Şimdi Ara

Samsung R522 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cdd1907

ARKADAŞLAR R522 JS05TR ALMAK İSTİYORUM FAKAT EKRAN KALİTESİ VE PARLAKLIĞI NASIL LED HD DİYE BİLİYORUM KULLANAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM 1.800 LİRAYA BULDUM BU FİYATA EN UYGUNU BU CİHAZ FAKAT YENİ OLMASI PİYASADA BİRAZ KILLANDIRIYOR

1800 den ucuza buylabileceğin yerler var iyi araştır. Ama benden sana tavsiye acer packard bell in hd 5650 ekran kartlı ve i3-i5 işlemcili yeni notebookları çıktı. Ben js02 mdelini aldım fakat bilseydim böyle gelişmeler olacağını almazdım. Yani o para verilmez bence...

• bakicam dostum saol
  • tam modelini bilmiyorum ama laptopa (r522) windows 7 yükledik vista basic ti önce.. Samsung a ait programlar felan vardı içinde de.. windows 7 professionel 64 bit bu bilgisayar uyumlu değil mi? tam olarak bazı programları çalıştırmıyor.. çok sinirleniyorum.. eski haline çevirmem için driver ları lazım ama onu da bulamıyorum.. sürekli güncelleyince sorunlar düzelir dediler o da olmadı.. ne yapmalıyım ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: buketema

tam modelini bilmiyorum ama laptopa (r522) windows 7 yükledik vista basic ti önce.. Samsung a ait programlar felan vardı içinde de.. windows 7 professionel 64 bit bu bilgisayar uyumlu değil mi? tam olarak bazı programları çalıştırmıyor.. çok sinirleniyorum.. eski haline çevirmem için driver ları lazım ama onu da bulamıyorum.. sürekli güncelleyince sorunlar düzelir dediler o da olmadı.. ne yapmalıyım ? :(

tam anlayamamakla beraber sorununun 64bit uyumluluğu ile alakalı olabileceğini tahmin ediyorum.ayrıca recovery yaparsan zaten bilgisayar ilk haline dönecek ve sıkıntıdan kurtulacaksın sadece güncel driverları yüklemen yeterli olacakbilgisayarının tam modelini yazarsan driverları bulman konusunda yardımcı olabilirim
    son olarak uyuşmazlık yaşadığın programların 64bitini bulmaya çalış eğer bulamazsan simgesine sağ yıklayıp uyumluluk modunda çalıştır dersin

• selam arkadaşlar office in kurulumu nasıl yapacağım. ürün anahtarı istiyor. bu bize bilgisayarı alırken veriliyormu. bu konulara biraz yabancıyım. yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade69

selam arkadaşlar office in kurulumu nasıl yapacağım. ürün anahtarı istiyor. bu bize bilgisayarı alırken veriliyormu. bu konulara biraz yabancıyım. yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Bilgisayarla gelen 60 günlük deneme sürümü. Yani süre sonunda satın almak zorundasın. Ürün anahtarı girmeden kurulum yapabilirsin...
  • PM
  • Windows 7 ücretsiz yükseltmeyle ilgili şikayetlerimizi samsung türkiye ofisine telefonla ve maillerle illetik lakin bir sonuç alamadık,bu şikayetimizi samsung kullanıcıları dışında kamuoyununda bilgilenmesi gerektiği düşünüyorum,ben bu amaçla şikayetimiwww.sikayetvar.com yazdım,bilenler bilir bu şikayetler herkesin okuyabileceği şekilde yayınlanıyor ve şikayet konusunda şirketle irtibata geçiliyor.Düşüncem benim dışında bu durumdan müzdarip olan arkadaşların buraya şikayetlerini iletmeleri sonucunda bu durumun çözüleceği yönünde.Bu konunun kamuoyunada duyurulması bence çözüm sağlayacaktır.
    İlginizi ve desteğinizi bekliyorum.

• R522 JS01 TR media markt 'da 1299 TL

ilgilenenlere duruyulur.
  • oyunlarda kapanma problemi yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubes -- 7 Şubat 2010; 15:16:04 >
  • yok ben dirt2 oynamama rağmen hiç kapanmadı ama benim bi sorunum var arkadaşlar r 522 kullanıcısıım tabikide dvd-rw sürücümü görmemeye başladı aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem bi yardımcı olursanız sevinrim win 7 yğklü bilgisayarımda
  • cd sürücüyü hallettim saolsun bi arkadaş yazmış burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_34776431/tm.htm

ama bu sefer bluetoothta aynı sorun var bluetooth çevre aygıtı birimlerinde soru işareti var ama dosya alıp veriyorum ama 8 tane hata olur mu bluetoothla alakalı çözemedim gitti bilgisi olan varsa bi zahmet =S
  • Son denediğim oyunlardan yazıyorum arkadaşlar önceki mesajlarımdaki gibi
    Mass effect 1366 x 768 high 30 üstü fps
    Nfs shift 1266 x 768 high 25 -30
    Aliens vs predator 1366 x 768 high 25-30 fps dx9

Haylen düşük performanslı bir laptop diyen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buketema

tam modelini bilmiyorum ama laptopa (r522) windows 7 yükledik vista basic ti önce.. Samsung a ait programlar felan vardı içinde de.. windows 7 professionel 64 bit bu bilgisayar uyumlu değil mi? tam olarak bazı programları çalıştırmıyor.. çok sinirleniyorum.. eski haline çevirmem için driver ları lazım ama onu da bulamıyorum.. sürekli güncelleyince sorunlar düzelir dediler o da olmadı.. ne yapmalıyım ? :(

Bende 7 aydır r522 kullanıyorum. Vista Basic'den Windows 7 Professional 64 bit sisteme geçtim hiçbir driver yüklememiş olmama rağmen çalışmayan hiç bir şey yoktu. Ama performans artar düşüncesiyle Samsung'un resmi sitesinden Win 7 yazılımlarını yükledim. Sende hangi programlar çalışmıyor tam olarak yardımcı olmaya çalışalım.

Eski haline döndürmek için, ilk aldığında recovery yaptıysan bilgisayar ilk açılırken SAMSUNG yazısını gördüğün yerde F4 e basman gerekiyor. Oradaki adımları izlersen ilk aldığın günkü haline getirebilirsin bilghisayarını. Samsung'da 13 GB lik HDD kısmı OEM olarak bölümlenmiş ve recoverye ayrılmış durumda.

• Evet son oyunlardan Battlefield 2 Bad Company 2 windows 7 64bit
    1366 x 768 Medium 2x aa 4x af
    25-30 arası.Sadece anlayamadığım bir nedenden dolayı duman çok olursa fps 15 kadar düşüyor.Belki patch le filan düzelir
  • Samsung R522-JS05TR Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHZ 4GB 500GB 15.6 var ama ben memnun değilim ekranda sanki mavi filtre varmış gibi vede led ekranı gözü çok yoruyor ekranına bakamadığım bir laptop aldım ve hp almadığıma pişmanım. 2-3 saat bilgisayar başında duramıyorum kafamı ağrıtıyor ki işim gereği 10-12 saat bilgisayar başında duran biriyim iş yerinde hp pavillion vardı ama hiç göz yormuyor vede renkler normal tonlara daha yakın bence almadan önce ekranına ve görüntüsüne bakıp alın derim
  • ilginç 08tr modelinde öyle bir problem yok
  • Ayrıca Samsungun Sitesinde r522 lerin işlemci tipleri arasında t9600 gözükmüyor ama benim laptupum r522 ve t9600 var üzerinde site baya bi geride kalmış.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/r-series/NP-R522-XS03TR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec
  • arkadaşlar bu web kamera ile nasıl foto çekicem bileniniz varmıdır acaba win7 sistemim
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilmiyorum fakat şöyle bir sorunum var şu anda. Laptobumun garantisi var alalı daha 4 ay oldu ve ethernet kablosuyla internete giremiyordum. Aldığımda değil daha sonradan sorun oluştu. Hiçbir fiziksel bozukluk görünmüyordu ve zorlama gibi birşeyde olmadı. Garantiye verdim ve benden soket onarım ücreti istiyorlar. Sizce bu normalmi...

Bir arkadaşımın laptobunda bu sorun oluştu bana bilgi vermişti, bedne açtığı başlıktaki mesajı buraya yazmak istedim...

garntiden 50 tl para istiyorlarmış ve laptop garanti süresi içinde, ayrıca daha önceden sorun yokmuş internete girebiliyormuş, garantide bu sorunu yaşayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.