Şimdi Ara

Samsung R522 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Benim makinem r522 08tr modeli.Bu modeldeki kart okuyucu " SDHC " kartları okuyormu acaba.????. Normal sd kartları okuyorda yakında lazım olabilir okumuyorsa kart okuyucu alıcağım ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Benim makinem r522 08tr modeli.Bu modeldeki kart okuyucu " SDHC " kartları okuyormu acaba.????. Normal sd kartları okuyorda yakında lazım olabilir okumuyorsa kart okuyucu alıcağım ona göre

bendekide r522 modeli ben 8 gb toshiba minisdhc telefon için almıştım yanında sd aparatıda geldi sorunsuz bilgisayara takınca çalışıyor.
  • eyvallah saolasın cevabı için.
  • bence samsung r522 tartışmasız en iyi çünkü bir kere çok sessiz çalışıyor oyunları mükemmel kalitede oynayabiliyorsun c sürücüsünün nerdeyse tümü doldu ama hala makine çok hızlı açılıyor
  • Arkadaşlar catalist 3d ayarlarını en iyi durma getirmek için ayarları deneyenler buraya ayrıntılı yazabilirmi mesela sadece performans ayarlarından mı ayarlıyosunuz yoksa ince ayarları manuel mi yapıyosunuz deneyen ve en iyi sonucu bu ayarlarda aldım diyen varmı?
  • Merhaba ben js02-tr kullanıyorum,makine bi harika ancak 2 sorunum var:klavyesi kalitesiz gibi hatta temizlerken tuşun biri kırılıverdi:D,ve de ağır oyunlarda atıyo makine çok ısınıo sanırım ama 10.5 driver indiriorm şu an bakalım düzelecek mi-.-,win7 enterprise 64 bit kullanıorm,donan oyun:splinter cell:conviction,bazen fallout 3-.-
    driver sitesini paylaşan arka teşekkürler bu arada:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx böle bi site:D
  • klavye olayına çözüm bulmak lazım yabancı sitelerden daha kaliteli bir üst modelin vs klavyelerinden getirtemezmiyisz acaba
  • 3 saat full ayarlarda fn f8 normal modda güç yüksek performansta advanced systemcare turbo mode ve game boster açık gta 4 oynadım sıcaklık 60 ı gördü oyunu kapatınca hemen 45 e indi he bu arada speedfan kullanıyorum ısıyı ölçmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 6 Haziran 2010; 5:12:22 >
  • ben 522-js05 kullanıyorum oyunlarda kasma basladı herseyı denedım son care recovery yaptım.gene aynı lutfen yardımcı oldum laptop u kırmak ıstıyorum artık aldıgım ıcın cok pısmanım
  • niye bir cevap yazan yok arkadaslar sadece bnm bilgisayar mı sorun verıyo baska kasma problemı olupda çözen yok mu?????????????????????????????????????
  • Laptopun içini temizlemeni öneririm.Büyük ihtimalle ondandır.
  • galıba ısınmadan oluyor ya low da pes oynarken 85 derece oluyor.normalde kaç olması gerekır???
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

3 saat full ayarlarda fn f8 normal modda güç yüksek performansta advanced systemcare turbo mode ve game boster açık gta 4 oynadım sıcaklık 60 ı gördü oyunu kapatınca hemen 45 e indi he bu arada speedfan kullanıyorum ısıyı ölçmek için...

chatlax67 imkansız gibi birşey bu makinalarda o değer nasıl başardın normalde pc boştayken o derecelerde samsunglar hele gta4 açık iken,game boster zarar verirmi acaba pcye bende kullansammı önerirmisin.
  • speed fan galiba yanlış ölçüyor everestte daha yüksek çıkıyor sıcaklıklar uzun bir oyun oynayıp everestle çıkan sonuçları paylaşırım
  • Arkadaşlar R522 nin yeni versiyonlarında 2 parmak kullanarak aşagı yukarı kaydırma yapılabiliyor.Bunu xs08' de nasıl yapabilirim? Sürücüsünü güncelleştirdim fakat değişen bireşey olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inocence

Arkadaşlar R522 nin yeni versiyonlarında 2 parmak kullanarak aşagı yukarı kaydırma yapılabiliyor.Bunu xs08' de nasıl yapabilirim? Sürücüsünü güncelleştirdim fakat değişen bireşey olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

donanimsal olmasın acaba
  • Bilmiyorum ama görünüş olarak birbirinin aynısı...
  • Arkadaşlar benim laptop boşta 58-60 derecelerde geziyor.Oyuna girdikten 15 dakika sonra kapanıyor.Normal mi bu.Sizde sıcaklık ne durumda?
  • Sıcaklığını ölçmedim ama kapanma olayı hiç olmuyor
  • samsung r522 so4tr kullanıyorum.everest ile ısısını ölçüyorum.maximum 80 dereceyi gördü oda 4-5 saat codmw2 oynadım.ayarlarım hepsi high fps 40 dan aşağı hiç inmedi.aşırı ısınma problemi olan arkadaşlar benden söylemesi sizin pc lerde bir sorun var hemde donanımsal yazılımla alakası yok.notebooku kapanan arkadaşım senin pc kapanıyorsa ya o program yanlış gösteriyordur yada kapanma ısıdan değildir.normalde benim bildiğim ısı 90 dereceye geldiğince pc otomatik kapanır.ya senin pc ısındı yada pc parçalarında sorun var.hemen garantiye koş.şunuda söyleyeyim.1 veya 2 saatten fazla oyun oynarsanız notebookunuzun ısısı 73-82 arasında olması lazım.bundan fazla ise ve kapanıyorsa donanım sorunu vardır.fazla ama oynamaya devam ediosan ölçen program bozuktur.bu değerlerden az ve kapanıyorsa o program ısıyı doğru göstermiyordur.tüm bunlar r522 so4tr ve aynı ekran kartını kullanan pc ler içindir.ben 1 yıldır kullanıyorum bu pc yi.pc de en az 8 oyun oldu.şimdiye kadar hiç problemim olmadı.ne ısınma ne fan sesi ne hdd sesi.tek sıkıntım ekran kartını soğutmak için açılan deliklerin yanlış yerde olması.onlar altına değilde kenarlara açmışlar.soğutucu alsam bi işe yaramayacak anlayacığınız.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.