Şimdi Ara

Samsung R522 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

1366 x 768 4xaa high hiç kasma yok

ooo süper , kaç fps civarı?
  • en aksiyon anlarında bile 20fps altına düşmüyor.Normalde 30-40 arası olduğunu tahmin ediyorum.Fraps ile bakmadım ama akıcılık hiç bozulmuyor.Buda 20fps altına hiç inmyor anlamına geliyor
  • Colin mcrae dirt 2 oyununda karavan içinde takılma sorunu yaşayan olursa 9.11 sürücüleri modlayıp kurup.Ozaman sorun düzeliyor
  • arkadaşlar bende dün r522-js02 modelinden aldım. evde kullanırken pili çıkartıyorum ve direkt şarj cihazından çalışıtırıyorum bu sorun olur mu? birde oyun oynarken sağ tarafta ısınma oluyor bu normal mi?
  • r522-js02 deki ekran kalitesi nasıl. Bir kaç yorumda kötü denmiş. LED aydınlatmalı olduğundan r620 yerine r522 JS02 tercihim olmuştu ama bir kaç kişi kötülemiş ekranını. Doğrumu bu yoksa görüntü kaliteli normal bir lcd ye göre dahamı kaliteli?
  • r522 ekranını kötülüyorlar.Gerçekten güzel bir ekranı var bana göre.Siyahlarda morluk var diyeneler var.Ya ben körüm ya onlar.Ekrana doğru açı ile bakarsanız inanılmaz güzel görüntü

Bende batarya ömrü kısalmasın diye direk adaptörden kullanıyorum.Sorun olmaz merak etme
  • sağol cevabın için haftaya almaya gideceğim r552 js02'i. Aklımda kalan tek sorunu ekranıydı. Peki normal bir lcd ile karşılaştırırsanız dahamı kaliteli? Parlak ekran değil diyolar ama parlaklığıda sevmem o kadar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrich

sağol cevabın için haftaya almaya gideceğim r552 js02'i. Aklımda kalan tek sorunu ekranıydı. Peki normal bir lcd ile karşılaştırırsanız dahamı kaliteli? Parlak ekran değil diyolar ama parlaklığıda sevmem o kadar zaten.

Renkler r522 de daha canlı normal lcdlere göre ama görüş açısı daha dar diyebilirim
  • Arkadaşlar bizim R620 lerin ekranı Samsung, sizinkiler samsung mu everestten bakabilirmisiniz?
     Samsung R522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 7 Aralık 2009; 0:19:39 >
  • iyi akşamlar.bende R522 JS01-TR var bundan öncede Dell Inspiron 6400 vardı.samsungu alalı bi hafta oluyor ve bu sitedeki yazıları okuyarak aldım o yüzden ben de bi değerlendirme yapmayı kendime bi borç bilirim :) ben internetten almadım vatanın uygun fiyatlarına ragmen yüzyüze birinden almayı herhangi bi sorun çıktığında yüzümün olduğu biyere gidebilmek için tercih ettim.898$ + KDV ye aldım

Performans

şu ana kadar hiç bi sorun çıkarmadı js01tr de P7450 2.13 ghz var. r522 düşünenlerin cok düştüğü ikilemlerden biri de js02tr mi js01 tr mi. js02 tr de p8700 2.53 ghz işlemci var. dışardan bi fark var gibi görünüyüor ama işi bilen bilgisayarcıların dediği ikisinin arasında hani bi test programı falan kullanmadıgın sürece bi fark göremezsin ki bende P7450nin bi yavaşlıgını daha görmedim o yüzden fazladan bi 150-200 lira ödemeye gerek yok P7450 harika

İşletim Sistemi

alet orjinal 7 kurulu olarak geldi ama ben XP olarak değiştirttim burda biraz sorunlar çıkmaya başladı.bilgisayarcı klavyenin driverını bulamadık dedi o yüzden bende fonksiyon tuşlarının belli bi bölümü çalışmıyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? bi diğer sorun ise XP 32 bit oldugu içn arada bi kastıroyr ama o kadar sorun değil

Monitör

Monitör tartışmasız LCD nerdeyse sıfırdan bakınca bile hiç kararma olmuyor ama nedense filmlerde Dell'den aldıgım görüntü kalitesini alamıyorum.Dell biraz açılı bakınca kararırdı ama tartışmasız daha iyi renk veriyordu

Ekran Kartı

Tartışmısız bu paraya aldığınız bi laptop da 1gb ekran kartı hele hele ATI nin 4650 modelini bulamzsınız.aleti alır almaz COD:MW2 yükledim en yüksek çözünürlükte oynadım ve en ufak bi tkılma bi kere bile olmadı o açıdan inanılmaz

Sesi baya güzel geliyor aletin o açıdan bi sorun yok.Çok sessiz gerçektenfan var mı yok mu anlayamazsınız.Isınma sorununa gelince simdi bende cok okudum kimisi ısınıyor diyor kimisi yok öle bişi diyor benim dedğim ise her ikiside doğru; şöyleki bu alet ısınıyor oyun oynarken kucagınızda kesinlike tutamazsınız o derecede.bu konuda Dell inanılmazdı ısınmıyordu.cok acı tutunca ısınırdı ama işlemcisini klavyenin orta-sağ üst tarafına koymuşlar o yüzden sizi hiç etkilemiyordu.samsungda ise tam sol tarafta o yüzden bacagınız ve oyun oynarken kullandıgınız tuşların oldugu kısım ısınıyor.

ayrıca ben problemimi tekrar dile getireyim.xp yüklediğim için fonksiyon tuşlarını kullanamıyorum driverını nasıl bulabilirm.eğer yoksa da acaba kalvye kullanmadan mesela ekran parlaklığını nasıl arttırıp azaltabilrim?

sonuç olarak ben bu aleti kesinlikle tavsiye ederim performansı çok iyi çok şık dizaynı cok iyi ve baya hafif.ama şunu da demeden geçemem param olsa giderdim Dell alırdım hiç bi laptop Dell gibi olamaz.istediğiniz soruları sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırım, iyi akşamlar

•  Samsung R522

bizdeki malesef samsung değil
  • Everestdeki bilgileri düzgün okuyamıyorum. Daha net koyabilirmisin. Birde zorda olsa görebildiğim 1280x800 çözünürlük 15.4" LCD ekran boyutu ama benim bildiğim R522 JS02 de ekran 15.6" boyutunda ve 1330 tarzı bi çözünürlükdeydi?
  •  Samsung R522

r522 fs03tr kullanıyorum
  •  Samsung R522

şimdi oldu sanırım
    r 522 fs03 tr kullanıyorum monitör samsung değil
  • Everest de gözüken ekranın özellikler neden R522 ile uyuşmuyor? Samsung LTN154X3-01 modelini netten arattığımda karşıma 15.4"
    1280 x 800 WXGA çözünürlük özellikli bir ekran çıkıyor.

Ama R522 nin ekran özellikleri 15.6" Çözünürlük ise 1366 x 768 değilmiydi? Orda yazan bilgi yanlış olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Colin mcrae dirt 2 oyununda karavan içinde takılma sorunu yaşayan olursa 9.11 sürücüleri modlayıp kurup.Ozaman sorun düzeliyor

Ati 9.11 notebook sürümünü nereden bulabilirim ve bu modlama nasıl yapılır?
  • sizinkinin ne olduğu bellie en azından arkadaşlar

Samsung R522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gewa -- 7 Aralık 2009; 12:17:40 >
  • bnm ekranda samsun
    Monitör Adı Samsung LTN154X3-L01
  • Tasdiklendi arkadaşlar, R522 nin ekranı yani monitörü samsung değil. 620 nin ise samsung kendi ürettiği monitörlerden koymuş. İlgilenen herkese teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.