Bildirim
Samsung R522 (60. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
@metot17
bu değerlere normal kullanımda mu ulaştın yoksa başka birşeyler(oyun vs) yaptıktan sonra mı onu belirtirsen daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: seylem
valla bende 522 js01 modeli var ve gereken ayar gösterdigim yerde,sizinki baska bir yerde olabilir biraz daha karısıtırın derim
Hallettim sorunu galiba Windows Mobility Center 'dan otomatik karartma seçeneği açıkmış. Kapatınca düzeliyor. -
orthos ile tam yükte %100 çalıştı pc 3 dk fln -
quote:
Orijinalden alıntı: metot17
orthos ile tam yükte %100 çalıştı pc 3 dk fln
tam kapasite çalıştıysa normaldir daha sonra inmedi mi alt sıcaklıklara kısa zamanda -
sonradan iniyor 50-60 dereceye durdurunca dirt2 fln oynarkende bu değerlere yakın,birde soğutucu almak istiyorum önerdiğiniz soğutucu varmıdır acaba r522lerde işleci solda yukarda olduğu için baktığım her soğutucu o bölgeye üflemiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: metot17
sonradan iniyor 50-60 dereceye durdurunca dirt2 fln oynarkende bu değerlere yakın,birde soğutucu almak istiyorum önerdiğiniz soğutucu varmıdır acaba r522lerde işleci solda yukarda olduğu için baktığım her soğutucu o bölgeye üflemiyor
zaten normal kullanımda da 45-55 arası olması gerek sıcaklığınayrıca sanırım forumda zalman marka soğutucular öneriliyordu nc2000 serisi öneriyordu arkadaşlar bir incele derim
-
selam js04tr modelini kullanıyorum performans testinden 5.5 aldı gerçekten çok başarılı bir cihaz -
Slm arkadaşlar..Bende r522-js02tr alarak aranıza katıldım biraz önce;) Gold da bu modelde kampanya varmış,pc daha yarın gelecekmiş..Gelmeden hepsi tükendi zaten,sonuncuyuda ben kaptım:) 1450 tl 11 taksite aldım..Fiyat/perf. oranı mükemmel görünüyor.Bakalım pc yle yarın tanışacaz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: vitalis07
Slm arkadaşlar..Bende r522-js02tr alarak aranıza katıldım biraz önce;) Gold da bu modelde kampanya varmış,pc daha yarın gelecekmiş..Gelmeden hepsi tükendi zaten,sonuncuyuda ben kaptım:) 1450 tl 11 taksite aldım..Fiyat/perf. oranı mükemmel görünüyor.Bakalım pc yle yarın tanışacaz..
hayırlı olsun iyi günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım -
Teşekkürler dostum.Yalnız önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla ekranda renk ve görüş açısı konularında sorunlar varmış..Gerçekten çok farkedilir cinstenmi bu sorun. -
quote:
Teşekkürler dostum.Yalnız önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla ekranda renk ve görüş açısı konularında sorunlar varmış..Gerçekten çok farkedilir cinstenmi bu sorun.
bende r620 var o yüzden bu konuda tam bilgi veremiyeceğim fakat ekran ayarlarıyla biraz oynarsak renkler canlanıyorsanırım bu sayfada paylaşdım onu ati ccc'de ki bir ayardı ona bakarsın ayarlarsan renkler bariz şekilde netleşiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Ocak 2010; 21:50:06 > -
İnşallah dostum..Moralimi bozdu bu ekran olayı..Samsungdan beklenmeyecek bir ekran olmuş demek:S -
quote:
İnşallah dostum..Moralimi bozdu bu ekran olayı..Samsungdan beklenmeyecek bir ekran olmuş demek:S
geldiği zaman bakarsın ilk olarak memnun kalmazsan ürün değişimi talep edersin başka marka model alırsın ama sorun olacağını sanmıyorum özellikle dediğim ayardan sonra en azından bende ekran gayet güzel oldu ilk defult ayarlara oranla
edit:imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Ocak 2010; 22:11:27 > -
yok ya bozma moralini super ekran bak keyfine
quote:
İnşallah dostum..Moralimi bozdu bu ekran olayı..Samsungdan beklenmeyecek bir ekran olmuş demek:S
-
batarya 4000 mah mı bu seri de r560 larda 5200 mah vardı eğer 4000 ise 1.5 saat anca gider -
arkadaşlar iyi forumlar;
dün laptop aldım, samsung R522 JS05 TR model bir makina, ilk laptopum bu.
üzerinde bulunan kendi programlardan hangilerini kaldırmalıyım? hangilerini kaldırırsam sorun olmaz? ayrıca Mcafee nasıl bir antivirüstür? onu kaldırıp Nod32 mi kurmalıyım?
kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: nihat88
arkadaşlar iyi forumlar;
dün laptop aldım, samsung R522 JS05 TR model bir makina, ilk laptopum bu.
üzerinde bulunan kendi programlardan hangilerini kaldırmalıyım? hangilerini kaldırırsam sorun olmaz? ayrıca Mcafee nasıl bir antivirüstür? onu kaldırıp Nod32 mi kurmalıyım?
kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
kolay gelsin.
bence nod32 ye hiç bulaşma zaten makinanın işlemcisi ve ram oranı yüksek o yüzden sorun olmaz.kişisel tavsiyem norton internet security ya da kaspersky internet security
http://forum.donanimhaber.com/m_26761264/mpage_1/key_/tm.htm bu sayfada güncel kampanyalar oluyor takip edip ordan indirebilirsiniz mcafee'den memnun değilseniz
edit:imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 27 Ocak 2010; 21:41:31 >
-
ARKADAŞLAR R522 JS05TR ALMAK İSTİYORUM FAKAT EKRAN KALİTESİ VE PARLAKLIĞI NASIL LED HD DİYE BİLİYORUM KULLANAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM 1.800 LİRAYA BULDUM BU FİYATA EN UYGUNU BU CİHAZ FAKAT YENİ OLMASI PİYASADA BİRAZ KILLANDIRIYOR
-
bekliorummm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdd1907 -- 28 Ocak 2010; 14:21:15 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X