Şimdi Ara

Samsung R522 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda Sadecenotebook.com'dan verdim siparişi bakalım ne olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

bende yok.
    sağ hoparlör bozuk demek bende geçen salı hızlıaldan gelmişti
    ne yapayım şimdi puf

Bende yeni 522 aldım şuan bir sorun yok ama dediğin gibi sanki sağ hoparlerden ses gelmiyor elini hoparlörün üstüne koyunca bile hissediyorsun sol taraf eline vuruyor sağ tarafta öyle birşey yok...
  • http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NTBTSMR522XF0401

attıgım mail'e cevap geldii...

quote:

sitenizde bulunan Samsung R522-XF04TR adlı modelin rengi normalde siyah.. Ancak sitenizdeki resmi beyaz.. Sanırım temsili olarak konulmuş olan bir resim.

Asıl Rengini öğrenebilir miyim ?

Teşekkürler..

quote:

Ürünün rengi siyahtır. Yapıcı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz...

ve attıgım mailin sonucu olarak da ürün resmi değişti .. :D yarın kısmetse sipariş veriyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ekonomisty

sonunda Sadecenotebook.com'dan verdim siparişi bakalım ne olacak...

hayırlı olsun ben de ordan sipariş vermek üzereyim. gelişmeleri bildirirsen sevinirim,kaç günde geldi vs.. bi de taşıma çantası veriyorlar mı yanında?
  • arkadaşlar teknomarketimden sipariş verip ürün eline geçen oldu mu? herhangi bi problem var mı?
  • bendede samsung r522 var.çok güzel sessiz performansı fiyatı uygun bir makina.bence tek dezavantajı ekranı beklediğim gibi çıkmadı.almayı düşünen arkadaş varsa ekran kalitesine çok önem veriyorsa büyük ihtimalle tatmin etmeyecektir.siyahları gerçekten çok başarısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 29 Haziran 2009; 13:48:03 >
  • az önce görüştümwww.teknomarketim.com ile. ürünler koyuncudan geliyormuş. bize gelen bilgiler R522-XF04TR cihazının bluetooth'lu olduğudur dediler...

bende almayı düşünüyorum.
  • Bence bluetooth' u fazla sorun yapmayın arkşlar. Şimdi küçücük usb ye takılan bluetoothlar var. Onlardan takıp kullanabilrsiniz.. Bende R522-XS04TR modelini bilgisayarcıdan aldım. 12 taksit 1450 TL. Sadece bluetooth yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoodyDeviL

quote:

Orjinalden alıntı: ekonomisty

sonunda Sadecenotebook.com'dan verdim siparişi bakalım ne olacak...

hayırlı olsun ben de ordan sipariş vermek üzereyim. gelişmeleri bildirirsen sevinirim,kaç günde geldi vs.. bi de taşıma çantası veriyorlar mı yanında?

Sağol hocam, gelişmeleri yazarım burada..
  • Önceden vermiş olduğum XF04TR/XS04TR bilgisine şöyle bir ekleme/düzeltme yapmak isterim:
    Bir arkadaşım deveyükünden Samsung R522-XF04TR sipariş etti ve kendisine Samsung R522-XS04TR gönderildi. Durum faturada da açıkça belirtilmiş, XF04TR'nin Samsung Türkiye tarafından satışa sunulmadığı, istenilirse ürünün iade edilebileceği, istenilirse bluetooth-mouse gibi ekler verilerek adaki farkın karşılanabileceği belirtilmiş. Arkadaşım uğraşmak istemediğinden laptop + aradaki fark için bluetooth ve mouse teklifini kabul etmiş.

Samsung Türkiye ile konuyu görüştüğünde XF04TR'nin satışa sunulmadığı, XF04TR varmış gibi bilgi giren sitelerin hata yaptıkları, pazartesi günü bütün bu sitelerdeki bilgilerin düzeltileceği ve bu sitelere ceza kesileceği söylenmiş (öyle bir yaptırım şansları var mı bilmem ama). Söz konusu düzeltme deveyükü sitesinde şuan yapılmış durumda.

Bu alışverişten çıkan ilk sonuç: Şuan için bir değişiklik olmazsa XF04TR temin edebilme şansımız bulunmuyor. Pazara sadece bluetooth ve modem yoksunu XS04TR modelini sürmek Samsung Türkiye'nin nasıl bir pazarlama stratejisidir anlamak mümkün değil.
    İkinci sonuç: Deveyükü alışveriş yapılabilecek, güvenilir ve müşterisi ile ilgilenen bir siteymiş.

Birkaç program kurdum, bu arada laptopla ilgili şu gözlemlerde bulundum:
    - Parlak kaplama üzerinde sürekli iz bırakmak insanı sinir ediyor, heralde bir süre sonra takmazsınız bu durumu ama ilk başlarda sürekli bez ile silme gereksinimi duyuyorsunuz (kutusundan bez çıkıyor)
    - Oldukça sessiz çalışıyor. Ayrıca hoparlörde veya adaptörde çızırtı gibi bir sorun yoktu (sonradan ortaya çıkıyor olabilir)
    - DVD sürücü gerçekten yavaş, Fn+F8 kombinasyonuyla da pek hızlanmıyor.
    - Wireless bağlantısı da yavaş geldi bana. Tam anlamıyla bir test uygulamadığım için değer vermek istemiyorum fakat iki bilgisayar arasında aktarım hızı alışık olduğumdan (aynı modem başka bilgisayarlar) daha yavaştı.
    - Webcam cyberlink programıyla çalışıyor fakat msn ile çalıştırmak/ayar yapmak mümkün olmadı, çok da inceleme vaktim olmadı fakat cyberlink programı ile çakışıyor olabilir.

• [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ersers

quote:

bende yok.
    sağ hoparlör bozuk demek bende geçen salı hızlıaldan gelmişti
    ne yapayım şimdi puf

Bende yeni 522 aldım şuan bir sorun yok ama dediğin gibi sanki sağ hoparlerden ses gelmiyor elini hoparlörün üstüne koyunca bile hissediyorsun sol taraf eline vuruyor sağ tarafta öyle birşey yok...

Aynı laptoptan 2 tane aldım.Diğerinde sağ hoparlör gümbür gümbür. Ama benimkinde öyle değil. Donanımsal olarak bir problem var.

hizlial.com a mail attım. Alalı 7 gün olmadı garantiye göndermemem gerektiğini söylüyorlar. Bismillah..

Test ederken nasıl bir süreç izledin bilmiyorum ama winamp'ta denge ayarında bir left'e bir de right'a getirirsen ses verişini bozuk olandan ses gelmeyecektir. ve evet bu durumda en mantıklı hareket aleti servise vermektir..

• [Deleted by Admins]
  • arenanın stoklarında şu an için ürün mevcut. duyumum bu. arena bayilerine R522 XF04TR diye satışa sunmuş durumda ve bluetooth var olarak belirtiliyor. arena gibi büyük bir firmanın olabilecek ürün kodu hatası bana pek inandırıcı gelmiyor. bakalım. şu an yazışmalar devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_tem -- 29 Haziran 2009; 16:52:57 >
  •  Samsung R522

Samsung R522

Samsung R522

Samsung R522

Samsung R522

Samsung R522

Samsung R522

Bugün nova bilgisayardan aldığım R522 den ssler bunlar , bugün fazla test edemedim makineyi ama inanılmaz sessiz + ısınma konusunda cidden başarılı bir alet dvd hızını bende fark ettim o konuda gerçekten bir sorunu var ama bu şarj aletinden gelen ses ve hoparlör sorununa rastlamadım 3d mark 06 puanı 6800 civarı oluyor en kısa süre içinde 64 bit işletim sistemide deneyeceğim başka bir sorusu olan varsa yardımcı olabilirm

• arkadaşlar ben teknomarketim den aldım bilgisayarı cihaz arena nın cihazı ve dırek ordan geldı bana ben geçen yılkı laptopımıda burdan aldum gercekten superler cuma sipariş verdim cmt elımde oldu.ayrıca pazarlık yapınca 763 usd ye bırakıolar normalde 783 dolar ve cihaz yeni model bluetooth lu ben geçen yılda ordan aldığımiçin güvern sorunu yok fatura bu yılkı makinede arena dan geldıi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 29 Haziran 2009; 19:50:03 >
  • Keyboardun etrafı metal mi yoksa öyle mi görünüyor?
  • kaygan sert bir plastik madde heralde tam kestiremiyorum ne olduğunu ama metal değil.
  • ekran led ama bunun kalitesi görüntüsü nasıldır acaba <?

açık ekranın flashsız birkaç fotoğraı olsa iyi olur karşıdan yandan vs ...

bende sipariş vermiştim fazla heves etmişim herhalde ki limit yetmedi :(
  • bugün bursa media markt da ürünü inceledim fiyat olarak 1400tl.. Sanki dış görünüş olarak makinenin pek fazla bi albenisi yok gibime geldi çok sade görünümlü.. r520 biraz daha hoş duruyo gibi benim görüşüm tabi kişiden kişiye değişir.. Makineler kont garantisinde.. Bilgisayarların hemen yanına usb bluetooth alıcılar koymuşlar fiyatı 13 lira gibi bişeydi yani ordaki aletlerde de bluetooth yok demek oluyo
    Ekran görüntüsü de normal diğer notebooklar gibi yanyana dizilmiş bi sürü notebook içinde farklı(ne eksi ne de artı) bi yanı yok..
    Klavyenin etrafı parlak sert plastik hoş duruyo bence ama parmak izi burada da çok kolay kalıyo titizlerin canını sıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganjaman -- 29 Haziran 2009; 21:37:34 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.