Şimdi Ara

Samsung R522 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    r522 i almak istiyorum.en ucuza nerden bulabilrim?
    tsk
  • ATI Catalyst 9.11 ver. nasıl kurdunuz bana yazan olursa sevinirim win7 64bit den vistaya döndüm daha doğrusu recovery DVD lerini tekrar krudum,çünkü win7 64bit de COD6-DIRT2 SDK sız binbir problem çıkartıyor daha kurma aşamasında.
  • Samsung R522-JS01TR kullanıyorum ve tek kelimeyle mükemmel ama klavyesine alışmam için zaman geçmesi gerekli 1 haftadır kullanmama rağmen Caps Lock ve "i" harfinin olduğu yere alışamadım buda daha önce kullandığım netbooktan kaynaklanıyor herhalde. Ama bilgisayar tek kelimeyle mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Tasdiklendi arkadaşlar, R522 nin ekranı yani monitörü samsung değil. 620 nin ise samsung kendi ürettiği monitörlerden koymuş. İlgilenen herkese teşekkür ederim

Bunu nerden çıkardınız acaba ?
  • Arkadaşlar bende R522 XS03-Tr var yalnız gözüme birşey çarptı normalde batarya takılı ve full iken bilgisayar prize takılı diye uarı veriyordu şimdi ise vermiyor (bilgisayar prize takılı olduğu halde !)
     Samsung R522

Resimde gözüktüğü gibi yazıyor rica etsem R522 kullanan bir arkadaşım deneyebilir mi benim dediğimi batarya pc ye takılı olucak ve %100 dolu olucak sizde ne yazıyor acaba ?

Birde R522 kullananlar batarya sürekli takılı mı kullanıyor yoksa benim gibi çıkarıp mı kullanıyor ?

• arkadaşlar bu samsunglardan T9600 kullanan var mı hiç aranızda?

benim aldığım modelde T6600 vardı ve bir hafta önce T9600 işlemci satın aldım biryerden ve şimdi bu işlemciyi kullanıyorum. Acaba bir problem yaşayan var mı? mesela ısınma gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Tasdiklendi arkadaşlar, R522 nin ekranı yani monitörü samsung değil. 620 nin ise samsung kendi ürettiği monitörlerden koymuş. İlgilenen herkese teşekkür ederim

Bunu nerden çıkardınız acaba ?

Yukarda everest programından aldığımız resimlerde ÜRETİCİ kısmında 620de samsung yazıyor, 522 de ise başka bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 13 Aralık 2009; 19:07:28 >
  • arkadaşlar js07 ile js01 modeli arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz bu hafta artık almayı düşünüyorum ?
  • quote:

everestin eski sürümüde yeni sürümüde bnm R522 FS03TR için üretici samsung diyor ? bu nasıl olacak ?
  • R522 lerin bazılarında CPT14BF id li bir monitör var,,, vatan da baktım özellikle,,, bu led monitörün aynısı benim Dell İnspiron 1545 imde var ve şu ana kadar kullandığım gördüğüm en canlı, en parlak ekran, beyazı pamuk beyazı, sarımtrak kesinlikle değil,,,, böyle canlı renkler ve yüksek parlaklık görmedim daha,,,,ancak aynı monitör olmasına rağmen R522 deki görüntü bendeki görüntünün yanından geçmiyor,,, parlaklığı çok düşük,,,, mavimtrak renk hakim monitöre....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVATANSEVER -- 16 Aralık 2009; 11:23:02 >
  • arkadaşlar sizce r522 serisinde hangi modl tercih etmeliyim bir yardım lütfen yarın alıcam çünkü ben js01tr diyorum ama ?
  • ATI Catalyst 9.12 yi deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

ATI Catalyst 9.12 yi deneyen varmı?

çıktı mı ki?sitesinde göremedim
    şimdi gördüm
    edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 17 Aralık 2009; 21:48:17 >
  • indirdim ve kurdumvadiden sonra bakacağım oyunlara filan
  • mllet samsung leptop da bildiginiz uzere hitachi 5400rpm sata2 8mb on bellek hdd var. su an onu seagate 7200rpm 16mb ön bellek 2,5" sata2 hdd ile değiştirmeyi planlıyorum.performans ne kadar fark eder.görüşlerinizi bekliyorum.
  • önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. windows vista ve windows 7'de wpa şifreli kablosuz ağlara bağlanamama problemi yaşayan var mı? aldığım günden beri uğraştırıyor. ubuntu vs.. ile sorunsuzca bağlanıyor ama vista ve 7 de sadece canı isterse .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabies

önceden sorulmuşsa kusura bakmayın. windows vista ve windows 7'de wpa şifreli kablosuz ağlara bağlanamama problemi yaşayan var mı? aldığım günden beri uğraştırıyor. ubuntu vs.. ile sorunsuzca bağlanıyor ama vista ve 7 de sadece canı isterse .

güncel driverlerı yüklemeyi denediniz mi?

http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/r-series/NP-R522-FA01UK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support burdan indirebilirsiniz eğer denemediyseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1
    güncel driverlerı yüklemeyi denediniz mi?

http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/r-series/NP-R522-FA01UK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support burdan indirebilirsiniz eğer denemediyseniz

hepsini denedim. hatta toshibanın sitesinde aynı atheros wireless kartını kullanan bir laptop buldum daha yüksek sürümlü bir driver çektim o da işlemedi. şu an windows update ile gelen samsung'un sitesindekinden daha yeni bir driver kullanıyorum. 10 denemenin sadece 1'inde giriyor. sorun microsoftta sanırım

• wpa şifreli kullanıyorum aldığımdan beri, win7 64bit ile,, hic sorunum olmamıştı....
  • arkadaşlar samsung'un sitesindeki ekran kartı driver'ını ve sinopsis gibi, ses kartının programı gibi yazılımları kurduktan sonra gadget'lar sistemden silindi gitti birden, ortalıkta yok, arıyorum tarıyorum yok, sebebini bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.