekten kimse elline sı dökemez samsungun.. üründeki tek sıkıntım fiyatı oldu bende sadecenotebook.com dan gidip aldım ama bi gün sonra 12 tl fiyatı geri çektiler. deli oldum sitesine sitemkar bi yazı gönderdim cevap olarak merkez bankasının döviz kurunu geri çekmesinden dolayıymış artık anlamadım ne karın ağrısıysa yani dün alsaydım yol parasında tasaruf sağlayacaktım neyse en azından ürünü 2 haftadır gözlemliyordum fiyatda aynuydı ama şimdi böyle oldu.
    herkese iyi günler................

dostum bu olayın firma ile bir ilgisi yok dolar olarak fiyatı hala aynı gördüğüm kadarı ile sitede doların artıp düşmesinden kaynaklanıyor bu fark..kimseye sitem etmene gerek yok...

• ve bu çınlama sesi ATI catality centerı çalıştırıp soldaki menüden 3D yi seçtiğimde de oluyor. sizde boyle bir sorun var mı ? anlamadım gittim. sadecenotebook ile görüştüm. oradaki eleman oyunlardan geliyorsa sorun yoktur dedi.

0212 444 77 10 --> samsung müşteri hizmetlerimiymiş neymiş. bir de burayla görüşeceğim bakalım..

ve sadece oyun yada 3d grafikli şeylerden geliyor. programlardan değil. ne biliim photoshop , vs. programlarda hiç böyle birşey yok. sanırım ekran kartı zorlandığından böyle bir ses geliyor.. :S ama anlamadım bir sorun mu değil mi ?
  • quote:

ve bu çınlama sesi ATI catality centerı çalıştırıp soldaki menüden 3D yi seçtiğimde de oluyor. sizde boyle bir sorun var mı ? anlamadım gittim. sadecenotebook ile görüştüm. oradaki eleman oyunlardan geliyorsa sorun yoktur dedi.

0212 444 77 10 --> samsung müşteri hizmetlerimiymiş neymiş. bir de burayla görüşeceğim bakalım..

ve sadece oyun yada 3d grafikli şeylerden geliyor. programlardan değil. ne biliim photoshop , vs. programlarda hiç böyle birşey yok. sanırım ekran kartı zorlandığından böyle bir ses geliyor.. :S ama anlamadım bir sorun mu değil mi ?

benden sana tavsiye bir laptop soğutucusu al.Çooook faydası oluyor

• bişey daha farkettim. PİL de kullanırken bu ses çıkmıyor. sadece adaptoru takınca çıkıyor bu ses. pili çıkarıp direk adaptorden kullanınca da aynı ses geliyor. ama pilde kullanırken hiç böyle bir ses gelmiyor.. sanırım ekran kartının gücüyle ilgili bir şey.. :D

vee sorunu cozdum sanırım. atı catalsty center den girip soldan power play e gelince orada pil ve takılı diye iki seçenek var. onların ikisinide pil ömrünü en üst düzeye getir seçince ses kayboluyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraptor -- 3 Temmuz 2009; 13:03:23 >
  • Bu konuyu hem r520 hemde r522 konusunda yazdım daha önce aynen öyle adaptör çıktığında ses kesiliyor ve sadece 3d uygulamalarında ses geliyor.Samsung da olaya çözüm bulamıyor.Soğutucuyla falan alakalı bir durum değil bu kesinlikle.Kronik bir sorun pekçok kişiden daha duydum.

quote:

bişey daha farkettim. PİL de kullanırken bu ses çıkmıyor. sadece adaptoru takınca çıkıyor bu ses. pili çıkarıp direk adaptorden kullanınca da aynı ses geliyor. ama pilde kullanırken hiç böyle bir ses gelmiyor.. sanırım ekran kartının gücüyle ilgili bir şey.. :D

vee sorunu cozdum sanırım. atı catalsty center den girip soldan power play e gelince orada pil ve takılı diye iki seçenek var. onların ikisinide pil ömrünü en üst düzeye getir seçince ses kayboluyor. :D

• @labrodoit

oh :D iyi içimi rahatlattın.. valla bi an sadece bu sorun ben de mi var diye düşünüp duruyordum. sağol :)

Samsung R522

https://store.donanimhaber.com/f3/9d/6c/f39d6cb9e78566c64bae5980cb810f63.jpg

bu da GPU-Z den bir kesit :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraptor -- 3 Temmuz 2009; 14:24:44 >

• bunun bluetoothlu versiyonu şimdi en uygun nerede war sadecenotebookda yok...
  • sanırım öyle bir model yok.. türkiye'de..

ancak XS04TR modelini alıp

şunun gibi bir cihazla bluetootlu yapabilirsin

Samsung R522
  • evet XF04TR modeli bluetooth lu ama türkiyede yok.. ithalatçı firmalardan birinin yanlış kod girmesi sonucu bazı siteler stoklarına ekledi ama sonradan bu yanlı düzeltildi. hatta forumlarda bir arkadaş XF04TR siparişi vermiş ama kendisine XS04TR gelmiş. Bu kesin bilgidir. kimse yanılıpta XF04TR modeli siparişi vermesin.. Ayrıca bluetooth çokda önemli bir özellik deil 4-5$ alıp takabiliyorsunuz..
  • müşteri hizmetleriyle görüştüm. ilk şarjı 12 saat yapın dedi. yapan var mı?. ben yapmadım ama? sorun olur mu acaba?...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.