Şimdi Ara

Samsung R522 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat laptopta yapmam öyle bir şey. Masaüstü dersen o olur ama.
  • Şu 32 - 64 Bit olayı zaten çok gıcık birşey neden 64 bit çıkarmamışlarki

Edit: İmla Düzenlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 22 Ocak 2010; 21:19:39 >
  • 32 - 62 bit mevzusu hem firmaların işine geliyor hemde microsoftun çünkü bu sayede firmalar işletim sistemine daha az para veriyor microsoft da bu sayede 64 biti satıp para kazanıyor
  • Satış politikası yani.
  • Ses olayını realtek in kontrol menüsünden srs ayarları ile oynarsanız biraz daha güclendirebilirsiniz.Ben video veya müzik için hep media player classic home cinema kullanıyorum ,bu playerin ses menüsündende biraz ayar cektim windowsla gelen normal media playerden cok daha kaliteli ses elde ettim.ayarı asagıdaki gibi yaptım
     Samsung R522
  • bende r520 - fs06tr modeli var. bilgisayar şarjda değilken 1 dak boyunca hiç bir şeye dokunmazsan ışığı azaltıyor. güç seçeneklerine baktım böyle bi ayar bulamadım. nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabadey

bende r520 - fs06tr modeli var. bilgisayar şarjda değilken 1 dak boyunca hiç bir şeye dokunmazsan ışığı azaltıyor. güç seçeneklerine baktım böyle bi ayar bulamadım. nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=37249494&toStyle=tm#

Samsung R522

• quote:

Orijinalden alıntı: ostrich

r522-js02 deki ekran kalitesi nasıl. Bir kaç yorumda kötü denmiş. LED aydınlatmalı olduğundan r620 yerine r522 JS02 tercihim olmuştu ama bir kaç kişi kötülemiş ekranını. Doğrumu bu yoksa görüntü kaliteli normal bir lcd ye göre dahamı kaliteli?

Arkadaslar cihazı ilk actıgımda görüntüyü bende begenmedim fakat ati kontrol panelinden bunu düzeltebilirsiniz.ilk actıgım an ile yaptıgım ayar sonrası bariz bir fark var ben cok memnunum.insanımız arastırmadan,kurcalamadan hemen yafta vurmayı cok sever bu kötü diye.ses icinde kötü deniyor ama ben memnunum,bunuda realtekin kontrol panelinden yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 23 Ocak 2010; 11:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: zabadey

bende r520 - fs06tr modeli var. bilgisayar şarjda değilken 1 dak boyunca hiç bir şeye dokunmazsan ışığı azaltıyor. güç seçeneklerine baktım böyle bi ayar bulamadım. nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler

http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=37249494&toStyle=tm#

Samsung R522

bende öyle bir seçenek yok. Güç seçeneklerinde karşıma bu geliyor

Samsung R522

• valla bende 522 js01 modeli var ve gereken ayar gösterdigim yerde,sizinki baska bir yerde olabilir biraz daha karısıtırın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 23 Ocak 2010; 12:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

valla bende 522 js01 modeli var ve gereken ayar gösterdigim yerde,sizinki baska bir yerde olabilir biraz daha karısıtırın derim

tekrar tekrar bi umut bakıyorum ama bulamıyorum. Belki modelden dolayı o şekilde oluyordur. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • samsung r522 js05tr buqun aldım ve su an sarzda yarın her turlu soruya ıtına ıle yanıt verıcem ama aksam uzerı (:
  • Arkadaşlar dün akşam laptopu normal kapattım.Bu sabah açmaya çaılştığımda adaptörden bip bip bip sesleri geliyor ve cihaz hiç açılmıyor.Adaptör bozulmuş olabilir mi?Bu arada pilsiz kullanıyorum.
  • ekran renklerinin solukluğundan şikayeti olan arkadaşlar aşağıdaki adımları yapabilir.kendim buldum bunu

ati ccc açılır>sol üstteki grafikler yazan kısımdan masaüstü&ekranları sekmesi seçilir>ardından sol altta bulunan laptop simgesine sağ tıklanır ve yapılandır denir>daha sonra çıkan pencereden avivo rengi sekmesine gelinir>burda da doygunluk kısmını 130a getirin>uygula>tamam diyip çıkış yapabilirsiniz bu ayar bana yeterli geldi daha yükseklerde renk çok iyi olmuyor gibi geldi ama herkesin bakış açısı farklı o yüzden kendinize göre ayarlabilirsiniz ben ortalama değeri paylaştım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • R522-JS05TR kurulum yapıyorum su an ve sol ust kısımda fazla ısınma var qıbı umarım sorunlu dııldır :/
  • Samsunglarda sol kısımda ısınma var.Alırken yapılan yorumlara fazla güvenmeseydiniz.Keza buz gibi soğuk ve benzeri yorumşlar falan sağlam oyunlarda sol tuş takımında ellerinizde bir sıcaklık hissedeceksiniz.
  • ama bn almadan once 2-3 saat acık olan teshir ürününe baktım hıcbır ısınma yoktu. fakat su an aldıqım r522 js05tr sol tarafta qayette bllı hissedilir bir ısınma varr offf :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wish26 -- 24 Ocak 2010; 22:25:03 >
  • arkadaşlar ilerde bu pcnin ekran kartını değiştirebilirmiyiz acaba,birde sizlerde oyun oynarken örneğin dirt2 de sıcaklık değerleri ne oluyor,yazarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar şimdi aşağıdaki resimdeki hangi programa inanayım

Samsung R522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 26 Ocak 2010; 4:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

arkadaşlar şimdi aşağıdaki resimdeki hangi programa inanayım

Samsung R522

birde CPUID HWMonitor ile ölç bakalım ne çıkacak ben bunu kullnıyorum hep

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.