Samsung R522 Recovery bölümü nerde.pc açılırken f11 tuşuna uzun basın falan diyorlar ama bu konu hakkında kesin bilmgisi olan varsa yarddımcı olabilir mi.Bir sorum daha var o da makine de windows 7 home basic orjinal versiyonu yüklü.Ben buna ultimate kurmayı düşünüyorum ama crackli.Kortuğum şey ise bazı arkadaşlardan kendi orjinal windosunu sildiğin zaman garanti kapsamı dışında kaldığına dair duyumlar aldım.Bu ne derece doğrudur.Format atınca Garanti dışı kapsamında kalır mı?
recovery tuşu f4 home basici yedeklemeni öneririm sonuçta o sisteme para verdin nasıl yapacağını forumda açtığım konuda bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: iceman78
Bir sorum daha var o da makine de windows 7 home basic orjinal versiyonu yüklü.Ben buna ultimate kurmayı düşünüyorum ama crackli.Kortuğum şey ise bazı arkadaşlardan kendi orjinal windosunu sildiğin zaman garanti kapsamı dışında kaldığına dair duyumlar aldım.Bu ne derece doğrudur.Format atınca Garanti dışı kapsamında kalır mı?
Bundan yaklaşık 7 ay önce acer marka dizüstü bilgisayarım vardı. İşletim sistemi vistaydı. Yanlışlıkla back-up bölümünü silmiştim. Daha sonra başka bir bilgisayarın kurtarma CD'sini kullanarak vista yükledim. Seriali de kendi bilgisayarımın altında yazan orijinal numaraları girerek tanımladım. 1 ay kadar sonra servise işim düştü. Bilgisayarı servisten aldığımda yeni vista yüklemişti ve herhangi bir ücret talep etmemişlerdi. Garanti kapsamında onarmışlardı.
Yalnız Samsung böyle bir olay karşısında nasıl davranır bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme