Şimdi Ara

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
4
Favori
77.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpendedYouth.

arkadaşlar internet bağlantısı ile ilgili bir ayar yapmaya gerek var mı? evimdeki kablosuz ağa bağlanamıyorum. modemi görüyor ama bağlanmıyor, hata veriyor. ayar yapmam gerekir mi?

ben sadece şifremi girdim. ayar falan olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

quote:

Orijinalden alıntı: muscol

birazda crysis warhead..

herşeyi full'eyince 12-13 fps'ye kadar düşüyor. oyuncu seviyesine aldığımızda ise 18 fps civarı (full hd)

bu arada gta için patch yükledim ve görüntü inanılmaz güzelleşti! birde bu son patch'ten sonra çözemediğim bir ilginçlik var, oyun 1920x1080'de oynarken 1024x768 gibi düşük çözünürlüklere göre daha akıcı oluyor :) 25 fps civarı !

hangi patch bilgi verir misin?

1.0.3.0 :http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/version/1.0.3.0/index.html

• arkadaslar onumuzdekı hafta ıcı bende Samsung R522-XS08TR almayı cıddı cıddı dusunuyordum fakat alttakı urunu gorunce vazgecer gıbı oldum 15 agustosta bımeks e dv6-1233et modelı gelecek sıtesınde suan ıtıbarıyle gozukmuyor ama katalogda mevcut 993$+kdv 1577tl
    http://www.bimeks.com.tr/insert_tarayici/?insert_ismi=generalInsert20090808&genislik=950&yukseklik=838

ayrıca dıger urunler ıcınde alttakı lınkten bakabılırsınız
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3872814.html

R522-XS08TR dan benım gorebıldıgım artıları
    Intel® Core™2 Duo İşlemci P7550 2,26 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
    500gb hd
    Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı
    dahili parmak izi okuyucu
    Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit) tam emın degılım ama belkı wın7 ye ucretsız upgrade olabılır cunku cogu fırma yapıyor
    Intel 802.11 a/g/n
    5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

1577-1300(ortalama) =277 tl yukarıdakı ozellıkler ıcın bence deger ya sızce
    yorumlarınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurushlee -- 14 Ağustos 2009; 22:00:22 >

• @vurushlee

fena değilmiş.. aynı markanın bir başka modeli olsaydı değmez derdim fakat hp olduğu için değer. olası bir eksisi ise, o özelliklerde bir hp, büyük ihtimalle çok daha fazla ısınacaktır :)
  • quote:

@vurushlee

fena değilmiş.. aynı markanın bir başka modeli olsaydı değmez derdim fakat hp olduğu için değer. olası bir eksisi ise, o özelliklerde bir hp, büyük ihtimalle çok daha fazla ısınacaktır :)

Klavyeyle ekranın arasına bir ekmek + dilimlenmiş sucuk parçaları = Tost

Hem Notebook hemde tost makinası olarak kullanırsın enerji tasarrufu dedikleri bu olsa gerek
  • abartmayalım arkadaslar tost falan
    forumdakı dv6 ıncelemelerıne bakarsanız okadar abartılacak kadar ısnmıyor zatan bu ıkı urunde genelde oyun oynamak ıcın alınıyor oyun oynadıgınız surece ısnmaması kacınılmaz
    ayrıca hem dv6 hemde burda r522 de oyun oynayacaksanız
    kullanan arkadsların cogu alta sogutucuyu tavsıye edıyor

sonucta ıs maddıyata gelıp yanacaksa aradakı 50 tl nın bıle onemı vardır nekadar ekmek okadar kofte
    yukardakı konuya donecek olursak 250-300tl arasındakı farkın bence yukardakı ekstra ozellıkler ıcın degecegını dusunuyorum ayrıca hp nın cok albenılı bır dıs gorunusu var (tabıkı bence)
    sonucta r522 nın kotu oldgunu kesınlıkle dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkumsel

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

samsung update plus calıstırayım dedim surekli 25% de kalıyor

2, 3 saat bekle en sonunda oluyor.

ben o kadar beklememiştim bi deneyeyim bakayım bi işe yarar herhalde o kadar bekledigmize degsin
  • 1080p filmi izledim sonunda ilk media player sonrada neuview playerda klite64bit codec yuklu iken denemiştim takılmalar olduyodu ama sonra km player yukledim direkt actı bluray 1080p filmleri ... neuview professional vardı ama hiç birine gerek yok km player tum codecli bir şekilde yukleniyor ve takılmadan acıyor..
  • koptum valla:) tamamen haklısın kardeşim bende DV6000 serisinden vardı fanın biostan ayarını son yaptım ve normal internet filimde bile saolsun elimi yakardı yinede. en sonunda ekranchipsetini yaktı kurtuldu benden:)))
    quote:

@vurushlee

• aletin adaptöründen içine kelebek kaçmış gibi garip bir ses geliyor. daha önce hiçbir adaptörde böyle bir sesle karşılaşmamıştım. hayırdır inşallah :D
  • sinek ilacını denedin mi
    quote:

aletin adaptöründen içine kelebek kaçmış gibi garip bir ses geliyor. daha önce hiçbir adaptörde böyle bir sesle karşılaşmamıştım. hayırdır inşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnedim1

sinek ilacını denedin mi
    quote:

aletin adaptöründen içine kelebek kaçmış gibi garip bir ses geliyor. daha önce hiçbir adaptörde böyle bir sesle karşılaşmamıştım. hayırdır inşallah :D

koptum şuan benzetmeye bak cevaba bak

• CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    CPU Numarası P8700
    CPU Hızı 2,53 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT120 M
    Ekran Boyu(inch) 16 " HD Ekran
    Maksimum Çözünürlük 1366*768
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 3 KG

1550 tl bu alet. asusun bu modelimi samsung r522 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Numarası P8700
    CPU Hızı 2,53 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 1024 Mb
    Ağırlık (Kg) 3 KG

oyun için kesinlikle r522

• bende dün eksen bilgisayardan sipariş verdim ürünü arkadaşlar beklemedeyim
    ama kafama takılan birşey var bu r520 seride samsungun sitesinde ekran Dokunmatik Tablet (Scroll Scope, Düz Tip) geçiyor
    r522 de ise Synaptics dokunmatik tablet (kaydırma alanı olan bölümlü tip) geçiyor bu ikisi arasında ne gibi fark varki?

ve başka iki bilgisayar arasında işlemci harici bağlantı birimlerinde ne gibi farklar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: aliemree

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Numarası P8700
    CPU Hızı 2,53 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 1024 Mb
    Ağırlık (Kg) 3 KG

oyun için kesinlikle r522

ben pek oyun oynamam sinema tv ogrencisyim fotograf video programlari kullanicam alinca 2-3 yil kullanmam lazim birde isinma problemi olmamasi lazim cok sey istiyorum sanirim. asus mu daha kalitedir samsung mu acaba

• hiç linux yükleyen var mı r522 ye?
  • tabi ki de samsung...laptopta kalite maliteye markaya bakma arkadaş...özellik hangisindeyse,f/p hangisindeyse ona yönel...bu senin hakkın...
  • f/p dedigimiz bu CPU Bus Hızı 1066 Mhz mi? bir laptop un hizli olup olmadigini cpu hizindan anlamiyomuyuz?
  • xp kurulmaması gereken bir makinedir. zira makineye el freni çektirmeyin. en uygun işletim sistemi windows 7 build.7600 64 bit işletim sistemidir. makinenin hızdan uçtuğunu göreceksiniz. dvd yavaş okuma problemine gelince dvd yavaş okumuyor, sessiz çalışması için bilgisayar yavaşlatıyor onu. easy speed up manager'ı samsungun sitesinden indirip kurun ve Fn+F8 yaparak "speed mode" seçin bakın coşuyor dvd okuyucu. batarya ömrü mükemmel. ekran kartı zaten belli. en son çıkan "empire total war" + "crysis" + "pes 2009" + "call of duty" tam ekran çözünürlüğünde (1366x768) hiç takılmadan canavar gibi oynadım. daha iyisi olamazdı heralde. easy battery life extender ile batarya ömrünü uzatmanız mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.