Şimdi Ara

Samsung R522 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsug'un sitesinde xp driver leri var,iyi bakın.Ram lerde de sorun yok 400 gösterir.

• ekran kalitesi çok iyi,siyahlar ise sorunsuz,acaba sizinkindemi sorun var.Bluetooth tanıma ve kolay kullanım yazılımı var.Ayrıca alınıp takılacak,ben denedim.Yazıcı gayet hızlı 3 gb DVD yi 5 dk.da yazdı.Keyboard'ın etrafı metal.Ses lerde net,cızırtı vb.yok.Tek sorunum oyun çalıştıramamak.SOF yükleyip denedim.Oyun açılıyor başlıyorum birazcık ilerleyince donuyor ve küçük beyaz bir karenin sol üst köşesinde kırmızı bir çarpı beliriyor.Nasıl xxxxlı oyun kurarım?Yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeyes

arkadaşlar ben teknomarketim den aldım bilgisayarı cihaz arena nın cihazı ve dırek ordan geldı bana ben geçen yılkı laptopımıda burdan aldum gercekten superler cuma sipariş verdim cmt elımde oldu.ayrıca pazarlık yapınca 763 usd ye bırakıolar normalde 783 dolar ve cihaz yeni model bluetooth lu ben geçen yılda ordan aldığımiçin güvern sorunu yok fatura bu yılkı makinede arena dan geldıi

teknomarketim sitesinden ürün alırken pazarlık mı yaptın ben mi yanlış anladım ? var mı böyle bişey gerçekten :)
  • Arena dan perakende satışı var mı:..
  • quote:

Orjinalden alıntı: durrsun

Arena dan perakende satışı var mı:..

yok kardeş...
  • arkadaşlar bugün direk samsung çağrı merkeziyle görüştüm. R522 modellerinin hiçbirinde bluetooth yok. Diğer modelleri bilmiyorum ama R522-XF04 modelinde ayrıca e-sata da yok. samsung'a yakışmadı. kesinlikle olmalıydı...
  • kullanan arkadaşlara bir sorum var.bendeki r 522 nin ekranında parlama çok fazla.inanılmaz bir backlight var ekranın tümünde homojen olarak.renkler soluk.siyahları o kadar parlak ki siyah demeye şahit lazım.kullananların gorusleını alabılırmıyım acaba bana sorunlu olanlarından bırı mı denkl geldi?

inanın moralim bozuldu bakmak ıstemıyorum ekranına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 29 Haziran 2009; 23:23:27 >

• Araştırdım,bluetooth R522-XF04tr serisinde varmış,o da Türkiyede satışta değilmiş.(Çok da önemli değil,10-15 lira)İlave alıp takablirsiniz.
  • Renk ve parlaklık ayarlarını kendine göre düzenliyebilirsin...!Tabii parlak ekran güneşli ortamda kısmen etkileniyor.
  • ben hep kapalı ortamlarda kullanıyorum.ama siyahları o kadar zayıf ki masaüstünde oyunlarda filmlerde (hele ki filmlerde) çok rahatsız ediyor.benden başka siyahlardan ve renklerin solukluğundan şikayetçi olan var mı ?
  • evet, bende siparişi dün gece verdim. sadecenotebook.com dan. Ödemeyi kıstmetse yapacağım bugun ve yarın elimde olur ürün büyük ihtimalle.

belki daha önce TFT laptop kullandıysan farklı gelmiş olabilir gözüne. Ürünü bizzat gittim inceledim. Çok da farkı yok LCD ekranlardan.

+ sı çok :D daha parlak , daha canlı renkler var..
  • görüntüsü kaliteli ürünün ama öyle fazla laptop kullanan birisi değilim sadece rahatsız etmiyor görüntüsü ve parlaklığı iyi led ekran olmasının kaliteden çok batarya kullanımını etkilediğini düşünüyorum.
  • ama parlaklıgı dusurdugumuzde bile arkadan gelen parlaklıgın onune gecılmıyor bende.
  • R520 ve R522'nin genel problemlerini

yavaş dvd okuma,
    ekranın çok parlak olması,
    sağ hoparlörden ses gelmemesi,

şeklinde sıralayabilir miyiz ? sanırım sipariş vereceğim ama yine de emin değilim. bu fiyata başka bir alternatif de yok gibi.. alan arkadaşlar eksilerini ve diğer sorunlarını yazabilir mi ?
  • R522-XF04TR ''de bluetooth varmıdır.R522-XF04TR modeli açıklamalarda çelişkiler mevcut..alan arkadaşlar yazabilir mi ? ..
  • R522-XF04TR diye bir model hiç gelmedi, tamamen yanlış bilgilendirme olduğu söylendi.

Sadece R522-XS04TR mevcut stoklarda, R522-XF04TR diye bir model yok.
  • Merhaba arkadaslar bugun itibariyle ayni makinayi bende aldim. Kisaca makina ozellik olarak cok iyi diyeilirim. Bluetooth olmamasi kotu cunku yaninda birde bluetooth mouse almistim :D Oyun performans oldukca iyi gibi (simdilik). Birkac gun icerisinde 3dmark06 ve diger birkac test ile beraber incelememi buraya eklerim. F/P cok yuksek gordum ama henuz incelemem baslamadi :D
  • pcdepodan bir yakınım için sipariş verdik bakalım hayırlısı
  • Arkadaşlar;R522 yi vista ile bir haftadır kullanıyorum-1-Isınmanın ı sı yok.2-Hoparlör ler denendi sorun yok.3-DVD yazma hızlı,okuma yavaş.4-Ekran harika,parlama minimum.5-Bluetooth yok,alınıp takılacak.(Yazılımsız tanıyor.)6-Batarya 3,5 saat.(Normal kullanım.)kısacası şikayet eden arkadaşlarda sorun olabilir,ben samsung'un bu işi baya iyi becerdiği izlenimi edindim,beklentilerimin üzerinde bir ürün çıktı.(şimdilik.)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.