Şimdi Ara

SAMSUNG R522 JS02TR kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben uzun zamandır bu bilgisayarı takip ediyorum, birçok bilgisayar arasından eledim ve en son kararımı bu bilgisayarda kıldım. 2-3 haftaya kadar almayı düşünüyorum.

gel gelelim bilgisayar hakkında güzel şeyleri okurken ne kadar sağlıklı bir karar verdiğime sevinirken olumsuz yorum ve sorunlara karışılık da bir o kadar şüpheye düşüyorum.

kullanan arkadaşlar + ları ve - leri ile bu modeli tanıtırlar ve olumsuz yanlarını özellikle belirtirlerse almadan evvel bana ve benim gibi olan arkadaşlara epey yardımcı olurlar.

kolay gelsin.

• benim konudan karşılaşmıştık

ben Samsung R522 FS03TR şu modelini kullanıyorum ama önceki konudada belirttiğim gibi sorunum var.

tavsiyeye gelirsek benim kullandığımla çoğu özellikleri aynı hatta hepsi 4 gb ram HD 4650 320 gb hdd vs özellikli bilgisayarı uygun fiyatta toplayan nadir dizüstü bilgisayarlardan biridir. oyunlarda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Ama benim oyunla alakam olmaz diyorsan hiç düşünme bile ısınma sorunu yok acayip sessiz bir bilgisayardır. sonuç olarak tavsiye ederim
  • Alacaksan alma demem hatta şiddetlede tavsiye ediyorum eğerki almak istiyosanwww.sanalreyonum.com adresinden kapıda ödeme secenegiyle al peşin olarak şahsen ben öle aldım ve sipariş verdikten sonra ertesi gün elime geçti hızlı bir servisi var ama dersenki kredi kartıyla alıcam diğer internet adreslerinden almanı tavsiye ederim çünkü ben şöle düşündüm kapıda ödemeyle alırım bilmediğim bir site gelirse alırım gelmezse almam dedim ve şansımı denedim ama site güvensiz bir site cıkmadı siparişi verdikten 30 dakika sonra size sipariş verdim diye ordaki bayan arkadaş adınıza siparişi yaptık bile sadece cihazın UPS kargoya verilmesini bekliyoruz 2 saat içinde kargoya teslim edilecek biz sizi arıcaz dediler şaştımda kaldım ardından 1 saat sonra cihaz kargoya verildi diye aradılar hızlı bir servis aldım tavsiye ederim eğerki peşin alacaksan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.